Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παραδοχή στην ύπαρξη Α.Τ.Ι.Α από την USAF!

Βετεράνος της Αμερικανικής Αεροπορίας κέρδισε σε νομική προσπάθεια του, την στρατιωτική ηγεσία των ΗΠΑ να πληρώσει τη θεραπεία μιας ασθένειας, που φέρεται να προκλήθηκε σε μια συνάντηση του με Α.Τ.Ι.Α στο Suffolk!
Ο Υποσμηνίας John Burroughs είχε εμπλακεί στο περιβόητο περιστατικό του δάσους στο Rendlesham τον Δεκέμβριο του
1980, το οποίο έχει γίνει γνωστό ως «Roswell Βρετανίας».Είχε εκτεθεί σε υψηλές δόσεις ακτινοβολίας, ενώ ερευνούσε το μυστήριο σκάφος και υποστήριξε ότι ετέθη σε ραδιενέργεια που τον ανάγκασε σε επέμβαση καρδιάς.

Μετά από δεκαετίες κωλυσιεργίας του κράτους των ΗΠΑ, κατάφερε τελικώς να πείσει την στρατιωτική ηγεσία, να πληρώσουν για τη θεραπεία του.

Ο δικηγόρος του χαιρέτισε τη νομική νίκη του πελάτη του, ως «de facto» παραδοχή ότι υπάρχουν ΑΤΙΑ και ότι μπορεί να προκαλέσουν «σωματική βλάβη»!

Ο Burroughs είπε στην Mirror: «Δεν έψαχνα κανέναν να με πιστέψει. «Αυτό που με ενδιέφερε μόνο ήταν η θεραπεία μου. Αυτό ήταν το μόνο που είχε σημασία.»


Το περιστατικό στο δάσος του Rendlesham είναι ένα από τα μεγάλα άλυτα μυστήρια με ΑΤΙΑ του 20ου αιώνος.

Αρκετά μέλη της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών έγιναν μάρτυρες θεάσεως ενός παράξενου σκάφος επί τρεις διαδοχικές νύχτες.

Ο Μπάροουζ και ένας συνάδελφος του ο Jim Penniston πήγαν να επιθεωρήσουν το ΑΤΙΑ από κοντινή απόσταση, με τον Penniston να περιγράφει «ένα παράξενο ασημένιο σκάφος που καλύπτεται με σύμβολα που έμοιαζαν με  ιερογλυφικά.»

Λίγο αργότερα, ο Μπάροουζ αρρώστησε με συμπτώματα που μοιάζουν με την έκθεση σε ραδιενεργή ακτινοβολία.

Όμως, τα πραγματικά προβλήματα ξεκίνησαν το 2011, όταν οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν ότι η μιτροειδής βαλβίδα της καρδιάς του είχε σχεδόν καταστραφεί - κάτι που συμβαίνει συνήθως σε άνδρες πολύ μεγαλύτερους από τα 50. «Λαχάνιαζα ακόμα και στην κατηφόρα», είπε ο Μπάροουζ.                   

Αυτός αλλά ούτε και ο γιατρός του είχαν πρόσβαση σε ιατρικά αρχεία του, τα οποία είχαν ταξινομηθεί.

Ο Μπάροουζ ισχυρίστηκε ακόμη ότι η Πολεμική Αεροπορία αρνήθηκε ότι εργαζόταν σε αυτούς κατά τη στιγμή του συμβάντος στο δάσος του Rendlesham.

Ζήτησε τη βοήθεια τού υποψηφίου γερουσιαστή Τζον Μακέιν, ο οποίος ήταν σε θέση να πάρει στα χέρια του όλα τα ιατρικά αρχεία.

Τέλος, στην νομική ομάδα του Μπάροουζ βρέθηκαν δύο έγγραφα από το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας, τα οποία έδειξαν υψηλά επίπεδα ακτινοβολίας στη θέση όπου έλαβε χώρα το περιστατικό με το Α.Τ.Ι.Α.Ο Σύνδεσμος Βετεράνων των ΗΠΑ και το Υπουργείο Άμυνας στη συνέχεια συμφώνησαν να πληρώσουν τα έξοδα για τη θεραπεία του.

«Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι είδα», είπε ο Μπάροουζ. «Νομίζω ότι αυτό είναι ένα φαινόμενο που η κυβέρνηση έχει επίγνωση, αλλά εξακολουθούν να προσπαθούν να βρουν τι είναι ακριβώς.»
Ο δικηγόρος του Μπάροουζ, είπε ότι η απόφαση είναι ουσιαστικά μια παραδοχή ότι το γεγονός με το ΑΤΙΑ είναι πραγματικό.

«Επικαλούμενη έγγραφα για Α.Τ.Ι.Α και τη χορήγηση στον John Burroughs σύνταξη πλήρους αναπηρίας και εξόδων για την θεραπεία και τους τραυματισμούς του στο δάσος του Rendlesham, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει εκ των πραγμάτων αναγνωρίσει την ύπαρξη αγνώστων εναέριων φαινομένων, τα οποία, στην περίπτωση του  John Burroughs», είχαν ως αποτέλεσμα την σωματική του βλάβη», είπε ένας πολίτης σε μήνυμα του στην Mirror.

O Nick Pope, ένας ερευνητής, ο οποίος πέρασε πολλά χρόνια ερευνώντας περιστατικά Α.Τ.Ι.Α ως υπάλληλος στο Υπουργείο Άμυνας, είπε: «Νομίζω ότι η εξέλιξη αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική σε όσους πιστεύουν σε Α.Τ.Ι.Α.
spy

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ vid

Ρώσοι επιστήμονες δείχνουν ότι η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που μας λένε Όλοι έχουμε ακούσει για αυτή την ήπειρο ακραίες θεωρίες! Η Ανταρκτική είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ήπειρος στον κόσμο. Είναι σχεδόν ακατοίκητη από ανθρώπους, με πληθυσμό μόνο μερικών χιλιάδων επιστημόνων που έχουν δημιουργήσει επιστημονικές βάσεις. Οι θαρραλέοι επισκέπτες, που είχαν το θάρρος να επισκεφθούν αυτό το μέρος, ανταμείφθηκαν με ένα μαγευτικό τοπίο και μια μοναδική εμπειρία. Αλλά πρόσφατα, ανακαλύψαμε ότι όλα όσα γνωρίζουμε για την Ανταρκτική μπορεί να φαίνονται λανθασμένα … Κατά τη γνώμη της Ρωσίας, αυτό που πραγματικά διακυβεύεται διατηρήθηκε απόλυτα μυστικό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και τη ρωσική κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μιλήσει γι ‘αυτό! Τώρα η Ανταρκτική έχει απαγόρευση και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή τη σημαντική ανακάλυψη άκρως απόρρητη. Οι επιστήμονες από τη Ρωσία ανακάλυψαν ένα καινούργιο θανατηφόρο-φονικό πλάσμα με την ονομασ…

Πως η κυβέρνηση μετέτρεψε την μεσαία τάξη σε απατεώνες! Γιατί δεν καταγγέλλουν επωνύμως και με στοιχεία αλλά συκοφαντούν γενικώς;

ΤΟ τελευταίο διάστημα δίνει και παίρνει μια νέα ορολογία, που έχει εισβάλλει για τα καλά στην δημόσια σφαίρα: ο στρατηγικός κακοπληρωτής!

Η πρωτεύουσα του Ισραήλ είναι η Washington, D.C.

του MattParrott/ ΚΟ
Η πρωτεύουσα ενός κράτους είναι η αδιαμφισβήτητη έδρα της εξουσίας του, η βάση του από την οποία κατευθύνει την στρατιωτική και εσωτερική του πολιτική, το κέντρο βάρους του και τον οικονομικό