Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το ''Θηρίο'' ζητάει «παγκόσμια κεντρική τράπεζα» και «παγκόσμια αρχή»! NWO

Το Βατικανό έκανε έκκληση μέσω επίσημου εγγράφου της νομικής του υπηρεσίας υπογεγραμμένο από τον Πάπα(''να καταράσθε αυτός θα είναι η αιτία του Κακού'') για για την δημιουργία μιας «παγκόσμιας δημόσιας αρχής» και μιας «κεντρικής τράπεζας
του κόσμου» με σκοπό να εξαφανιστούν οι  «ξεπερασμένες» τακτικές των εθνικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων κάθε χώρας .
Ο κύριος λόγος που επικαλούνται οι ειδικοί από το Βατικανό για αυτήν την πρόταση είναι ότι τα εθνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα είναι παρωχημένα και συχνά αναποτελεσματικά  στον έλεγχο των παγκόσμιων προβλημάτων και μαζών.
Αυτό αναφέρει έγγραφο του τμήματος δικαιοσύνης του Βατικανού το οποίο κατηγορεί την «ειδωλολατρία των  αγορών» καθώς και την «νεο-φιλελεύθερη σκέψη» ζητώντας αποκλειστικά  τεχνικές λύσεις στα παγκόσμια οικονομικά προβλήματα.
Το έγγραφο 18 σελίδων, με τίτλο «προς την μεταρρύθμιση των διεθνών συστημάτων χρηματοοικονομικής και νομισματικής πολιτικής στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας δημόσιας αρχής», ήταν πολύ συγκεκριμένο  ζητώντας, για παράδειγμα,  φορολογικά μέτρα επί των χρηματοοικονομικών συναλλαγών.
«Η οικονομική και χρηματοπιστωτική κρίση που ο κόσμος βιώνει αποτελεί  πρόκληση για όλους, εταιρείες  και πολίτες , και πρέπει  να εξεταστούν  σε βάθος οι  αρχές και οι πολιτιστικές και ηθικές αξίες στη βάση της κοινωνικής συνύπαρξης», ανέφερε συγκεκριμένα.
«Στην πραγματικότητα, η κρίση αποκάλυψε συμπεριφορές, όπως ο εγωισμός, η συλλογική απληστία και η αποθησαύριση των αγαθών σε μεγάλη κλίμακα»,  προσθέτοντας ότι η παγκόσμια οικονομία χρειάζεται μια «ηθική της αλληλεγγύης» μεταξύ πλούσιων και φτωχών χωρών.
«Αν δεν βρεθούν λύσεις στις διάφορες μορφές της αδικίας, οι αρνητικές συνέπειες που θα ακολουθήσουν σε  κοινωνικό , πολιτικό  και οικονομικό  επίπεδο θα  δημιουργήσουν  ένα κλίμα αυξανόμενης εχθρότητας, ακόμα και βίας, και εν τέλει θα υπονομεύσουν τα ίδια τα θεμέλια των δημοκρατικών θεσμών , ακόμα και αυτά που θεωρούνται ως  σταθερές του πολιτισμού μας», συνέχισαν οι «άγιοι» ( τρομάρα τους) πατέρες της καθολικής εκκλησίας.
Απευθύνεται  επίσης έκκληση για τη δημιουργία «μιας υπερεθνικής αρχής» με παγκόσμια εμβέλεια και «οικουμενική δικαιοδοσία» για να καθοδηγήσει τις οικονομικές πολιτικές και αποφάσεις.
Η αρχή αυτή θα πρέπει να ξεκινήσει από τα Ηνωμένα Έθνη ως σημείο αναφοράς , αλλά αργότερα πρέπει να γίνει ανεξάρτητη και να διαθέτει την εξουσία για να ελέγξει τις  αναπτυγμένες χώρες που δεν πρέπει να έχουν την  δυνατότητα να ασκούν πλέον  «υπερβολική δύναμη κατά  των πιο αδύναμων χωρών».
Σε ένα τμήμα του εγγράφου  εξηγείται γιατί το Βατικανό αισθάνθηκε τη μεταρρύθμιση της παγκόσμιας οικονομίας ως απαραίτητη τώρα, και  αναφέρει :
«Σε οικονομικά και χρηματοπιστωτικά θέματα, οι πιο σημαντικές δυσκολίες  προέρχονται από την έλλειψη ενός αποτελεσματικού συνόλου  δομών που μπορούν να εγγυηθούν , εκτός από την δημιουργία ενός ενιαίου συστήματος διακυβέρνησης,   την αποτελεσματική λύση οικονομικών  και  διεθνών  χρηματοοικονομικών προβλημάτων».
Το  Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) δεν έχει  πλέον τη δύναμη ή την ικανότητα να σταθεροποιεί τον κόσμο και να χρηματοδοτεί δίνοντας την   συνολική  απαιτούμενη ποσότητα  χρήματος , και δεν είναι  πλέον σε θέση να παρακολουθεί  αποτελεσματικά τους πιστωτικούς κινδύνους  σχετικά με το σύστημα αυτό» .
Ο κόσμος χρειάζεται ένα «ελάχιστο κοινό σύνολο κανόνων για τη διαχείριση της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής αγοράς» και «κάποια μορφή παγκόσμιας νομισματικής διαχείρισης.
Στην πραγματικότητα, μπορεί κανείς να δει μια αναδυόμενη απαίτηση για ένα σώμα που θα πραγματοποιεί  τις λειτουργίες ενός είδους« κεντρικής παγκόσμιας τράπεζας » που θα ρυθμίζει τη ροή και το σύστημα των νομισματικών ανταλλαγών παρόμοια με τις εθνικές κεντρικές τράπεζες», ανέφερε το έγγραφο.
Το έγγραφο, το οποίο παρουσιάστηκε  σε συνέντευξη Τύπου και αναγνώρισε ότι μια τέτοια αλλαγή θα χρειαστεί  χρόνια για να επιβληθεί.
«Φυσικά, αυτή η μεταμόρφωση θα γίνει εις βάρος μιας σταδιακής  μεταβίβασης ενός μέρους των αρμοδιοτήτων του κάθε έθνους σε ΜΙΑ ΑΡΧΗ αλλά  και σε περιφερειακές αρχές, αλλά αυτό είναι απαραίτητο σε μια εποχή που ο δυναμισμός της ανθρώπινης κοινωνίας  της οικονομίας και η πρόοδος της τεχνολογίας υπερβαίνει τα σύνορα, τα οποία είναι στην πραγματικότητα ήδη πολύ διαβρωμένα  σε ένα παγκοσμιοποιημένο κόσμο».
Πίσω μου  σε έχω…
πηγη:pentapostagma

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ vid

Ρώσοι επιστήμονες δείχνουν ότι η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που μας λένε Όλοι έχουμε ακούσει για αυτή την ήπειρο ακραίες θεωρίες! Η Ανταρκτική είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ήπειρος στον κόσμο. Είναι σχεδόν ακατοίκητη από ανθρώπους, με πληθυσμό μόνο μερικών χιλιάδων επιστημόνων που έχουν δημιουργήσει επιστημονικές βάσεις. Οι θαρραλέοι επισκέπτες, που είχαν το θάρρος να επισκεφθούν αυτό το μέρος, ανταμείφθηκαν με ένα μαγευτικό τοπίο και μια μοναδική εμπειρία. Αλλά πρόσφατα, ανακαλύψαμε ότι όλα όσα γνωρίζουμε για την Ανταρκτική μπορεί να φαίνονται λανθασμένα … Κατά τη γνώμη της Ρωσίας, αυτό που πραγματικά διακυβεύεται διατηρήθηκε απόλυτα μυστικό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και τη ρωσική κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μιλήσει γι ‘αυτό! Τώρα η Ανταρκτική έχει απαγόρευση και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή τη σημαντική ανακάλυψη άκρως απόρρητη. Οι επιστήμονες από τη Ρωσία ανακάλυψαν ένα καινούργιο θανατηφόρο-φονικό πλάσμα με την ονομασ…

Πως η κυβέρνηση μετέτρεψε την μεσαία τάξη σε απατεώνες! Γιατί δεν καταγγέλλουν επωνύμως και με στοιχεία αλλά συκοφαντούν γενικώς;

ΤΟ τελευταίο διάστημα δίνει και παίρνει μια νέα ορολογία, που έχει εισβάλλει για τα καλά στην δημόσια σφαίρα: ο στρατηγικός κακοπληρωτής!

Η πρωτεύουσα του Ισραήλ είναι η Washington, D.C.

του MattParrott/ ΚΟ
Η πρωτεύουσα ενός κράτους είναι η αδιαμφισβήτητη έδρα της εξουσίας του, η βάση του από την οποία κατευθύνει την στρατιωτική και εσωτερική του πολιτική, το κέντρο βάρους του και τον οικονομικό