Translate

ΠΑΡΑΝΟΙΑ ! Η Ευρώπη της ΝΤΠ έχει αποφασίσει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στους «Ευρωπαίους» τρομοκράτες του ISIS

Αποτέλεσμα εικόνας για MUSLIMS EUROPE
Η Ευρώπη τίποτα δεν διδάσκεται από  τα γεγονότα των τελευταίων μηνών. Αντί να αναπτύξει μια σοβαρή πολιτική εναντίον των  ισλαμοπίθηκων του ISIS (οργάνωση απαγορευμένη στη Ρωσία), καθώς και να λάβει μέτρα για την προστασία του πληθυσμού από την στρατολόγηση τους στους ισλαμιστές,  οι  Βρυξέλλες, αντίθετα,  εκπληρώνουν τις απαιτήσεις τους.

Έγινε γνωστό χθες ότι στην  Ευρώπη θα ψηφιστεί  ένα νομοσχέδιο που θα δώσει στους  Ευρωπαίους,  οι οποίοι επιστρέφουν  από τη Μέση Ανατολή, κυρίως τα μέλη των τρομοκρατικών ομάδων, όπως το ISIS και το «Dzhebhat en-Nusra» (απαγορευμένες οργανώσεις  στη Ρωσία -. Ed), μια δεύτερη ευκαιρία. Μιλάμε για την ανάπτυξη  προγραμμάτων αποκατάστασης, χωρίς φυλάκιση. Με άλλα λόγια, οι επαναπατριζόμενοι θα διαπαιδαγωγηθούν.
Τις  δραστηριότητες των  πρώην τρομοκρατών  προγραμματίζουν να  κατευθύνουν  προς όφελος της ευρωπαϊκής κοινωνίας. Την ίδια στιγμή πρέπει να ληφθεί υπ όψη  ότι σύμφωνα  με το πρόγραμμα αυτό θα αφορά άτομα  που δεν έλαβαν ενεργά μέρος  στον πόλεμο.
Σχετικά με αυτό, έκανε δηλώσεις ο συντονιστής για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας της ΕΕ  Gilles de Kerchove.

Αποτέλεσμα εικόνας για MUSLIMS EUROPE
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ... ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ!
                           Σύμφωνα με τον ίδιο, το  να κρατήσει τους τρομοκράτες  στη φυλακή δεν είναι αρκετά αποτελεσματικό. Καλύτερα να χρησιμοποιήσουν  τις γνώσεις  και τις δεξιότητές τους για να εξουδετερώσουν  την περαιτέρω στρατολόγηση των τζιχαντιστών στην Ευρώπη. Ο ίδιος υποστηρίζει ενεργά την ανάπτυξη και  άλλων προγραμμάτων για την αποκατάσταση των τρομοκρατών, χωρίς να καταφεύγει  στην φυλάκιση.
Ο Ευρωπαίος  αξιωματούχος  εξήγησε ότι αν ένα άτομο σε κάποιο σημείο έκανε ένα λάθος και είχε μολυνθεί με την ιδεολογία των τρομοκρατών, και στη συνέχεια πέρασε τα σύνορα και πήγε στις τάξεις του ISIS, όπου, για παράδειγμα, εργαζόταν στην κουζίνα ή ήταν ένας απλός στρατιώτης του χαμηλότερου επιπέδου, αλλά στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή,  οπότε αυτός  μπορεί να επιστρέψει στην προηγούμενη ζωή του. Η  Φυλακή μπορεί να επιδεινώσει μόνο την ριζοσπαστικοποίηση του εν λόγω χαρακτήρα.
Φυσικά, η πρόταση  των Ευρωπαίων αξιωματούχων έχει ενδιαφέρον, ωστόσο  θέλω να θέσω ένα  ερώτημα: πώς θα φιλτράρουν τα  πρώην μέλη του ISIS;
Το να βρουν αποδείξεις ότι σκότωσαν ή όχι, είναι πολύ δύσκολο.
Κατά τη γνώμη μου, στην πραγματικότητα, θα  αποκαταστήσουν
αν όχι όσους έχουν βάψει τα χέρια τους στο αίμα, μέχρι τον αγκώνα τότε   αυτούς που τα έχουν βάψει μέχρι την μέση του  πήχη ακριβώς.
Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι το ISIS  έχει κηρύξει τον πόλεμο στην Ευρώπη και έκανε δύο μεγάλης κλίμακας επιθέσεις  σχετικά με την ευρωπαϊκή ειρηνική  ζωή και  οι πολίτες της ΕΕ που έχουν τουλάχιστον επισκεφθεί  τη Συρία και το Ιράκ με το μέρος των  ισλαμιστών, έχουν ήδη κάνει την επιλογή τους. Άφησαν την πατρίδα τους, προκειμένου να ενταχθούν με τον εχθρό. Πού είναι η εγγύηση ότι θα αλλάξουν;! Ακόμη και αν επιτύχουν   αυτά τα προγράμματα να  υλοποιηθούν, οι τρομοκράτες  μπορούν να επωφεληθούν από αυτό το προνόμιο και να  στέλνουν  τους ανθρώπους τους για εξερεύνηση  και για προώθηση. Οι μυστικές υπηρεσίες δεν θα  καταφέρουν  να αποτρέψουν τις επιθέσεις, ενώ θα είναι σε θέση να παρακολουθούν  24 ώρες τις δραστηριότητες των  «αποστατών » του ISIS;  Ερώτηση  αμφιλεγόμενη και συζητήσιμη.
Το Διεθνές Κέντρο για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, δήλωσε ότι οι Ευρωπαίοι, οι οποίοι επιστρέφουν  από τη Μέση Ανατολή, υπολογίζονται  περίπου σε  4000 άτομα. Οι περισσότεροι από αυτούς κατάγονται από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Γαλλία και το Βέλγιο. Ίσως θα εργαστούν  ευσυνείδητα προς όφελος της ευρωπαϊκής κοινωνίας και θα φέρουν πραγματικά οφέλη , αλλά, όπως δείχνει η πρακτική, ο χρόνος περνά, και οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Έτσι, η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σοβαρή επιλογή. Κατά τη γνώμη μου, αυτός που πρόδωσε, θα προδώσει  και πάλι, έτσι ώστε οι τρομοκράτες, ακόμα κι αν είναι πρώην , δεν μπορείς να παίζεις μαζί τους.
Βιτάλι Kokorin
References  Мир
   ( http://www.newsinfo.ru/articles/world/ )
http://www.newsinfo.ru

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com