Translate

Υποδοχή ΙHΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ είχε ο Τσίπρας στη Καλαμαριά! Εκδηλώσεις λατρείας που σε κάνουν να ψάχνεσαι για χημικές ουρές!(chemtrails) vid


ΜΕΤΑ  ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ  ΓΙΑΤΙ  ''ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ''  ΩΣ  ΛΑΟΣ
ΟΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΣΥΝ ΤΗΝ Μ@Λ@ΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ''ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ'' ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...
Υποδοχή Ιησού Χριστού είχε ο Τσίπρας στη Καλαμαριά. Οφείλουμε να το παραδεχθούμε
αυτό. Υπήρξε μάλιστα 92χρονος που περπάτησε 3 χιλιόμετρα για να δει από κοντά τον πρωθυπουργό. Ακόμη και όταν ο Τσίπρας συνάντησε τους συμβασιούχους του Δήμου Καλαμαριάς που απεργούσαν εκείνοι σχεδόν τον αγκάλιασαν παρότι είχαν βγει για να διαδηλώσουν. Κάτι συμβαίνει στην Καλαμαριά με τους ψεκασμούς. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά αυτό το φαινόμενο. Ρε μπας και έπιασε τόπο ο μποναμάς που έδωσε ο Τσίπρας στους συνταξιούχους; Τι συμβαίνει στην Καλαμαριά; Μήπως βλέπουν μόνο ΕΡΤ και Kontranews; Τι διάολο συμβαίνει με τους καλαμαριώτες; Τρία χιλιόμετρα λέει περπάτησε για να δει από κοντά τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα έκανε ένας 92χρονος από την Καλαμαριά. 

Ο ηλικιωμένος άνδρας περίμενε τον πρωθυπουργό έξω από το κτίριο του Συλλόγου Συνδρόμου Down. Αρχικά του έκανε πλάκα για τα δύο γκολ που πέτυχε ο συνονόματος του στον αγώνα της Καλλιθέας με τον Άρη και στη συνέχεια του είπε ότι μόλις είδε στην τηλεόραση ότι βρίσκεται στην Καλαμαριά, ξεκίνησε με τα πόδια για να τον δει από κοντά.
Δείτε αυτά τα απίστευτα VIDEO. Tελικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα. Είναι αίρεση και Σέχτα. . Μάλιστα η Σέχτα είναι τόσο καλά περιφρουρημένη ώστε αν κάποιος απειλεί να φύγει από το μαντρί βγαίνουν οι λύκοι της Αυγής Καταπιστευματικής έτοιμοι να τον κατασπαράξουν.
Γράφει ο Καρτερός για τον τολμητία Κώστα Χρυσόγονο (του την έπεσε και το πλουσιόπαιδο ο Παπαδημούλης):
«Δεν μ’ αρέσετε λοιπόν κ. Χρυσόγονε. Δεν μ΄αρέσει ο τρόπος που στέκεστε, ο τρόπος που μιλάτε, ο τρόπος που διασύρετε δημοσίως ανθρώπους-και δεν εννοώ τον Τσίπρα. Δεν μ αρέσει και ο τόπος-ο Σκάι στον οποίο συχνάζετε και από τον οποίο κρίνετε και επικρίνετε κτλ…
Δυστυχώς όμως εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα να διορθώσουμε το λάθος που κάναμε στις ευρωεκλογές. Εσείς αντίθετα αν είστε σε λάθος κόμμα, με λάθος πρωθυπουργό, λάθος ανθρώπους στο Μαξίμου… διορθώστε τα όλα με μια κίνηση. Την οποία ξέρετε».
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com