Translate

Σάλος από το ρεπορτάζ του CNN: Τι θα συμβεί αν δολοφονηθεί απόψε ο Τραμπ vid

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει το ρεπορτάζ του αμερικάνικου CNN, το οποίο περιγράφει τι θα συνέβαινε σε περίπτωση που κάποιος δολοφονούσε τον Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του.

Την ίδια ώρα, τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια ενόψει της ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ, ενώ κορυφώνονται οι διαδηλώσεις από τους επικριτές του.

Κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων την Πέμπτη, το CNN ανέφερε πως αν ο Τραμπ δεχόταν δολοφονική επίθεση, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων που προηγούνται της ορκωμοσίας, ο αντικαταστάτης του δεν θα ήταν κάποιος από το δικό του επιτελείο.
Σύμφωνα με το Σύνταγμα των ΗΠΑ, ο αντικαταστάτης του θα προερχόταν από την κυβερνητική ομάδα του απερχόμενου προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.
Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο ρεπορτάζ του CNN δέχτηκε επικρίσεις από πάρα πολλούς χρήστες των social media, ακόμα και από ψηφοφόρους του Δημοκρατικού Κόμματος, επειδή «προωθεί τη βία».
Υπενθυμίζεται ότι, το CNN είχε δεχτεί επίθεση από τον Τραμπ κατά την πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει. Τότε, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ είχε αρνηθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφου του CNN, λέγοντάς του να «βγάλει τον σκασμό».
Επιπλέον, είχε προηγηθεί ένα ρεπορτάζ του δικτύου που ήθελε τον Ντόναλντ Τραμπ να βρίσκεται σε απόρρητο έγγραφο του FBI που προειδοποιούσε ότι οι Ρώσοι έχουν υλικό με το οποίο μπορούν να τον εκβιάσουν στο μέλλον, γεγονός που είχε εξοργίσει τον μεγιστάνα.

Κορυφώνονται οι διαδηλώσεις κατά του Τραμπ
Κορυφώνονται οι διαδηλώσεις από τους πολέμιους του Ντόναλντ Τραμπ, ενόψει της ορκωμοσίας του στην Ουάσινγκτον.
Χθες, στη Νέα Υόρκη, συγκεντρώθηκαν χιλιάδες διαδηλωτές μπροστά στο ξενοδοχείο Trump International Hotel και στη συνέχεια έκαναν πορεία προς τον Πύργο Τραμπ όπου ζει ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ.
Στη διαδήλωση συμμετείχαν πολιτικοί, ακτιβιστές, αλλά και διασημότητες. Μεταξύ αυτών κι ο δήμαρχος Μπιλ ντε Μπλάζιο, αλλά κι ο ηθοποιός Άλεκ Μπόλντουιν που πρωταγωνιστεί σε παρωδία για τον Ντόναλντ Τραμπ στο τηλεοπτικό σόου «Saturday Night Live».
«Ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να ελέγχει την Ουάσιγκτον, αλλά εμείς ελέγχουμε τη μοίρα μας ως Αμερικανοί. Δεν φοβόμαστε το μέλλον. Πιστεύουμε ότι το μέλλον θα είναι λαμπερό, εάν ακουστεί η φωνή των ανθρώπων», είπε χαρακτηριστικά ο ντε Μπλάζιο.
Στην Ουάσινγκτον εκατοντάδες διαδηλωτές συγκρούστηκαν με την αστυνομία χθες το βράδυ.
Οι αστυνομικές δυνάμεις φορούσαν εξαρτύσεις αντιμετώπισης ταραχών, ενώ προχώρησαν στη χρήση σπρέι πιπεριού.
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com