Translate

Η Μόσχα διαψεύδει ότι διαθέτει επιβαρυντικά ντοκουμέντα για τον Ντόναλντ Τραμπ

«Χαλκευμένες» και «απόλυτη μπλόφα» χαρακτήρισε η Μόσχα τις πληροφορίες αυτές.

Διαψεύδει το Κρεμλίνο την ύπαρξη υλικού με το οποίο θα μπορούσε να εκβιάσει τον Ντόναλντ Τραμπ ή την Χίλαρι Κλίντον, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τη σχετική πληροφορία ως «κατασκευασμένη» και ως «απόλυτη ανοησία».
«Το Κρεμλίνο δεν έχει επιβαρυντικές πληροφορίες για τον Τραμπ. Αυτό το ρεπορτάζ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν είναι τίποτε άλλο παρά αποκύημα φαντασίας», δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Πούτιν.
«Πρόκειται για πλήρη μπλόφα, ένα απόλυτο κατασκεύασμα, μια ανοησία», είπε.
Ο Πεσκόφ επανέλαβε ότι δεν υπάρχουν επιβαρυντικές πληροφορίες ούτε για τη Χίλαρι Κλίντον κι ότι οι ρωσικές αρχές δεν συλλέγουν τέτοιου είδους πληροφορίες.
Αποτέλεσμα εικόνας για TRUMP  PUTIN
«Φυσικά, όχι. Το Κρεμλίνο δεν συλλέγει επιβαρυντικές πληροφορίες. Το Κρεμλίνο [και] ο Ρώσος πρόεδρος επιδιώκουν το χτίσιμο σχέσεων με τους ξένους εταίρους μας, πρωτίστως προς το συμφέρον της Ρωσικής Ομοσπονδίας, προς το συμφέρον του ρωσικού λαού, και δεύτερον προς το συμφέρον της παγκόσμιας ειρήνης, σταθερότητας και ασφάλειας», συμπλήρωσε ο Πεσκόφ.
Ο ίδιος ο Τραμπ με ανάρτησή του στο Twitter χθες το βράδυ χαρακτήρισε τις αναφορές ως «ψευδείς ειδήσεις» αλλά κι ως «ένα απόλυτο πολιτικό κυνήγι μαγισσών».

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com