Translate

Κυνική παραδοχή Μουζάλα: Ανεξέλεγκτα τα οικονομικά των ΜΚΟ - Εισπράττουν εκατομμύρια ευρώ χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν!

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν οι εικόνες με τα χιονισμένα "hot spot", καθώς και οι καταγγελίες των ΜΚΟ ότι «ξεπαγιάζουν οι πρόσφυγες». Βεβαίως ουδείς ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για τους Έλληνες άστεγους, αλλά αυτό είναι ένα γενικότερο πρόβλημα ρατσισμού εναντίον των Ελλήνων.

Αυτό που δεν ειπώθηκε από τα κανάλια, αλλά το έχουμε θίξει πολλάκις από την εφημερίδα και την ιστοσελίδα μας, είναι ότι έχουν διοχετευτεί εκατοντάδες εκατομμυρίων στις ΜΚΟ και αυτές συνειδητά φροντίζουν για την εξαθλίωση των λαθρομεταναστών, ώστε να τους κρατούν έτοιμους για εξέγερση όταν το πει το μεγάλο αφεντικό.
Και τι γίνεται με αυτά τα εκατοντάδες εκατομμύρια; Ουδείς γνωρίζει, όπως ευθαρσώς ομολόγησε στον τηλεοπτικό φακό ο ανεκδηγίητος Μουζάλας, ο οποίος είπε ότι όχι μόνο δεν έχει ελέγξει τα οικονομικά των ΜΚΟ, αλλά ούτε έχει το δικαίωμα να τα ελέγξει, αφού αυτό είναι νομικό ζήτημα, όπως είπε.
Στο θεωρητικά κυρίαρχο, λοιπόν, Ελληνικό Κράτος υπάρχουν οργανώσεις που εισπράττουν εκατοντάδες εκατομμυρίων χωρίς να υπόκεινται σε κανέναν έλεγχο. Αυτό ανεβάζει τις υποψίες, ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι ευρωπαϊκοί ελεγκτικοί μηχανισμοί δεν λένε τίποτα για την προφανή κατασπατάληση του χορηγηθέντος χρήματος. Εκτός και αν αυτά τα χρήματα δεν δίδονται για την θέρμανση και σίτιση των λαθρομεταναστών, αλλά για... κάτι άλλο.
4.500 λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι περιμένουν την επιστροφή τους στην Ελλάδα μόλις αρχίσει και πάλι να εφαρμόζεται το Δουβλίνο ΙΙ
4.500 λαθρομετανάστες περιμένουν την επιστροφή τους στην Ελλάδα μόλις αρχίσει και πάλι να εφαρμόζεται το Δουβλίνο ΙΙ
Έχουμε αναφέρει ότι τον Μάρτιο αρχίζει και πάλι η εφαρμογή της Συνθήκης Δουβλίνου2 σύμφωνα με την οποία όποιος λαθρομετανάστης φτάσει σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εν τέλει θα επιστρέφεται στην πρώτη χώρα εισόδου, δηλαδή είτε την Ιταλία, είτε - κυρίως - την Ελλάδα.
Όπως αναφέρεται στον Τύπο, ήδη έχουν υπάρξει 4.415 αιτήματα για επιστροφές λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, που αφορούν μόνο το έτος 2016. Τα περισσότερα εξ αυτών αφορούν την Ουγγαρία και τα αιτήματα αυτά θα αρχίσουν να περατώνονται μετά τον Μάρτιο.
4.415 αιτήματα κατά κύριο λόγο από την Ουγγαρία, που εδώ και πολύ καιρό εφαρμόζει πολιτική κλειστών συνόρων. Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν ανάλογα αιτήματα αρχίσει να τα υποβάλλει η Γερμανία.
Τότε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών, κυρίως άτομα που έχουν καταδικαστεί για ισλαμική τρομοκρατία ή σεξουαλικές επιθέσεις θα αρχίσουν να έρχονται μαζικά στην Ελλάδα.
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com