Translate

Στόχος της Νέας Τάξης είναι η δημιουργία ενός παγκόσμιου Δημοσίου,όπου οι δούλοι του παγκόσμιου ηγέτη θα καταδυναστεύονται, χωρίς καμία δόση συναισθήματος.

Ραγδαίες εξελίξεις στο μεγαλύτερο hedge fund του πλανήτη που μας αφορούν όλουςΑποτέλεσμα εικόνας για 1984 big brotherΈτσι, οι πολυεθνικές αναπτύσσουν τεχνητή νοημοσύνη που θα αναλάβει την πρόσληψη και την απόλυση εργαζομένων φαίνεται, προκειμένου να διοικούνται οι εταιρείες χωρίς ίχνος συναισθηματισμού και αργότερα και τα κράτη που χρωστούν στις πολυεθνικές.

Η ομάδα των μηχανικών, στην Bridgewater Associates LP, το μεγαλύτερο hedge fund του κόσμου, δουλεύουν πάνω σε ένα πρόγραμμα, το οποίο ο ιδρυτής του, Ρέι Ντάλιο, έχει χαρακτηρίσει «Βιβλίο του Μέλλοντος» (Book of the Future).
Στόχος, όπως μεταδίδεται είναι το νέο πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης να αναλάβει καθήκοντα καθημερινού μάνατζμεντ, χωρίς καμία δόση συναισθήματος.
Οι περισσότερες αποφάσεις θα λαμβάνονται μηχανικά από υπολογιστές και κανείς δεν θα μπορεί να διαμαρτυρηθεί.
Το σχέδιο του Ντάλιο είναι σε διάστημα πέντε ετών οι υπολογιστές, εκτός από προσλήψεις και απολύσεις, να είναι σε θέση να διαχειρίζονται και τυχόν διαφωνίες ανάμεσα στους εργαζομένους!!!
Όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «Wall Street Journal», το fund δημιούργησε την ομάδα των προγραμματιστών (Systematized Intelligence Lab) στις αρχές του 2015. Επικεφαλής της ομάδας είναι ο Ντέιβιντ Φερούτσι, ο οποίος προηγουμένως είχε ηγηθεί της ανάπτυξης του υπερυπολογιστή Watson στην ΙΒΜ.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com