Translate

Η ΛΙΠΟΤΑΞΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για οχι τζαμιΑυτό το ΚΑΠΟΥ, είναι η αρχαιότερη οδός του κόσμου, που κρύβει στα σπλάχνα της ελληνικούς θησαυρούς! Αυτοί οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα και είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία σουνίτες μουσουλμάνοι οι οποίοι δεν “αφομοιώνονται” και δεν το επιθυμούν άλλωστε. 
                                                                                                                          Γράφει ο Νίκος Β.
Αντίθετα βάσει του ανελεύθερου θρησκευτικού τους δόγματος επιθυμούν να μεταλλάξουν όλους τους αλλόθρησκους κατά τα δικά τους πολιτισμικά και θρησκευτικά πρότυπα και επί ποινή θανάτου, όπως γίνεται συστηματικά τα τελευταία χρόνια με την δολοφονική δράση των τζιχαντιστών παγκοσμίως. Ο ΕΛΕΓΧΟΣ των τζαμιών πανευρωπαϊκά δεν στάθηκε ικανός να αποτρέψει τα συνεχή τυφλά πολεμικά κτυπήματα εναντίον αμάχων Χριστιανών που σίγουρα θα συνεχίσουν να συνταράσσουν τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στο εγγύς μέλλον. 
Η λειτουργία ισλαμικού τεμένους (όχι απλώς ενός τζαμιού) θα συνοδευτεί από την λειτουργία ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας. Η προσέλευση εντός του οικοπέδου του ισλαμικού τεμένους θα επιτρέπεται αποκλειστικά στα εγκεκριμένα πρόσωπα από το ισλαμικό ιερατείο που θα καθορίζει νομοτελειακά η τουρκική πρεσβεία, ακριβώς δηλαδή όπως γίνεται στα τζαμιά της Θράκης και το τουρκικό προξενείο! 
Η επικείμενη διόγκωση της τεχνητής μουσουλμανικής μειονότητας στην Ελλάδα, μαζί με τα νομοσχέδια της τεχνητής απόδοσης ελληνικής ιθαγένειας και της αντιρατσιστικής ρητορικής, θα προκαλέσει χιονοστιβάδα αντεθνικών εξελίξεων και απερίγραπτων αντιδημοκρατικών διώξεων εναντίον των Ελλήνων χριστιανών.
Επισκέφθηκα πρόσφατα την αρχαιολογική υπηρεσία για να αιτηθώ την έρευνα εκσκαφής για την ανακάλυψη του ιερού των 4 θεών στο πρώην ναυτικό οχυρό της Ιεράς Οδού 114. Συνάντησα συμπτωματικά την αρχαιολόγο που έκανε την αυτοψία της άδειας εκσκαφής για την θεμελίωση του ισλαμικού τεμένους στην Ιερά Οδό 114. 
Η κυρία αυτή εξέφρασε την άποψη πως «ΚΑΠΟΥ πρέπει να κτιστεί επιτέλους το τζαμί και για αυτούς τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, εκεί θα ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ τουλάχιστον, αφού όταν επισκέφτηκα τον χώρο δεν έμπαινε κανείς χωρίς την επίδειξη ταυτότητας«. 
Μένει κανείς άναυδος μπροστά στην αυτή την δήλωση ενός Έλληνα επιστήμονα και υποτίθεται λάτρη της αρχαίας Ελλάδας και του ελληνικού πνεύματος. 
                           Αποτέλεσμα εικόνας για οχι τζαμι
Είναι αδιανόητο να μιλά έτσι αφού γνωρίζει πως σκόπιμα δεν δόθηκε η άδεια εκσκαφής θεμελίων πλέον του ενός μέτρου βάθους για την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους, επειδή η περιοχή είναι πλήρης αρχαίων ερειπίων. Ολόκληρο το κτίριο του ισλαμικού τεμένους θα εδραστεί σε πλατφόρμα μπετόν βάθους ενός μέτρου αντί κανονικών θεμελίων! Φυσικά δεν αποκαλύπτω το όνομά της αρμοδίας αρχαιολόγου για ευνόητους λόγους.
Ο σχεδιασμός των μνημονιακών κυβερνήσεων δεν περιορίζεται στην ανέγερση ενός ισλαμικού τεμένους σε απόσταση 100 μέτρων από το σημείο που λειτουργεί το τεράστιο χοτσποτ ισλαμιστών του Ελαιώνα. Είναι πασιφανές πως το ισλαμικό τέμενος της Ιεράς Οδού, θα πυροδοτήσει τις άδειες ανέγερσης τζαμιών καθ’ έκαστο δημοτικό διαμέρισμα της Αθήνας, πολλώ δε μάλλον σε όλες τις επαρχιακές πρωτεύουσες που φιλοξενούν χοτσποτ ισλαμιστών. Το ισλαμικό τέμενος στον Βοτανικό θα σηματοδοτήσει την ανέγερση συγκροτήματος κατοικιών που θα χαρίζονται αποκλειστικά σε χιλιάδες ισλαμιστές λαθρομετανάστες που ήδη φιλοξενούνται στην περιοχή του Ελαιώνα. Εξ’ ου και το επιχειρηματικό ενδιαφέρον της κοινοπραξίας που ανέλαβε την κατασκευή του «ταπεινού» αυτού έργου ως προς το μέγεθος του προϋπολογισμού του. 
Είναι προφανές πως οι μεγαλοεργολάβοι της κοινοπραξίας αυτής ενδιαφέρονται για το μεγάλο πακέτο της ανέγερσης των κατοικιών στην ευρύτερη ακατοίκητη περιοχή. Δηλαδή μία ισλαμούπολη πάνω στα ερείπια του πολιτισμού των ένδοξων προγόνων μας! Ιδού το κατώτατο σημείο της παρακμής και ηθικής κατάπτωσης του ελληνικού κράτους και των δημοσίων λειτουργών του. Ο σκοπός είναι η ταφόπλακα του ελληνισμού και ο εξανδραποδισμός των Ελλήνων από την ίδια τους την πατρίδα, αμφιβάλλει κανείς;

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com