Translate

Οι Γάλλοι τοκογλύφοι δεν δανείζουν την Λε Πεν

Οι Γάλλοι τοκογλύφοι δεν δανείζουν την Λε Πεν

Η αρχηγός του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας Μαριν Λε Πεν ανακοίνωσε ότι απευθύνθηκε σε όλες τις γαλλικές τράπεζες για ένα δάνειο 6.000.000, ευρώ, προκειμένου να χρηματοδοτήσει την Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ
προεκλογική της εκστρατεία, και καμία δεν θέλησε να την δανείσει. Το ίδιο είχε συμβεί με το «αντιφασιστικό» μέτωπο των τραπεζιτών της Γαλλίας το 2014.
Τότε το Εθνικό Μετωπο είχε δανειστεί από τράπεζα του εξωτερικού Η κ.Μαριν Λε Πεν τόνισε ότι οι γαλλικες τράπεζες έχουν ανοιχτά δάνεια προς τους πολιτικούς της αντιπάλους. «Θεωρώ ότι αυτό είναι μια πολιτική κίνηση από τα γαλλικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που λέει πολλά για το επίπεδο της δημοκρατίας στη χώρα μας»δήλωσε η κ. Λε Πεν που ανακοίνωσε ότι απευθύνθηκε και πάλι , «σε μια σειρά από ευρωπαϊκές, αμερικανικές, και ρωσικές τράπεζες»
Οι δημοσκοπήσεις του συστήματος έχουν βγάλει από τώρα τον φιλελέ Φιγιόν. Σύμφωνα με αυτές, στον πρώτο γύρο ο Φιγιόν θα λάβει από 23% ως 29%, και η Λε Πεν από 24% έως 26%. Στο δεύτερο γύρο ο Φιγιόν εμφανίζεται ότι είναι πολύ μπροστά από την Λε Πεν, με 67% έναντι 33%.
                                                                                   Δελτίο των 11


Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com