Translate

Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη (α΄μέρος)

Η “άγνωστη” ιστορία του πλανήτη Γη.
Μια υπέρ συμπιεσμένη περίληψη για όσους τυχόν ενδιαφέρονται και έχουν Νου χωρίς παρωπίδες ! Οι πηγές των θρησκειών του ανθρώπου και η προέλευση θρυλικών όντων όπως ο Δίας, ο Όσιρις, η Ίσις, ο Μινώταυρος και ένας αριθμός “μυθολογικών” προσώπων εξηγούνται επίσης και τοποθετούνται στον καμβά τη ιστορίας της Γής.
Γιατί η ανθρωπότητα βρίσκεται σε κατάσταση ύπνωσης; Ποιοί και γιατί ελέγχουν τον γαλαξία;
(από terrapapers)
Ένας Γαλαξιακός πόλεμος μαίνεται πάνω από τα κεφάλια μας. Η Γη και η Ανθρωπότητα είναι το έπαθλο. Άλλωστε δεν ονομάζουν τυχαίως την Γη, το μεγαλύτερο εστιατόριο του Γαλαξία !!! Οι δε Sheti μας αποκαλούν “μαϊμούδες” μεταξύ τους. Τυχαίο; Καθόλου όπως θα δούμε.
Αν βλέπετε καθημερινά εικόνες από το SOHO της NASA/ESA θα παρατηρήσετε τις μάχες που μαίνονται γύρω από τον Ήλιο με το γνωστό πλέον Suncruiser και τα Stargates. Η Ελπίδα της Ανθρωπότητας είναι ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΙΜΑ. Το δώρο του φτερού, το Πάθος για την Α-λήθη. Οι γραμμές της μάχης έχουν συρθεί για τον επερχόμενο Γαλαξιακό πόλεμο για την κατάκτηση της Γης. Όσο το ανθρώπινο είδος θα αναζητά την σωτηρία “εκεί έξω” σε κάθε είδους θεούς ανοίγει τον δρόμο για τα όντα που θέλουν να γίνουν οι καινούργιοι Επικυριαρχοί του. Όμως η ανθρωπότητα έχει μια άλλη επιλογή.
Παρόλο που γεννήθηκε από κτήνη και ανατράφηκε να υπηρετεί, η ανθρωπότητα δημιουργήθηκε από τους γενετικούς επιστήμονες Πρίγκηπα ΕΑ και την Πριγκίπισσα Nin-Hur-Sag που χρησιμοποίησαν το δικό τους DNA και το Βασιλικό τους αίμα. Αυτή η Βασιλική Γραμμή του Σείριου Αίματος δίνει το δικαίωμα στην ανθρωπότητα να διεκδικήσει την Γη ως δική της. Αυτή είναι η ιστορία και η αλήθεια που έχει κρατηθεί μυστική, όχι όμως και τόσο μυστική από τους ερευνητές.
> Αναρίθμητοι πόλεμοι κατά τη διάρκεια δισεκατομμυρίων ετών είχαν διδάξει τις SSS Βασίλισσες ένα σημαντικό μάθημα: …ο εχθρός ή ο ανυπάκουος υπήκοος δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό αν εκτελεστεί (αν είναι νεκρός). Αλλά αν ο εγκέφαλος επανα-προγραμματιστεί, κάθε αντίσταση θα εξαλειφτεί και έτσι ένα ικανό σώμα μπορεί να προστεθεί στο εργατικό δυναμικό. Ο έλεγχος της σκέψης ήταν η Επιστήμη που επέλεξαν οι SSS.
> In my opinion, a mind is healthy when it can perform symbolic acts within mental frameworks which are not immediately obvious. A mind is diseased when it no longer comprehends this kind of linkage and refuses to acknowledge any basis for such symbolic thinking. The twentieth century specializes in producing diseased minds of the type I refer to – minds which uniquely combine ignorance with arrogance. The twentieth century’s hard core hyper rationalist would deride a theory of correspondences in daily life and ritual as “primitive superstition”. However, the rationalist’s comment is not one upon symbolic thinking but upon himself, acting as a label to define him as one of the walking dead.» Robert Temple, The Sirius Mystery
Δεν είμαστε μόνοι μας. Οι αστρονόμοι κάνουν λάθος. Οι επιστήμονες κάνουν λάθος. Είναι εδώ, αλλά δεν μπορούμε να τους δούμε γιατί κρύβονται. Κρύβονται … σε σαφή θέα. Είμαστε οι υπηρέτες τους, είμαστε οι σκλάβοι τους, είμαστε η περιουσία τους, τους ανήκουμε. Robert Morning Sky
Ο Robert Morning Sky είναι Ινδιάνος και μεγάλωσε ακούγοντας τις ιστορίες που έλεγε ο παππούς του, για ένα Διαστημικό Ον, που το βοήθησε να σωθεί από την πτώση του σκάφους του. Ήταν ο μόνος επιζών και τον έσωσαν έξι νεαροί Ινδιάνοι. Με τον καιρό έγινε καλά και τους αποκάλυψε το όνομα του. Τον λέγανε Bek’Ti. Αργότερα τους αποκάλυψε την ιστορία της ανθρωπότητας και του πλανήτη Γη.
Αποτέλεσμα εικόνας για extraterrestrial gif
Με τον καιρό το Ον των Άστρων άρχισε να εμπιστεύεται τους έξι ινδιάνους. Χρησιμοποιώντας έναν μικρό κρύσταλλο για να δημιουργεί εικόνες, [δείτε τις κάτω] ο Επισκέπτης άρχισε να επικοινωνεί με τους νεαρούς άνδρες. Αποκαλώντας τον Γηραιό των Άστρων, οι νεαροί κάθισαν γύρω από τον παράξενο Φίλο τους, εξετάζοντας με μεγάλη προσοχή τις κρυστάλλινες εικόνες, συναρμολογώντας το πάζλ της απίστευτης ιστορίας του Ηλιακού μας συστήματος και της Ανθρωπότητας. Το μήνυμα του Γηραιού των Άστρων (τον ονόμασαν έτσι από σεβασμό) είναι απλό κι επιβεβαιώνεται από εκατοντάδες μυθολογικές ιστορίες και αρχαιολογικά ευρήματα, αλλά και με μια απλή ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥ.
Αυτές οι πληροφορίες είναι καλό να μελετηθούν σε Διπλή Ενεργή Προσοχή για να δώσουν μεγαλύτερη κατανόηση. Ακόμη όμως κι αν μελετηθούν με την καθημερινή Προσοχή οι πληροφορίες είναι ικανές να δημιουργήσουν αυξημένη συνειδητοποίηση. Αρκεί ο μελετητής να είναι ανθρώπινο πλάσμα και όχι ανθρώπινο ζώο.

Τα Αστρικά Όντα ήταν εδώ, όταν η Γη ήταν ακόμη ένας βράχος.

Η ιστορία της ανθρωπότητας και της Γης όπως αποκαλύφτηκε από τον Bek’Ti είναι και ενδιαφέρουσα και τρομακτική. Η δημιουργία του ανθρώπου και η θέση του στον Γαλαξία ξεκαθαρίζει, αλλά στην διαδικασία η υπερηφάνεια και η εγωπάθεια του πληγώνεται. Τα φαινόμενα των απαγωγών από ΑΤΙΑ (αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα) και η επιτήρηση από τους Γκρίζους (Greys) είναι ενσωματωμένα κομμάτια της ανθρώπινης ιστορίας. Και εξηγούνται μέσα από τους σκοπούς των Όντων των Αστεριών. Οι πηγές των θρησκειών του ανθρώπου και η προέλευση θρυλικών όντων όπως ο Δίας, ο Όσιρις, η Ίσις, ο Μινώταυρος και ένας αριθμός “μυθολογικών” προσώπων εξηγούνται επίσης και τοποθετούνται στον καμβά τη ιστορίας της Γης. Αυτή είναι η ιστορία του Bek’Ti.
ΓΕΝΕΣΗ
Έκρηξη συντάραξε την Ανυπαρξία του Κενού. Το Αρχέγονο «Στοιχείο» («Αρχέγονη «Ουσία») ξεχύθηκε βίαια προς τα έξω και όπως το ένα κύμα μετά το άλλο, ο αρχέγονος ωκεανός ηρέμησε στη μαύρη κοιλότητα του Κενού. Η Ανυπαρξία ατένισε το Χάος και το Χάος εκχύθηκε μέσα στην Ανυπαρξία. Όταν τα αρχέγονα νερά χύθηκαν έξω, ποτάμια του σκοτεινού «στοιχείου» (ουσίας) στροβιλίστηκαν μαζί δημιουργώντας τεράστιες ρουφήχτρες. Καθώς οι ρουφήχτρες στριφογύρισαν προς τα μέσα, το «Στοιχείο» (ουσία) συμπυκνώθηκε σε νέφη αερίων. Σπίθες ανέφλεξαν τα ευμετάβλητα νέφη που είχαν υπερθερμανθεί από την συμπίεση των δυνάμεων στο κέντρο της δίνης. Συνεχείς εκρήξεις δημιούργησαν τεράστιες σφαίρες φωτιάς, υπερκαινοφανείς (supernovas) λαμπρούς κόκκινους αστέρες και αστέρια νάνους (dwarf stars) λαμπρού μπλε χρώματος.
Όπως τα νησιά στα νερά του «Στοιχείου» τα αστέρια διαμορφώθηκαν από τις δίνες των στροβιλιζομένων γαλαξιών. Η ίδια διαδικασία επαναλαμβανόταν στο «Κενό» και επανάληψη μετά από επανάληψη ένας γαλαξίας γεννήθηκε. Κάποια στιγμή, ένας από αυτούς τους γαλαξίες έγινε γνωστός σαν ΗΡΙΔΑΝΟΣ. Αυτή είναι η ιστορία ενός μικρού μέρους του Ηριδανού και ενός πολύ μικρού κόσμου που μας είναι γνωστός σαν ΓΗ.

HΡΙΔΑΝΟΣ
Στη δίνη των αρχέγονων νερών του ΗΡΙΔΑΝΟΥ πολλά από τα αστέρια γέννησαν δικούς τους κόσμους. Μέσα από τα νέφη και τη σκόνη που απέβαλλαν οι ήλιοι, οι πλανήτες συμπυκνώθηκαν και κρύωσαν. Καταιγίδες μαίνονταν, οι ωκεανοί δέρνονταν απανωτά και έσκαγαν στις ακτές της στεριάς. Μέσα από την αστραπή και το μένος μία ξεχωριστή σπίθα άστραψε και δημιούργησε σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου ένα μοναδικό κύτταρο ζωής.
Μονοκυτταρικές μορφές ζωής ενώθηκαν και δημιούργησαν πολυ-κυτταρικές μορφές, οι πολυκυτταρικές μορφές έγιναν πολύπλοκα όντα με εκατομμύρια κύτταρα…ψάρια, έντομα, πουλιά, ερπετά, φυτά και θηλαστικά. Τόσα διαφορετικά όντα εμφανίστηκαν όσα είναι και τα αστέρια του γαλαξία. Και όσο περνούσε ο χρόνος, τα«Ανθρωποειδή» εμφανίστηκαν με την εξέλιξη. Ψάρια-ανθρωποειδή, πτηνά-ανθρωποειδή, ερπετά-ανθρωποειδή, θηλαστικά-ανθρωποειδή και ανθρωποειδή κάθε είδους αποτέλεσαν το σταθερό αποτέλεσμα της εξέλιξης, μεταξύ αυτών και άλλες 170 γνωστές φυλές.
Καθώς ο Αρχέγονος Άνθρωπος – Ηριδανός εξελίχθηκε, άφησε τις σπηλιές για τις καλύβες, πολλές καλύβες έγιναν συνοικισμοί και οι συνοικισμοί έγιναν πόλεις. Η αιχμαλωσία και το κυνήγι ζώων έδωσε τη σειρά του στο εμπόριο γούνας και στη συστηματική καλλιέργεια της γης. Οι ανάγκες του Ανθρώπου-Ηριδανού έγιναν επιθυμίες και έγινε άπληστος. Οι εύσπλαχνοι άνθρωποι έγιναν αρχηγοί και οι αρχηγοί έγιναν κατακτητές και ο «πρωτόγονος» κόσμος έγινε «πολιτισμένος». Οι διαφωνίες έγιναν επιχειρήματα, τα επιχειρήματα έγιναν πόλεμοι. Η περιέργεια και η ανάγκη γέννησε την τεχνολογία. Ο πρώιμος Άνθρωπος-Ηριδανός είχε κατακτήσει τον κόσμο του.
Και όταν ο Άνθρωπος-Ηριδανός κοίταξε πάνω, ψηλά στους ουρανούς είδε το φεγγάρι του. Και κατασκεύασε πλοία για να τον πάνε στον ουρανό και η κατάκτηση του φεγγαριού του ξεκίνησε. Όταν στάθηκε στο φεγγάρι και εξερεύνησε τις πόλεις του, κοίταξε ψηλά και είδε τα αστέρια από πάνω του. Αναζητώντας περισσότερα κινήθηκε και πάλι προς τον ουρανό. Αυτή τη φορά ανακάλυψε γείτονες κόσμους και ο Άνθρωπος-Ηριδανός είχε κατακτήσει το χώρο ενός καινούργιου κόσμου και ο κύκλος αυτός επαναλήφθηκε.
Και έτσι ο Άνθρωπος-Ηριδανός συνάντησε τους συγγενείς του στο γαλαξία. Ο Ηριδανός-Πτηνό-Άνθρωπος συνάντησε τον Ηριδανό-Θηλαστικό-Άνθρωπο και ο Ηριδανός-Ερπετό-Άνθρωπος συνάντησε τον Ηριδανό-Έντομο-Άνθρωπο και ένας Ηριδανός-Ερπετό-Άνθρωπος τους χαιρέτησε όλους. Τα πολλά και ανεπτυγμένα όντα των κόσμων του ΗΡΙΔΑΝΟΥ (ERIDANUS) συγκεντρώθηκαν και μίλησαν μεταξύ τους. Έκαναν ανταλλαγές, χόρεψαν μαζί και μοιράστηκαν πράγματα και ενώθηκαν. Με τον καιρό έμαθαν ο ένας τους τρόπους του άλλου και συνυπήρχαν.
Και κήρυξαν πόλεμο.

Ο αρχέγονος Άνθρωπος-Ηριδανός είχε γίνει ένας «πολιτισμένος» Άνθρωπος-Ηριδανός και ο αρχέγονος πόλεμος έδωσε τη θέση του στη Επιστήμη του Πολέμου. Ο τρομακτικός πόλεμος έγινε το μέσο για την πρόοδο. Τα γαλαξιακά βασίλεια του Ηριδανού έφτασαν ψηλά και παρήκμασαν, πολιτισμοί είχαν ευημερία και μετά πέθαναν. Συνεχείς πόλεμοι ειχαν περιζώσει όλο το γαλαξία. Καμία Αυτοκρατορία δεν άντεξε για πολύ καιρό. Το τίποτα όμως έσωσε μία.
[σημ. Εδώ μερικές σκέψεις: όπως και σε άλλους μύθους και παραδόσεις που αφορούν τη δημιουργία του Κόσμου παρατηρούμε ότι το σύμπαν προέρχεται μέσα από συγκρούσεις και κυρίως βία. Χαρακτηριστικό είναι ότι όλα ξεκίνησαν από ευμετάβλητα στοιχεία δημιουργώντας αρκετά ασταθείς καταστάσεις και όταν επήλθε η ηρεμία ξεκίνησε η δημιουργία. Παρόλ’ αυτά η ανέλιξη και εξέλιξη δεν γίνεται ποτέ χωρίς να λείπει η σύγκρουση. Στο κείμενο αναφέρεται ότι ο Άνθρωπος-Ηριδανός συνάντησε τους συγγενείς του και κάποιοι «συνάντησαν» κάποιους όχι τυχαία. Ενδιαφέρον είναι τι σημαίνει «ενώθηκαν» και προσωπικά τι σημαίνει «χόρεψαν» μαζί; Ας μην ξεχνάμε ότι ο χορός είναι μία από τις πιο αρχέγονες μορφές επικοινωνίας]
spy
τέλος α΄ μέρους .... συνεχίζεται..   ΕΔΩ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com