Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ALERT - Σκηνικό Γ” Παγκοσμίου Πολέμου στήθηκε στην πλανήτη – Όλα έτοιμα για την γενική ανάφλεξη – Δείτε videos και εικόνες

Σκηνικό Γ” Παγκοσμίου Πολέμου στήθηκε στον πλανήτη καθώς Ρωσία, Κίνα και ΗΠΑ-ΝΑΤΟ ετοιμάζονται πυρετωδώς για την γενική ανάφλεξη. Απομένει μόνο μια αφορμή και όλα έχουν στηθεί, Βαλτική, Νότια Σινική Θάλασσα ή Μέση Ανατολή; Πριν λίγο δημοσιεύτηκαν οι πρώτες εικόνες και βίντεο τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε
παρακάτω με εκατοντάδες αμερικανικά άρματα μάχης να καταφτάνουν, στο λιμάνι του Μπρεμερχάβεν, στη βόρεια Γερμανία.
Του Βασίλη Καπούλα
Το πλοίο Resolution έφθασε την Τετάρτη ενώ δύο ακόμη πλοία, το Freedom και το Endurance, αναμένονται στη Γερμανία την Κυριακή.
Η εκφόρτωση των πλοίων άρχισε την Παρασκευή, με το βαρύ εξοπλισμό για να μεταφέρεται στην Πολωνία μέσω του σιδηροδρομικού και οδικού δικτύου.
Στη Γερμανία θα φτάσουν εντός των επόμενων ημερών συνολικά 87 άρματα μάχης Μ1Α1 Abrams και περισσότερα από 130 ΤΟΜΑ τύπου Bradley.
Αυτή αποτελεί και μια από τις μεγαλύτερες αποβάσεις αμερικανικού οπλισμού στην ανατολική Ευρώπη μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης.
Περίπου 4.000 αμερικανικοί στρατιώτες θα επανδρώσουν τα οχήματα και αναμένεται να φτάσουν μέσα στον Ιανουάριο.
Αρχικά θα γίνει μια μεγάλη στρατιωτική άσκηση στην Πολωνία και στη συνέχεια οι δυνάμεις θα διαμοιραστούν σε επτά ανατολικοευρωπαϊκές και νοτιοευρωπαϊκές χώρες.
Το αρχηγείο τους θα βρίσκεται στη Γερμανία.
Η Εσθονία, η Λετονία και η Λιθουανία θα φιλοξενήσουν στρατεύματα από τη Γερμανία, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο, με κάθε έθνος να δέχεται έως και 1.000 στρατιώτες.
Το Πεντάγωνο έχει αρχίσει την μεταφορά του βαρέως εξοπλισμού του σε τέσσερα σημεία στην Ευρώπη, η οποία ορίζεται ως μέρος της γιγαντιαίας επιχείρησης του ΝΑΤΟ με την ονομασία «Atlantic Reserve», με σκοπό να «καθησυχάσει τους συμμάχους από την «επιθετικότητα» της Ρωσίας.
Τα 1.600 M1 Abrams A2 μεταφέρονται σε τεράστιο στρατόπεδο στην περιοχή Eygelskhoven, που αποτελεί ένα συγκρότημα 500 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, με εννέα τεράστιες αποθήκες με ελεγχόμενη θερμοκρασία για την υγρασία, ως μια διαδικασία που είναι σε εξέλιξη .

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει άρματα μάχης M1A2 Abrams, ΤΟΜΑ Bradley και αυτοκινούμενα οβιδοβόλα M109 Paladin.
Το ολλανδικό στρατόπεδο βρίσκεται στην πρώην στρατιωτική βάση κοντά στην περιοχή Eygelskhoven Kerkrade. Κατασκευάστηκε το 1985, ως μέρος αμερικανικής στρατιωτικής βάσης σε περίπτωση πιθανής εισβολής της Σοβιετικής Ένωσης στην Ευρώπη ενώ διαλύθηκε το 2006.
Από το Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, το Πεντάγωνο έχει επισήμως και πάλι στη διάθεσή την βάση αυτή. Τέσσερις εγκαταστάσεις αποθήκευσης εξασφαλίζουν την ταχύτατη επάνδρωση του στρατοπέδου με 6.000 μονάδες βαρέως εξοπλισμού.
Το ίδιο ακριβώς πραγματοποιείται σε Γερμανία και Βέλγιο και Πολωνία . Επί του παρόντος, οι ΗΠΑ διαθέτουν στην Ευρώπη, δύο μονάδες, την 173η αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία και το δεύτερο σύνταγμα ιππικού.
Μια πλήρως Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία με επτά τάγματα θα μεταφερθεί στην Πολωνία τον Ιανουάριο του 2017 . Το πρώτο τάγμα αποτελείται από άρματα μάχης M1 Abrams , τα οποία έχουν αποστολή να καλύψουν την περιοχή της Βαλτικής μεταξύ της Εσθονίας και της Λετονίας.
Το δεύτερο τάγμα M1 Abrams θα ευρίσκεται στη Γερμανία. Δύο τάγματα του μηχανοκίνητου πεζικού, που θα είναι εξοπλισμένα με Μ-2 Bradley και Abrams θα επιχειρούν σε Ρουμανία και Βουλγαρία.
Η διοίκηση της ταξιαρχίας θα βρίσκεται στην Πολωνία, μαζί με τα άλλα δύο τάγματα, ένα τεθωρακισμένων και ένα αυτοκινούμενου πυροβολικού που θα είναι εξοπλισμένα με αυτοκινούμενα οβιδοβόλα Μ-109 Paladin.
Η έδρα της ταξιαρχίας των ΗΠΑ θα βρίσκεται στην πολωνική πόλη Orzysz, κοντά στον ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ.
Συνολικά, περίπου 6.000 στρατιώτες των ΗΠΑ θα μεταφερθούν στην Ευρώπη τους επόμενους τέσσερις μήνες.
Επίσης η Γαλλία θα αποστείλει στην Εσθονία 300 στρατιώτες και πέντε άρματα μάχης Leclerc, μαζί με απροσδιόριστο αριθμό VBCI. Γάλλοι στρατιώτες θα υπάγονται στο βρετανικό τάγμα που θα μεταφερθεί στην Εσθονία, την άνοιξη του επόμενου έτους.
Το Λονδίνο αποστέλλει 800 στρατιώτες, τέσσερα άρματα μάχης Challenger 2 και απροσδιόριστο αριθμό των οχημάτων μάχης πεζικού, κατά πάσα πιθανότητα αφορά την έκδοση των 30 τόνων.
Η Γερμανία θα αποστέλλει στη Λιθουανία μονάδα αρμάτων μάχης Leopard 2. Το τάγμα θα αποτελείται από 450 στρατιώτες από τη Γερμανία. Επίσης 300-500 στρατιώτες θα αποσταλούν από Βέλγιο και Κροατία .
Το ΝΑΤΟ δείχνει την παρακάτω φωτογραφία…

πηγη

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Πως η κυβέρνηση μετέτρεψε την μεσαία τάξη σε απατεώνες! Γιατί δεν καταγγέλλουν επωνύμως και με στοιχεία αλλά συκοφαντούν γενικώς;

ΤΟ τελευταίο διάστημα δίνει και παίρνει μια νέα ορολογία, που έχει εισβάλλει για τα καλά στην δημόσια σφαίρα: ο στρατηγικός κακοπληρωτής!

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ vid

Ρώσοι επιστήμονες δείχνουν ότι η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που μας λένε Όλοι έχουμε ακούσει για αυτή την ήπειρο ακραίες θεωρίες! Η Ανταρκτική είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ήπειρος στον κόσμο. Είναι σχεδόν ακατοίκητη από ανθρώπους, με πληθυσμό μόνο μερικών χιλιάδων επιστημόνων που έχουν δημιουργήσει επιστημονικές βάσεις. Οι θαρραλέοι επισκέπτες, που είχαν το θάρρος να επισκεφθούν αυτό το μέρος, ανταμείφθηκαν με ένα μαγευτικό τοπίο και μια μοναδική εμπειρία. Αλλά πρόσφατα, ανακαλύψαμε ότι όλα όσα γνωρίζουμε για την Ανταρκτική μπορεί να φαίνονται λανθασμένα … Κατά τη γνώμη της Ρωσίας, αυτό που πραγματικά διακυβεύεται διατηρήθηκε απόλυτα μυστικό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και τη ρωσική κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μιλήσει γι ‘αυτό! Τώρα η Ανταρκτική έχει απαγόρευση και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή τη σημαντική ανακάλυψη άκρως απόρρητη. Οι επιστήμονες από τη Ρωσία ανακάλυψαν ένα καινούργιο θανατηφόρο-φονικό πλάσμα με την ονομασ…

11/11/11: Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ

Η είδηση ότι η πυραμίδα του Χέοπα, η μεγαλύτερη στην Αίγυπτο, θα παρέμενε κλειστή, την παρασκευή 11 Νοεμβρίου, μετά τις φήμες για τελετές εσωτερισμού με την ευκαιρία της 11/11/11 ήταν εκείνη την

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ 2017-ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ-ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟ vid

Τα έθνη που πέρασαν το ψήφισμα των ενοποιημένων εθνών κατά του Ισραήλ θα κριθούν πολύ σύντομα από τον Θεό. Αυτό θα πρέπει να είναι πολύ εύκολο να καταλάβουν, διότι