Translate

Δελτίο των 11: Το κράτος δικαίου των αχασβήρων!

Αποτέλεσμα εικόνας για rothschild brexit

Το Κράτος Δικαίου -2

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου γνωμοδότησε ότι παρά την απόφαση του «κυρίαρχου λαού» στο δημοψήφισμα, η κυβέρνηση προκειμένου να εκκινήσει τις διαδικασίες εξόδου της
Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, απαιτείται η έγκριση των Βρετανών βουλευτών και των λόρδων, και δεν αρκεί η εντολή της «Βασίλισσας».
Στο "Κράτος Δικαίου" δεν υπάρχει ούτε λαός ούτε Βασιλιάς. Μόνο Ρότσιλντ.

Βλέπω και διαβάζω ότι μερικοί, που δεν σηκώνουν ούτε εβραίικη μύγα στη γραβάτα τους, ξεσπαθώνουν για την Μαρίν που έχει εβραίο «απαυτόν» και που γέμισε με εβραίους το κόμμα. Αυτό, επειδή εμπνέονται μόνο από το Μπιργκενάου και τους απασχολεί μόνον η φυλή των ιουδαίων και όχι η πολιτική. Βλέπουν το δέντρο και όχι το τοκογλυφικό δάσος.
Η πραγματικότητα τρέχει. Σε όλη την Ευρώπη.
Οι «μεταρρυθμίσεις», το «Ιδιωτικό Κράτος», το «Κράτος Δικαίου», «η δίκαιη ανάπτυξη», η «κοινωνία των πολιτών», η «φοροδιαφυγή», οι «αδύναμοι» ,η "Ανάπτυξη",  και μαζί με αυτά, η γραφειοκρατία των Βρυξελλών, οι τουαλέτες και τους γκέι, η Κεντρικές Τράπεζες, οι δανειστές και τα μνημόνια.

Και χρειάζεται να είσαι ένα βήμα μπροστά από τους «σουβλακοφάγους» ρουφιάνους και τους τηλε-επικοινωνιολόγους. Και το γυμναστήριο δεν προλαβαίνει. Είναι πίσω.
Δεν έχει απαντήσεις στα σχέδια των άλλων. Ακολουθεί και «αντιδρά» στην «δράση» των άλλων.
Για αυτό η ελληνική απάντηση στην Κρίση δεν θα είναι μια «άλλη πολιτική» αλλά ο Γουλιμής «Κούλης».
Και το «Γυμναστήριο», έστω, θα κρατεί 30 καρέκλες. Και θα χαίρεται για την Επιτυχία. (Του Κούλη).

Η Νέα Τάξη και το «λιγότερο Κράτος» λανσάρισαν τις ΜΚΟ σαν διαχειριστές του Δημόσιου Χρήματος. Αυτό έκαναν και με τις ΜΚΟ στις ΗΠΑ που είχαν αποστολή τις "εκτρώσεις".
Το διάταγμα Τραμπ, έκοψε τα λεφτά προς τους ιδιώτες διαχειριστές του Δημόσιου Χρήματος. Το δημόσιο χρήμα θα συντηρεί δημόσιες υπηρεσίες και όχι ιδιωτικές τσέπες. Σαν ζήτημα αρχής είναι Κορυφαίο.
Το «δημόσιο» ,χώρια από το «ιδιωτικό» και τους «φιλάνθρωπους».
δελτιο11

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com