Translate

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Β.Πούτιν διέταξε τις ειδικές δυνάμεις- φάντασμα «Zaslon» για δράση στην τουρκική επικράτεια – Με πέντε σφαίρες στην καρδιά καθάρισε ο Τούρκος αστυνομικός τον Ρώσο πρέσβη – Τις ΗΠΑ δείχνει η Τουρκία αλλά… – Στο χείλος του γκρεμού ο κόσμος

zaslon
Εντοπίστηκε ο δράστης της δολοφονίας του Ρώσου πρέσβη. Είναι ο Mert Altıntaş,  από το Aydın, πόλη Söke., γεννημένος το 1994, 22 ετών. Υπηρετούσε στην τουρκική αστυνομία από το 2014.
Επιβεβαίωσε πριν λίγο η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ,Μαρία Ζαχάροβα, τον θάνατο του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, Α.Καρλόφ, και πλέον η ανθρωπότητα μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια.
'' οι νέες πληροφορίες φέρουν σε σύσκεψη στο Κρεμλίνο τον Β.Πούτιν για αρχή να δίνει έγκριση για δράση στις περιβόητες ρωσικές ειδικές δυνάμεις- μύθος με το όνομα «Zaslon».

Και όπως τονίζουν, έχουμε ακόμη μέρες μέχρι την αλλαγή του έτους…
Ο Ρώσος πρέσβης δέχτηκε πέντε σφαίρες στην καρδιά…
Η Τουρκία ρίχνει το βάρος της δολοφονίας στον Φ.Γκιουλέν, ο δράστης φώναζε για «το Χαλέπι και τη Συρία, κανείς δεν μπορεί να νοιώθει ασφάλεια» και ο «Αλλάχ είναι μεγάλος» αλλά η αλήθεια είναι ότι περισσότερο μοιάζει με πράκτορα και όχι με ισλαμιστή…
Οι τουρκικές αρχές ταυτόχρονα τονίζουν πως πράκτορες χωρών βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη και μάλιστα η δολοφονία συνέβη πριν την συνάντηση κορυφής Ρωσίας-Τουρκίας-Ιράν για τη Συρία. Δείχνουν όλοι οι Τούρκοι τις ΗΠΑ.
Η ομάδα «Zaslon» χρησιμοποιείται από το Κρεμλίνο και τον εκάστοτε Ρώσο Πρόεδρο, «για την υποστήριξη πράξεων που πραγματοποιούνται από την στρατιωτική υπηρεσία Πληροφοριών ( GRU) στο εξωτερικό.
Μεταξύ των ειδικών δράσεων που πραγματοποιούνται από την ειδική αυτή ομάδα είναι και η διάσωση Ρώσων πολιτών, αξιωματούχων από «καυτά σημεία» σε όλον τον πλανήτη, δολοφονίες κτλ.
Σύμφωνα με πληροφορίες η δύναμη ειδικού σκοπού «Zaslon», δημιουργήθηκε πάνω στην δομή της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Εξωτερικού ( GRU), τον Μάρτιο του 1998.
Οι άνδρες της ομάδας αυτής αναφέρονται απευθείας στον Διευθυντή της GRU .
Η δύναμη αποτελείται από περίπου 300 άτομα και είχε αναλάβει και στο παρελθόν την υλοποίηση πολλών και διαφορετικών «αποστολών» στο εξωτερικό.
Η ομάδα «Zaslon» υλοποιεί τις αποστολές αυτές χωρίς να «φαίνεται» πουθενά, καθώς δεν υφίσταται επισήμως.
Οι στόχοι των ανδρών της ομάδας αυτής εκτός όλων των άλλων είναι η προστασία διαβαθμισμένων πληροφοριών, η ασφαλή μετακίνηση/μεταφορά αξιωματούχων από τις ρωσικές πρεσβείες σε άλλες χώρες, και η ασφάλεια πληροφοριών.
Είναι γνωστό ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει εμπλακεί σε επιχειρήσεις σε Ιράν, Συρία και το Ιράκ.

.ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com