Translate

EXOYN ΞΕΦΥΓΕΙ!! ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΤΣΙΠΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΣΙΠΑ ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!

Κώστας Ζουράρις, επίσημα σε συνέντευξη Τύπου για τις αλλαγές στην εκπαίδευση:
«Νομίζετε ίσως ότι δεν απειλούμαστε τώρα ως χώρα, μόνο κάποια νησιά μας ζητάει ο Ερντογάν. Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει. Τα νησιά θα τα ξαναπαίρνουμε πάντοτε.
Τη γλώσσα έχει σημασία να μη μας πάρουν» δήλωσε ο κ. Ζουράρις.
«Η ελληνική γλώσσα απειλείται από γενικευμένη παρακμή και υπονόμευση», συνέχισε, για να συμπληρώσει «η ελληνική γλώσσα τελεί υπό απειλήν».
Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις, ο υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου σχολίασε το θέμα, προχωρώντας σε διευκρινιστικές δηλώσεις.
«Αυτό που είπε ο υφυπουργός δεν αφορούσε τα ελληνικά νησιά, αλλά τα ελληνικά πράγματα γενικά» είπε ο κ. Γαβρόγλου.
«Δεν περιμένουμε κάτι από την κυβέρνηση. Να τον αποπέμψει, να τον στείλει στον αγύριστο, να τον στείλει να κάνει παρέα στον Σουλτάνο. Περιμένουμε μια συγγνώμη, περιμένουμε να πουν κάτι για τις ανθελληνικές δηλώσεις που έρχονται σε συνέχεια αυτών για τη σημαία της Ελλάδας. Ένας υπουργός της κυβέρνησης λέει ότι δεν τρέχει και τίποτε να χάσει η Ελλάδα κάποια από τα νησιά αρκεί να μη χαθεί η γλώσσα. Βάζει στην ίδια ζυγαριά την επίσης σημαντική υπόθεση της ελληνικής γλώσσας με την παραχώρηση ελληνικής γης. Τι άλλο να πούμε εμείς; Επιλογή του Τσίπρα είναι και ο Ζουράρις, ο οποίος μάλλον έχει ξεφύγει, και ο Παρασκευόπουλος και όποιος άλλος αναφέρεται τόσο απαξιωτικά για την Ελλάδα, για τα νησιά, για την εθνική κυριαρχία. Κανονικά θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί ο πρωθυπουργός, αλλά που τσίπα» σχολιάζει χαρακτηριστικά το antinews

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com