Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα έδωσαν όλα οι συριζαίοι στο Eurogroup: Κόφτης διαρκείας και μνημόνιο για ΠΑΝΤΑ!

Οριστικοποιήθηκε χθες το βράδυ το οικονομικό μέλλον της χώρας ύστερα από μία ακόμα πολύωρη «διαπραγμάτευση» των συριζαίων στο Eurogroup.
Αυτό που θα πρέπει να καταστεί σαφές σε κάθε Έλληνα είναι ότι οι συριζαίοι πήγαν στο Eurogroup για να διαπραγματευτούν το πολιτικό τους μέλλον και όχι μία συμφωνία για την χώρα.
Αυτή η παραπάνω αλήθεια αποτυπώνεται στο ότι συμφώνησαν στην επέκταση του «αυτόματου δημοσιονομικού κόφτη» και μετά το 2019. Αυτό διασφαλίζει ότι οι συριζαίοι, αλλά και οι μελλοντικές μνημονιακές κυβερνήσεις θα προσπαθούν να αποποιηθούν την πολιτική ευθύνη για τα μέτρα, αφού αυτά θα λαμβάνονται αυτομάτως και άνευ ψηφοφορίας στη Βουλή από έναν «αόρατο» μηχανισμό.
Επιπλέον αυτού αποφασίστηκε ότι θα πρέπει να διατηρηθούν υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα για αρκετό χρονικό διάστημα, συγκεκριμένα μέχρι πέντε χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι στον ρου των επόμενων πέντε ετών θα συνεχίζεται η βροχή των μέτρων και η διάλυση της Ελληνικής Οικονομίας.
Τι κέρδισαν, όμως, οι συριζαίοι από όλη αυτή τη συζήτηση; Πολύ απλά κέρδισαν το προπαγανδιστικό εργαλείο με το οποίο θα πάνε στις επόμενες εκλογές.
Συγκεκριμένα ο λόγος περί της μεσοπρόθεσμης αναδιάρθρωσης του χρέους για την οποία συζητούσαν επί τόσο καιρό. Όχι αυτή την ίδια, αλλά μία γραπτή δέσμευση ότι «ΚΑΠΟΤΕ» και άμα είναι «ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ» θα συζητηθούν κάποια μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση. Και βεβαίως αυτή η αναδιάθρωση θα συνοδεύεται από τα ανάλογα επώδυνα μνημονιακά μέτρα.
Το έχουμε πει και το ξαναγράφουμε: Η αναδιάρθρωση του χρέους δεν συνιστά σε καμία περίπτωση ελάφρυνση, μείωση ή διαγραφή του χρέους. Είναι απλώς και μόνο μετακύλισή του στις επόμενες γενεές.
Συνεπώς, οι συριζαίοι με αντάλλαγμα ένα προεκλογικό επιχείρημα σκλαβώνουν τις επόμενες γενιές των Ελλήνων. Αυτό δεν θα πρέπει να προκαλεί καμία έκπληξη, αφού είναι πάγια τακτική που κληρονόμησαν από τους ψευτοδεξιούς και πασόκους προκατόχους τους και την ακολουθούν πιστά.
πηγη

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Πως η κυβέρνηση μετέτρεψε την μεσαία τάξη σε απατεώνες! Γιατί δεν καταγγέλλουν επωνύμως και με στοιχεία αλλά συκοφαντούν γενικώς;

ΤΟ τελευταίο διάστημα δίνει και παίρνει μια νέα ορολογία, που έχει εισβάλλει για τα καλά στην δημόσια σφαίρα: ο στρατηγικός κακοπληρωτής!

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ vid

Ρώσοι επιστήμονες δείχνουν ότι η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που μας λένε Όλοι έχουμε ακούσει για αυτή την ήπειρο ακραίες θεωρίες! Η Ανταρκτική είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ήπειρος στον κόσμο. Είναι σχεδόν ακατοίκητη από ανθρώπους, με πληθυσμό μόνο μερικών χιλιάδων επιστημόνων που έχουν δημιουργήσει επιστημονικές βάσεις. Οι θαρραλέοι επισκέπτες, που είχαν το θάρρος να επισκεφθούν αυτό το μέρος, ανταμείφθηκαν με ένα μαγευτικό τοπίο και μια μοναδική εμπειρία. Αλλά πρόσφατα, ανακαλύψαμε ότι όλα όσα γνωρίζουμε για την Ανταρκτική μπορεί να φαίνονται λανθασμένα … Κατά τη γνώμη της Ρωσίας, αυτό που πραγματικά διακυβεύεται διατηρήθηκε απόλυτα μυστικό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και τη ρωσική κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μιλήσει γι ‘αυτό! Τώρα η Ανταρκτική έχει απαγόρευση και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή τη σημαντική ανακάλυψη άκρως απόρρητη. Οι επιστήμονες από τη Ρωσία ανακάλυψαν ένα καινούργιο θανατηφόρο-φονικό πλάσμα με την ονομασ…

11/11/11: Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ

Η είδηση ότι η πυραμίδα του Χέοπα, η μεγαλύτερη στην Αίγυπτο, θα παρέμενε κλειστή, την παρασκευή 11 Νοεμβρίου, μετά τις φήμες για τελετές εσωτερισμού με την ευκαιρία της 11/11/11 ήταν εκείνη την

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ 2017-ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ-ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟ vid

Τα έθνη που πέρασαν το ψήφισμα των ενοποιημένων εθνών κατά του Ισραήλ θα κριθούν πολύ σύντομα από τον Θεό. Αυτό θα πρέπει να είναι πολύ εύκολο να καταλάβουν, διότι