Translate

EKTAKTH EIΔΗΣΗ>Η Φώφη μπαίνει στην κυβέρνηση σαν Πρέσβειρα του Χρέους Δεν είναι επιλογή της Αριστεράς να εγκαταλείψει το λαό στα χέρια των συντηρητικών δυνάμεων

Ε,Ε,Ε, ΕΡΧΕΤΑΙ!!
                   ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ
 Με επίκληση την Αριστερά(!) ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει αποφασισμένος να μείνει γαντζωμένος στην εξουσία πάθη θυσία.
“Η Αριστερά (δηλαδή εγώ) δεν είναι δραπέτης της Ιστορίας» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο 5ο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στο Βερολίνο. «Η καρδιά της Ευρωπαϊκής Αριστεράς χτυπά σε αυτήν την πόλη, γιατί αυτό το Συνέδριο θα ενδυναμώσει την προσπάθεια της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Η Αριστερά είναι μια πολιτική δύναμη που δίνει δυνατές μάχες και δεν κάνει πίσω. Δεν έχει άλλη επιλογή από το να τιμήσει τη λαϊκή εντολή. Δεν αποτελεί επιλογή της να εγκαταλείψει το λαό στα χέρια των συντηρητικών δυνάμεων. Αυτή ήταν η πολύ δύσκολη επιλογή που λάβαμε το καλοκαίρι του ’15. Ο λαός μας το αναγνώρισε»
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι βρισκόματε μπροστά στην υλοποίηση του Σχεδίου-σχεδία “όλα μπορούν να συμβούν, εκτός από εκλογές”. Συμπρωταγωνιστικό ρόλο σ΄αυτό θα έχει η Φώση Γεννηματά καθώς βρίσκεται ένα βήμα από την συγκυβέρνηση με τον Αλέξη Τσίπρα. Μόνο που η Φώφη θέτει σαν όρο να φύγουν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση-κάτι που δεν θα περνούσε από το μυαλό του Τσίπρα_ειδικά μετά την στήριξη σε χαλεπούς καιρούς που του παρείχε ο Πάνος Καμμένος. Αναζητείται λοιπόν μια κάποια άλλη φόρμουλα όπως το να ανατεθεί στην Φώφη Γεννηματά από το Μέγαρο Μαξίμου μια Ειδική Αποστολή- όπως για παράδειγμα Πρέσβειρα (της διαγραφής) του Χρέους. Η Φώφη θα τριγυρνάει στις ευρωπαικές πρωτεύουσες και θα δίνει ιστορικές ομιλίες για την διαγραφή του ελληνικού χρέους  έτσι ώστε στην συνέχεια να μπορούμε να προσλάβουμε νέους Ρίζους Ρίζους και Φωτόπουλους.
Κοινός στόχος όλων ο ''σκληροτράχηλος'' Κυριάκος Μητσοτάκης.
Δεν θα κάνει βήμα ο Κυριάκος, αν γίνει καμία φορά Πρωθυπουργός, αν προηγουμένως δεν ρωτάει τον Γερμανό γκαουλάιτερ- ο Γιώργος Κουρής, ιδεολογικός καθοδηγητής του Μεγάρου Μαξίμου.
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ο Τσίπρας, όταν εκτός από τη ΛΥΣΣΑΛΕΑ πολεμική που υφίσταται από τους ξένους τοκογλύφους απατεώνες, που καθημερινά μας πίνουν το αίμα, έχουμε και τα δικά μας πολιτικά κόμματα, ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ, ακόμα και τις λίγες σωστές αποφάσεις που παίρνει ο Πρωθυπουργός, προκειμένου να ελαφρύνει τον πόνο της φτώχειας και της δυστυχίας που περνάει εξαιτίας των μνημονίων, ο Ελληνικός λαός, τα οποία, μας φόρτωσαν αυτοί που τώρα κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ.:p
ΕΤΣΙ, φθάσαμε στο σημείο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο Κωστής Χατζηδάκης να δηλώνει δημοσίως χωρίς ντροπή, ότι προκειμένου να ψηφίσει η ΝΔ το νόμο που είχε φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση για να πάρουν οι συνταξιούχοι το μικρό, αλλά πολύ χρήσιμο και απολύτως αναγκαίο «βοήθημα» αυτές τις δύσκολες ώρες, θα έπρεπε να ρωτήσουμε πρώτα τον Σόιμπλε! Και εάν συμφωνούσε ο Γερμαναράς, να δοθεί ύστερα από… 2-3 μήνες, δηλ. κατά τον Μάρτη(!) και πάντοτε υπό την προϋπόθεση έγκρισής του από τους τοκογλύφους δανειστές μας!
ΜΑ βρε Κωστή, γιατί να ρωτήσουμε τον Σόιμπλε; Δεν ξέρεις ότι θα έλεγε;… Verboten; Ο άνθρωπος το έχει δηλώσει 40 φορές, ότι διαφωνεί με την οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια προς τους συνταξιούχους, οι οποίοι κατά τη γνώμη του μάλιστα παίρνουν πολλά λεφτά, γι΄ αυτό και τους ετοιμάζει και νέες μειώσεις!..
ΚΑΙ κάτι ακόμα κύριε Χατζηδάκη, εσύ καλώς ή κακώς, κάποιο αρνί θα το… ξεκοκαλίσεις τώρα τα Χριστούγεννα. Οι καημένοι οι μικροσυνταξιούχοι, τι θα φάνε;… Λαχανίδες, ξερό ψωμί και αλάτι θα έχουν στο τραπέζι τους, για Χριστουγεννιάτικο φαγητό;
ΕΠΟΜΕΝΩΣ πολύ καλά έκανε ο Αλέξης και έγραψε τους ξένους εκεί που όλοι τώρα εμείς τους γράφουμε και ψήφισε μαζί με το ΠΑΣΟΚ, την Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, το σχετικό νόμο, για να φάνε και οι συνταξιούχοι μας ένα κομμάτι αρνί ή γαλοπούλα.
ΟΣΟ για το «Ποτάμι» και τον Λεβέντη που αρνήθηκαν να ψηφίσουν υπέρ των συνταξιούχων πολύ φοβόμαστε ότι με την προχθεσινή απόφασή τους, έκλεισε οριστικά ο δρόμος για την επανεκλογή τους στη Νέα Βουλή, ενώ με το «παρών» που επέλεξε η ΝΔ αποκλείστηκε κάθε ενδεχόμενο… πρωθυπουργοποίησης του Κυριάκου…
ΚΑΙ ευτυχώς, γιατί αν γινόταν κάποτε Πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης δεν θα έκανε απολύτως τίποτε. Ούτε στην… τουαλέτα δεν θα πήγαινε, αν δεν ρώταγε προηγουμένως τον Σόιμπλε!

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com