Translate

Το σιωνιστικό νεοταξικό ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΌ CNN προτρέπει τις αμερικανίδες να φοράνε φερετζέ! vid

Τώρα που η κόντρα Παλαιάς και Νέας Τάξης με φόντο την Αμερική φουντώνει,όλοι εκδηλώνονται ξεκάθαρα υπέρ του ενός ή του άλλου δρόμου.Αποτέλεσμα εικόνας για CNN ISLAM

Το CNN, πιστό στις ανώμαλες αριστερόστροφες αξίες της Νέας Τάξης, προτρέπει τους Αμερικανούς να ξεκινούν να φορούν μαζικά χιτζάμπ ως ένδειξη αλληλεγγύης στις «καταπιεσμένες γυναίκες του Ισλάμ», λίγες ώρες πριν ένας οπαδός του Αλλάχ-Γιαχβέ επιτέθηκε κατά φοιτητών σε πανεπιστημιούπολη.
Ισχυριζόμενη πως τώρα με τον Τραμπ οι μουσουλμάνες γυναίκες θα αντιμετωπίσουν διακρίσεις, η δημοσιογράφος του CNN, Alisyn Camerota, δήλωσε:
«Ίσως θα έπρεπε να υπάρξει μια κίνηση, στην οποία οι πολίτες πρέπει να φορούν μαντήλα σε ένδειξη αλληλεγγύης. Ξέρεις, ακόμα κι αν δεν είσαι μουσουλμάνος».
Το σχόλιο ακολούθησε απόσπασμα, στο οποίο διάφοροι μουσουλμάνοι ισχυρίστηκαν πως έχουν πέσει θύματα φυσικών και λεκτικών επιθέσεων επειδή φορούν χιτζάμπ, προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί εντέχνως η κοινή γνώμη.
«Ελπίζω να μπορέσω να το φορέσω ξανά μια μέρα και να είμαι ασφαλής», δήλωσε μία μουσουλμάνα.
Αντιλαμβάνεστε πως μέσω του διασημότερου ενημερωτικού δικτύου προωθείται ανοιχτά η αποδοχή του Ισλάμ, ως μία καταπιεσμένη θρησκεία, την ώρα που στο Κοράνι γράφει για σφαγές αλλόπιστων, κάτι που εφαρμόζεται στην πράξη σε πολλές περιοχές του πλανήτη.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com