Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τι περιμένουν Ισραηλινοί στην Ιερουσαλήμ – Ποιος ο ενδεχόμενος ρόλος του Ομπάμα

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης επικαλούνται μία «προφητεία» του Ιεζεκιήλ από την Παλαιά Διαθήκη, η οποία αναφέρει πως η Ιερουσαλήμ «κατά τις τελευταίες μέρες» θα γίνει πεδίο διεθνούς διαμάχης.

Όπως τονίζει το «Breaking Israel News», σε περίπτωση που ο Ομπάμα ετοιμάζει ενδεχόμενο «τρομακτικό χτύπημα» στο Ισραήλ, κατά την διάρκεια των τελευταίων του βδομάδων στον Λευκό Οίκο, η «προφητεία» μοιάζει να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην εκπλήρωσή της.
Πιο αναλυτικά, γίνεται λόγος για σενάριο κατά της Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με το οποίο ο Ομπάμα χρησιμοποιεί τις τελευταίες μέρες της Προεδρίας του, προκειμένου να βλάψει το Ισραήλ μέσω των Ηνωμένων Εθνών.
Ενδεχόμενα, αναφέρει η ισραηλινή ενημερωτική ιστοσελίδα, θα επιτραπεί η δημιουργία παλαιστινιακού κράτους μέσω απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας χωρίς αμερικανικό βέτο.
Δίνεται και μία άλλη προφητεία, αυτή του Ζαχαρία.
Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως στην Παλαιά Διαθήκη δεν υπάρχουν προφητείες αλλά υποσχέσεις του Γιαχβέ, θεού των Εβραίων, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστό.
«ἰδοὺ ἐγὼ τίθημι τὴν Ἱερουσαλὴμ ὡς πρόθυρα σαλευόμενα πᾶσι τοῖς λαοῖς κύκλῳ, καὶ ἐν τῇ Ἰουδαίᾳ ἔσται περιοχὴ ἐπὶ Ἱερουσαλήμ. 
καὶ ἔσται ἐν τῇ ἡμέρᾳ ἐκείνῃ θήσομαι τὴν Ἱερουσαλὴμ λίθον καταπατούμενον πᾶσι τοῖς ἔθνεσι· πᾶς ὁ καταπατῶν αὐτὴν ἐμπαίζων ἐμπαίξεται, καὶ ἐπισυναχθήσονται ἐπ᾿ αὐτὴν πάντα τὰ ἔθνη τῆς γῆς».  (Ζαχαρίας 12:2,3)
Ο David Mark, αρχισυντάκτης του Israel Rising και πολιτικός ακτιβιστής για τα γηγενή δικαιώματα των Εβραίων στο Ισραήλ, δέχεται το σενάριο και προειδοποιεί:
«Υπάρχει ξεκάθαρη πορεία δημιουργίας συγκεκριμένης κατάστασης, όπου μέσω αμερικανικής αποχής, θα δημιουργηθεί de facto Παλαιστινιακό Κράτος». Αυτό το κράτος θα χωρίσει μετά βίας την Ιερουσαλήμ, ‘ξηλώνοντας’ την πρωτεύουσα των ‘Εθνών των Εβραίων’».
«Έχω διαβάσει την προφητεία (Ζαχαρίας)», πρόσθεσε και συνέχισε:
«Η προφητεία περιγράφει την Ιερουσαλήμ ως έναυσμα για τον πόλεμο που θα ακολουθήσει. Δεν αναφέρει πως οι παγκόσμιοι ηγέτες θα έρθουν στην Ιερουσαλήμ αλλά πως θα μαζευτούν εναντίον της. Εδώ φαίνεται πως εννοείται ο Ο.Η.Ε. και όλα έχουν ρυθμιστεί για να συμβούν».
Από την πλευρά του, ο Ραβίνος Pinchas Winston, ειδικός της Τορά για τις «τελευταίες μέρες», δήλωσε στο Breaking Israel News, πως η διεθνής διαμάχη που περικυκλώνει την Ιερουσαλήμ και περιγράφεται στον Ζαχαρία, είναι αναγκαίο βήμα για την διαδικασία έλευσης του Μεσσία, δηλαδή του παγκόσμιου ηγέτη, ο οποίος επιδιώκεται να στεφθεί «άρχων του κόσμου» στην Ιερουσαλήμ.
Τα ισραηλινά μέσα, οι πολιτικοί αναλυτές και οι ραβίνοι της χώρας αναφέρουν λοιπόν πως η Νέα Τάξη έχει βάλει στο στόχαστρο την Ιερουσαλήμ, την οποία θέλει να θέσει υπό διεθνή εποπτεία ακόμα και αν, με αυτό τον τρόπο, προσβάλλει τα συμφέροντα του κράτους του Ισραήλ.
Οι Ισραηλινοί θεωρούν πως αυτή η μέρα πλησιάζει. Αναμένουμε την συνέχεια και φυσικά τις αντιδράσεις της Παλαιάς Τάξης, η οποία, κυρίως μέσω Ρωσίας, δύσκολα θα επιτρέψει αμαχητί μια τέτοια εξέλιξη.
                                                                                                                                             ΠΗΓΗ

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mε ιλιγγιώδη ταχύτητα αποχωρεί από την Κομοτηνή ο Ερντογαν – Επιστρέφει στην Τουρκία vid

Αποχώρησε με τέρμα τα γκάζια ο Ρ.Τ.Ερντογάν από την Κομοτηνή. Εκνευρισμός, δεν πήγε ο σχεδιασμός όπως ήθελε ή φόβος για κάτι άλλο; Νωρίτερα ο Ρ.Τ.Ερντογάν είπε στους

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Το είπαν και αυτό: «Έγκλημα να θες να γίνεις μάνα ενώ χρωστάς»

Η Ελλάδα μας αλλάζει. Η Νέα Εποχή δεν εξαφανίζει σταδιακά μόνο τον όρο «ιδιοκτησία» αλλά και τον θεσμό της οικογένειας. Στα Ειρηνοδικεία μια Δευτέρα εκδικάζονται δεκάδες υποθέσεις

ΔΕΙΤΕ: το ΝΑΤΟ σκότωνει on line τον διοικητή μονάδας ειδικών δυνάμεων των Ταλιμπάν vid

Η διοίκηση ειδικών επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν ανακοίνωσε πως σκότωσε τον διοικητή μιας μονάδας ειδικών δυνάμεων των Ταλιμπάν στην επαρχία Helmand.  Πρόκειται για τον