Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Ισραήλ κατασκεύασε «εθνικό» βιολογικό όπλο που θα στοχεύει αποκλειστικά τους Άραβες!Η Μέση Ανατολή ξανά στο χείλος του γκρεμού

Πληροφορίες που διέρρευσαν σε δυτικά μέσα ενημέρωσης προκαλούν πανικό , εμφανίζοντας την ανάπτυξη από τον ισραηλινό στρατό ενός τρομερού «εθνικού » βιολογικού  όπλου το οποίο θα ….στοχεύει αποκλειστικά σε Άραβες και θα αποκλείει  τους Εβραίους!

Ο Ισραηλινός ακτιβιστής Dedi Zucker  αναφερόμενος στην δημιουργία αυτού του όπλου το χαρακτήρισε ως «ανήθικο», ενώ  ισραηλινή κυβερνητική πηγή παρέμενε σιωπηλή όταν  αυτά τα στοιχεία  αποδόθηκαν σε ισραηλινές στρατιωτικές πηγές και δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών.
Η βρετανική εφημερίδα «Sunday Times», έγραψε  σε κύριο άρθρο της ότι το Ισραήλ έχει ξεκινήσει και προχωρήσει στην ανάπτυξη βιολογικών όπλων που θα μπορούν να επηρεάσουν τους ανθρώπους, σύμφωνα με την εθνική τους ταυτότητα.
Το δημοσίευμα  αναφέρει συγκεκριμένα ότι οι Ισραηλινοί επιστήμονες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ιατρικές ανακαλύψεις, προκειμένου να διαγνώσουν  ένα «διακριτικό» των γονιδίων που σχετίζεται  με τους Άραβες και να το  «αναπτύξουν».
Σύμφωνα με αυτά τα γονίδια,  «μικροοργανισμοί» θα επιτίθενται σε  εκείνους που «μεταφέρουν» αυτά τα «διακριτικά γονίδια», χωρίς να βλάπτουν τους υπόλοιπους.
Έχουμε δηλαδή  την εσωτερική μετατροπή του  συστήματος  DNA στο εσωτερικό των ανθρώπινων κυττάρων.
csb-computer-3d-glasses
Η ίδια πηγή ανέφερε ότι επιστήμονες που εργάζονται στο Ισραηλινό Ινστιτούτο NEIS Tasyouna, το οποίο ειδικεύεται στην κατασκευή βιολογικών και χημικών όπλων, αναφέρουν ότι αντιμετώπισαν δυσκολίες στη διάγνωση «διακριτικού γονιδίου  για τους Άραβες», επειδή  Εβραίοι και  Άραβες είναι σημιτικής καταγωγής.
Άλλοι επιστήμονες τόνισαν  ότι θα  μπορούσαν πραγματικά να διαγνώσουν ορισμένα χαρακτηριστικά «στο προφίλ του γονιδίου » ορισμένων αραβικών εθνοτήτων,  ιδιαίτερα του ιρακινού λαού.
Το εν λόγω βιολογικό όπλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την χρήση ψεκασμού στον αέρα ή στο νερό!
Το όνομα του ισραηλινού βιολογικού ινστιτούτου βρέθηκε στις πρώτες σελίδες στις  ισραηλινές εφημερίδες, διότι  Ισραηλινοί πολίτες που ζουν κοντά στο ινστιτούτο είχαν  ασαφή και άγνωστα συμπτώματα, ως αποτέλεσμα άγνωστου  υλικού διαρροής. Ισραηλινοί αξιωματούχοι αρνήθηκαν τέτοιες ειδήσεις.
Η Βρετανική εφημερίδα υποστήριξε ότι υπάρχει μια  μυστική έκθεση σχετικά με την ανάπτυξη του ισραηλινού σχεδίου βιολογικών όπλων που έφτασε πρόσφατα  στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ (Πεντάγωνο).
Πέρυσι το Πεντάγωνο προειδοποίησε σε μυστική έκθεση για την  δυνατότητα ανάπτυξης βιολογικών στοιχείων μέσω της γενετικής μηχανικής για την παραγωγή νέων όπλων μαζικής καταστροφής.
Η ιδέα ενός εθνικού  βιολογικού  όπλου βασίστηκε σε έρευνα  που πραγματοποιήθηκε από έναν επιστήμονα από την  Νότια Αφρική κατά τη διάρκεια του απαρτχάιντ .
Η ιδέα αποκαλύφθηκε κατά τις συζητήσεις  σχετικά με τα εγκλήματα των φυλετικών διακρίσεων στη Νότια Αφρική.
Όλες οι έρευνες που αφορούν την ανάπτυξη βιολογικών όπλων «μεταφέρθηκαν» μυστικά στο Ισραήλ από τη Νότια Αφρική,  μικρό χρονικό διάστημα πριν από την κατάρρευση του ρατσιστικού καθεστώτος της Νοτίου Αφρικής λόγω του φόβου ότι θα «έπεφταν»  στα χέρια των μαύρων.
Το βιολογικά και χημικά όπλα είναι τρομερά προκαλώντας ένα μαρτυρικό θάνατο στο θύμα που έρχεται σε επαφή με το «υλικό».
Η ιδέα και η σύλληψη ενός τέτοιου όπλου όμως, αποτελεί «τροφή» στα χέρια  ιδιαίτερα επικινδύνων ανθρώπων οι οποίοι θα το χρησιμοποιήσουν κατά το δοκούν.
Ίσως και για αυτό τον λόγο ,  η νέα τάξη πραγμάτων απαιτεί την ιδιωτικοποίηση όλων δημοσιών οργανισμών ύδρευσης , ελέγχοντας το νερό που πίνουν δισεκατομμύρια πολίτες  σε όλο τον κόσμο.
πηγη

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Πως η κυβέρνηση μετέτρεψε την μεσαία τάξη σε απατεώνες! Γιατί δεν καταγγέλλουν επωνύμως και με στοιχεία αλλά συκοφαντούν γενικώς;

ΤΟ τελευταίο διάστημα δίνει και παίρνει μια νέα ορολογία, που έχει εισβάλλει για τα καλά στην δημόσια σφαίρα: ο στρατηγικός κακοπληρωτής!

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ vid

Ρώσοι επιστήμονες δείχνουν ότι η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που μας λένε Όλοι έχουμε ακούσει για αυτή την ήπειρο ακραίες θεωρίες! Η Ανταρκτική είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ήπειρος στον κόσμο. Είναι σχεδόν ακατοίκητη από ανθρώπους, με πληθυσμό μόνο μερικών χιλιάδων επιστημόνων που έχουν δημιουργήσει επιστημονικές βάσεις. Οι θαρραλέοι επισκέπτες, που είχαν το θάρρος να επισκεφθούν αυτό το μέρος, ανταμείφθηκαν με ένα μαγευτικό τοπίο και μια μοναδική εμπειρία. Αλλά πρόσφατα, ανακαλύψαμε ότι όλα όσα γνωρίζουμε για την Ανταρκτική μπορεί να φαίνονται λανθασμένα … Κατά τη γνώμη της Ρωσίας, αυτό που πραγματικά διακυβεύεται διατηρήθηκε απόλυτα μυστικό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και τη ρωσική κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μιλήσει γι ‘αυτό! Τώρα η Ανταρκτική έχει απαγόρευση και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή τη σημαντική ανακάλυψη άκρως απόρρητη. Οι επιστήμονες από τη Ρωσία ανακάλυψαν ένα καινούργιο θανατηφόρο-φονικό πλάσμα με την ονομασ…

11/11/11: Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ

Η είδηση ότι η πυραμίδα του Χέοπα, η μεγαλύτερη στην Αίγυπτο, θα παρέμενε κλειστή, την παρασκευή 11 Νοεμβρίου, μετά τις φήμες για τελετές εσωτερισμού με την ευκαιρία της 11/11/11 ήταν εκείνη την

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ 2017-ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ-ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟ vid

Τα έθνη που πέρασαν το ψήφισμα των ενοποιημένων εθνών κατά του Ισραήλ θα κριθούν πολύ σύντομα από τον Θεό. Αυτό θα πρέπει να είναι πολύ εύκολο να καταλάβουν, διότι