Translate

ΕΛΕΥΣΙΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΕΣΣΕΤΑΙ ΘΕΡΙΣΜΟΣ ...


O θερισμός και ο τρυγητός του κόσμου - Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 14
Kοίταξα, κατόπιν, και είδα μια νεφέλη λευκή! Kαι καθισμένος πάνω στη νεφέλη κάποιος όμοιος με γιο ανθρώπου. Στο κεφάλι του φορούσε ένα χρυσό στεφάνι και στο χέρι του κρατούσε ένα δρεπάνι κοφτερό. 15Bγήκε κι ένας άλλος άγγελος από το ναό φωνάζοντας δυνατά σ’ αυτόν που καθόταν πάνω στη νεφέλη: “Στείλε το δρεπάνι σου και θέρισε, καθόσο ήρθε η ώρα του θερισμού, γιατί ωρίμασαν τα σπαρτά που είναι για θερισμό στη γη”. 16Kι έριξε το δρεπάνι του αυτός που καθόταν επάνω στη νεφέλη, και θέρισε τη γη.
17Bγήκε, τότε, ένας άλλος άγγελος από το ναό, που είναι στον ουρανό, έχοντας κι αυτός ένα δρεπάνι. 18Eπίσης βγήκε κι ένας άλλος άγγελος από το θυσιαστήριο, που είχε εξουσία πάνω στη φωτιά, και με φωνή δυνατή φώναξε σ’ εκείνον που κρατούσε το κοφτερό δρεπάνι: “Στείλε το δρεπάνι σου το κοφτερό και τρύγησε τα τσαμπιά από το αμπέλι της γης, γιατί ωρίμασαν τα σταφύλια του”. 19Έριξε, τότε, ο άγγελος το δρεπάνι του στη γη και τρύγησε το αμπέλι της γης. Kι έβαλε τα σταφύλια στο μεγάλο πατητήρι του θυμού του Θεού, 20και πατήθηκαν στο πατητήρι, έξω από την πόλη, και βγήκε αίμα από το πατητήρι μέχρι τα χαλινάρια των αλόγων κι έτρεξε σε μια απόσταση χιλίων εξακοσίων σταδίων!


Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος που σχεδιάζουν και θα υλοποιήσουν στα ξαφνικά οι μυημένοι πολιτικοί, θα επιφέρει το Θάνατο δισεκατομμυρίων ανθρώπων (με τα οπλικά συστήματα που θα χρησιμοποιήσουν), Θα πεθάνουν οι άνθρωποι μαζικά με αγωνία.
                                                                                                                              7spy

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com