Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νατοϊκές μυστικές υπηρεσίες πίσω από την δολοφονία του Ρώσσου πρέσβη την Άγκυρα

Νατοϊκές μυστικές υπηρεσίες πίσω από την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη την Άγκυρα
Η υστερία που κατέβαλλε την Δύση και το ΝΑΤΟ μετά την ανακατάληψη από τον Άσαντ και τους Ρώσους και του τελευταίου αστικού προπύργιου των τζιχαντιστών στην Συρία, το Χαλέπι, όπλισε το χέρι του τούρκου εν ενεργεία αστυνομικού Mevlüt Altıntaş που δολοφόνησε τον Ρώσο πρέσβη στην Άγκυρα.
Ο 22χρονος τούρκος αστυνομικός εισέβαλλε στο κτήριο όπου ο Ρώσος πρέσβης Andrej Karlov εγκαινίαζε έκθεση φωτογραφίας και τον σκότωσε πυροβολώντας τον πολλές φορές πισώπλατα, φωνάζοντας στα τουρκικά και αραβικά «μην λησμονείτε το Χαλέπι», «μην λησμονείτε την Συρία» και άλλα ισλαμιστικά συνθήματα.
Ο τούρκος αστυνομικός μετά παρέλευση ολίγων λεπτών εκτελέστηκε από συναδέλφους του, εξ άλλου η σύλληψη του θα προκαλούσε εντύπωση, όντας σε όλους μας γνωστό ότι η Άγκυρα ουδόλως θα ήθελε να παραδεχθεί τις υπόγειες σχέσεις της με τους τζιχαντιστές της Αλ Νούσρα, της Αλ Κάιντα και του ISIS.
Χαρακτηριστικό είναι ότι αμέσως μετά την δολοφονία ηγετικά στελέχη της Αλ Νούσρα (παρακλάδι της Αλ Κάιντα στην Συρία) εγκωμίασαν τον  Mevlüt Altıntaş ως ήρωα, δηλώνοντας ότι η πράξη του τον οδηγεί στον μουσουλμανικό παράδεισο. Υπενθυμίζουμε ότι η Αλ Νούσρα ανήκει στις ισλαμιστικές οργανώσεις που τα τελευταία χρόνια τροφοδοτούνταν με χρήματα και όπλα από την CIA και την MIT (τουρκική μυστική υπηρεσία).
Η Ρωσία με την Τουρκία έφτασαν στα πρόθυρα του πολέμου τον Νοέμβριο του 2015, όταν η τουρκική πολεμική αεροπορία κατέρριψε ένα μη οπλισμένο για αερομαχία ρωσικό μαχητικό στα τουρκοσυριακά σύνορα. Το περιστατικό αυτό είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή των σχέσεων Μόσχας-Άγκυρας και την επιβολή οικονομικών κυρώσεων της Ρωσίας εναντίον της Τουρκίας. Ο Ερντογάν προσπάθησε τον περασμένο Ιούνιο να αναθερμάνει τις σχέσεις του με τον Πούτιν απολογούμενος για το συμβάν της κατάρριψης, κάτι που οδήγησε στην συνεργασία με την Μόσχα στην προ ημερών εκκένωση του ανατολικού Χαλεπίου από σουνίτες συνοδοιπόρους των τζιχαντιστών και συμμάχους της Άγκυρας.
Τούρκοι αξιωματούχοι κατά την προσφιλή τακτική που τους διέπει μετά το πραξικόπημα των Κεμαλιστών τον Ιούλιο του 2016, προσπάθησαν να επιρρίψουν την ευθύνη και ηθική αυτουργία της δολοφονίας του Ρώσου πρέσβη στον εξόριστο στις ΗΠΑ ισλαμιστή Φετουλάχ Γκιουλέν. Όμως ουδεμία απόδειξη υπάρχει περί σύνδεσης της οργάνωσης Γκιουλέν με τους ισλαμοσυμμορίτες της Συρίας, μάλιστα είναι γνωστό ότι ο Γκιουλέν στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να μεταπείσει το alter ego του τον Ερντογάν από την συνεργασία με τους τζιχαντιστές και την εμπλοκή της Τουρκίας στο συμμοριτοπόλεμο της Συρίας.
Η Άγκυρα έχει προφανή κίνητρα να αποστασιοποιηθεί από την δολοφονική ενέργεια του τούρκου αστυνομικού, ένας αστυνομικός που σαφέστατα είχε σχέσεις με την Αλ Νούσρα, την οποία υποστήριζαν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και η CIA τουλάχιστον έως πρόσφατα, δηλαδή μέχρι της κατάρρευσης του μετώπου των ισλαμοσυμμοριτών στην Συρία. Προφανώς και ο τούρκος αστυνομικός δεν έδρασε αυτοβούλως και μόνος του. Η δολοφονία του Ρώσου πρέσβη ήταν μια σχεδιασμένη επιχείρηση μυστικών υπηρεσιών. Μια επιχείρηση στην οποία εμπλέκονται τόσο το Ισλαμικό Κράτος όσο και νατοϊκές μυστικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της ΜΙΤ, οι οποίες σαφέστατα κινούν πολλά νήματα στις ισλαμιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις.
Σκοπός της δολοφονίας του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα είναι η αύξηση της έντασης μεταξύ ΝΑΤΟ-Ρωσίας, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν τα νεοιμπεριαλιστικά σχέδια της ατλαντικής συμμαχίας στην Μέση Ανατολή.
Γ. Λιναρδής
πηγη

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.