Translate

Σκηνικό πολέμου σε Ερμού και Επάνω Σκάλα στη Μυτιλήνη με διαρρήξεις και ζημιές σε καταστήματα από μουσουλμάνους λαθρο

Σκηνικό πολέμου σε Ερμού και Επάνω Σκάλα με διαρρήξεις και ζημιές σε καταστήματαΑνάστατη είναι σήμερα Σάββατο η αγορά της Μυτιλήνης από τα απανωτά κρούσματα διαρρήξεων που σημειώθηκαν τις νυχτερινές ώρες χθες από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που έσπασαν τζαμαρία καταστήματος οπτικών στην Ερμού, προσπάθησαν να διαρρήξουν τα γραφεία της ΔΕΗ στο πάρκινγκ ενώ διέρρηξαν και δυο ταβέρνες στην περιοχή  της Επάνω Σκάλας κλέβοντας χρήματα από τις ταμειακές μηχανές.

Η αστυνομική διεύθυνση Λέσβου δεν εχει κάνει επίσημη ανακοίνωση για τα περιστατικά, ενώ εχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που όπως αναφέρουν μαρτυρίες είναι αφρικανικής καταγωγής. Τα νέα περιστατικά έρχονται μόλις μια μέρα μετά την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης για τις διαρρήξεις που έχουν αναστατώσει την αγορά τις τελευταίες ημέρες.
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης κ. Παναγιώτης Παπαρίσβας μετέβη σήμερα στα καταστήματα όπου σημειώθηκαν οι χθεσινοβραδινές διαρρήξεις και εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.
                     
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com