Translate

ΡΩΣΣΙΑ:«ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΑΛΛΙΩΣ «ΒΟΥΛΩΣΤΕ» ΤΟ»! ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ρωσικη αρκουδα«Θα πρέπει να δείξουμε και να ενημερώσουμε την Ρωσία με σαφήνεια, πως δεν είχε δικαίωμα να παρέμβει στην εκλογική διαδικασία. Θα σας χτυπήσουμε και μάλιστα σκληρά. Έχω σκοπό να αναλάβω πρωτοβουλίες, ούτως ώστε στην διακομματική επιτροπή να επιβληθούν κυρώσεις
κατά της Ρωσίας και κατά του Β. Πούτιν, όχι μόνο για την εμπλοκή του στις εκλογές αλλά και και για την αποσταθεροποίηση της δημοκρατίας σε όλον το κόσμο, που συμβαίνει εξαιτίας των πράξεων του.»,δήλωσε ο γερουσιαστής Λίντσει Γκράχαμ μιλώντας προκλητικά και προσβλητικά για τη Ρωσία τονίζοντας μάλιστα πως οι ΗΠΑ πρέπει να χτυπήσουν τη Ρωσία.
Ο γερουσιαστής τόνισε επίσης πως ο λογαριασμός του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ‘χτυπήθηκε’’ από χάκερς και έμμεσα κατηγόρησε τη Ρώσια.
«Είναι σαφές ότι εάν μία ξένη κυβέρνηση, όποια και αν είναι αυτή, προσπαθεί να πλήξει την ακεραιότητα των εκλογών μας, τότε θα πρέπει να αντιδράσουμε», δηλώνει ο Μπαράκ Ομπάμα.
Φυσικά η απάντηση της Μόσχας ήταν ξεκάθαρη «Πρέπει είτε να σταματήσουν να μιλούν επιτέλους και να παρουσιάσουν κάποιου είδους απόδειξη», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκώφ.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com