Translate

Πόσες φορές μπορεί να «σωθεί» ένα παιδί: Άλλη μία απόδειξη κατασκευασμένων ρεπορτάζ από τα δυτικά ΜΜΕ που «δουλεύουν» τον κοσμάκη

Πόσες φορές μπορεί να «σωθεί» ένα παιδί: Άλλη μία απόδειξη κατασκευασμένων ρεπορτάζ από τα δυτικά ΜΜΕ που «δουλεύουν» τον κοσμάκηΠερί της οργανώσεως δήθεν διασωστών υπό την επωνυμία «Λευκά Κράνη» έχουμε ξαναγράψει στο παρελθόν, όμως έχει αξία να επανέλθουμε στο ζήτημα προκειμένου να
καταδείξουμε το φαλκίδευμα της καθεστωτικής προπαγάνδας, που όσο καιρό οι τζιχαντιστές έλεγχαν το Χαλέπι έβγαζαν το σκασμό, ενώ τώρα έχουν αρχίσει και «βλέπουν» αμάχους και μάλιστα ανησυχούν!
Η εν λόγω οργάνωση δραστηριοποιούνται στις περιοχές της Συρίας που ελέγχονται από τους τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα και του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) και είναι δημιούργημα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, προς διάδοση της προπαγάνδας.
Έχουμε δει όλοι τα μακροσκελή φωτογραφικά ρεπορτάζ που φιλοξενούν οι καθεστωτικές φυλλάδες και τα κανάλια, με πρωτεργάτες τους αμερικανούς, γύρω από την «διάσωση παιδιών» από την «κόλαση του Άσαντ» και άλλα τέτοια δακρύβρεχτα που γράφονται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση γεωπολιτικών συμφερόντων.
Πόσες φορές, όμως, μπορεί να διασωθεί το ίδιο παιδί;
Το μικρό κορίτσι που βλέπετε στις εικόνες διασώθηκε συνολικά 3 φορές μέσα σε τρεις μήνες από τα «Λευκά Κράνη».
Αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Ή στο συγκεκριμένο παιδί του... ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» ο... πατήρ Μητσοτάκης ή πρόκειται απλά για ένα ακόμα παιδί-ηθοποιό που χρησιμοποιούν τα «Λευκά Κράνη» για την προπαγάνδα τους, για να πείσουν τους «δυτικούς» για τον «κακό Άσαντ» και την ανάγκη να αλλάξει το καθεστώς.
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com