Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Καιρός Γαρ Εγγύς - Νίκη σημαίνει σχηματίζω κυβέρνηση

Αποτέλεσμα εικόνας για εθνικισμοσ νικη
Ο φανατισμός του «ασυμβίβαστου» δεν είναι καθόλου καλός δάσκαλος στην πολιτική. 
Σήμερα η Πατρίδα είναι στα χέρια των Εμπόρων των Εθνών και στις κάλπες που θα στήσουν έχουν έτοιμη τη Νέα Βάρδια: Φιλελέ Οβριόπουλος. Κούλης γαρ.
Και ο Καιρός εγγύς. 

Το ζήτημα στην Κάλπη είναι πάντα η πλειοψηφία, που δεν βρίσκεται ούτε στους εγωισμούς ούτε στο φανατισμό τους ασυμβίβαστου. 
Ο μακαρίτης Λάκης Καραλής το περιέγραψε το 1968. «Στη Βουλή κρατάγαμε είκοσι καρέκλες κι είχαμε και αρχηγό. Επιτυχία! Κι όλος ο λαός ήταν μαζί μας! Αυτό ήταν γνωστό! Όμως, εμείς δεν ξέραμε. Ο Μαρξ δεν το ‘γραψε. Ο Μαρξ δεν το ‘πε, άμα δεν έχεις μυαλό τι να κάνεις. Δεν το ‘πε…»
Το ζήτημα δεν είναι ο μεσσιανισμός του ΚΚΕ στην επουράνιο μαρξιστική βασιλεία. Ούτε Κάποτε. Ούτε αύριο. Αλλά, Εδώ και Τώρα. 
Και αυτό σημαίνει πολυσυλλεκτικά λαϊκά κινήματα που απαντούν στις ανάγκες των Πολλών. 

Η Θεωρεία των Σταδίων είναι "προδοτική" και εξυπηρετεί τους εχθρούς της πατρίδας και του λαού. 
Νίκη δεν σημαίνει ούτε το, «μπήκαμε στη Βουλή», ούτε το, «είμαστε τρίτο κόμμα», ούτε το «γίναμε αντιπολίτευση». Νίκη σημαίνει σχηματίζω κυβέρνηση και νομοθετώ και από την επαύριον των εκλογών αλλάζω το μέλλον του τόπου και τη ζωή των πολιτών. 

Σπύρος Χατζάρας 

ΥΓ. Μέχρι και στη Βουλγαρία το κατάλαβαν , και οι διάφοροι «πατριωτικοί» και «πατριδοκάπηλοι» σχηματισμοί, (συμπεριλαμβανόμενων και των φίλων της Χρυσής Αυγής στη Βουλγαρία), υποστήριξαν έναν υποψήφιο πρόεδρο και πήραν ξαφνικά 15%. Από το πουθενά.

                                                                                                                                         Δελτίο11

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Πως η κυβέρνηση μετέτρεψε την μεσαία τάξη σε απατεώνες! Γιατί δεν καταγγέλλουν επωνύμως και με στοιχεία αλλά συκοφαντούν γενικώς;

ΤΟ τελευταίο διάστημα δίνει και παίρνει μια νέα ορολογία, που έχει εισβάλλει για τα καλά στην δημόσια σφαίρα: ο στρατηγικός κακοπληρωτής!

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ vid

Ρώσοι επιστήμονες δείχνουν ότι η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που μας λένε Όλοι έχουμε ακούσει για αυτή την ήπειρο ακραίες θεωρίες! Η Ανταρκτική είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ήπειρος στον κόσμο. Είναι σχεδόν ακατοίκητη από ανθρώπους, με πληθυσμό μόνο μερικών χιλιάδων επιστημόνων που έχουν δημιουργήσει επιστημονικές βάσεις. Οι θαρραλέοι επισκέπτες, που είχαν το θάρρος να επισκεφθούν αυτό το μέρος, ανταμείφθηκαν με ένα μαγευτικό τοπίο και μια μοναδική εμπειρία. Αλλά πρόσφατα, ανακαλύψαμε ότι όλα όσα γνωρίζουμε για την Ανταρκτική μπορεί να φαίνονται λανθασμένα … Κατά τη γνώμη της Ρωσίας, αυτό που πραγματικά διακυβεύεται διατηρήθηκε απόλυτα μυστικό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και τη ρωσική κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μιλήσει γι ‘αυτό! Τώρα η Ανταρκτική έχει απαγόρευση και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή τη σημαντική ανακάλυψη άκρως απόρρητη. Οι επιστήμονες από τη Ρωσία ανακάλυψαν ένα καινούργιο θανατηφόρο-φονικό πλάσμα με την ονομασ…

11/11/11: Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ

Η είδηση ότι η πυραμίδα του Χέοπα, η μεγαλύτερη στην Αίγυπτο, θα παρέμενε κλειστή, την παρασκευή 11 Νοεμβρίου, μετά τις φήμες για τελετές εσωτερισμού με την ευκαιρία της 11/11/11 ήταν εκείνη την

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ 2017-ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ-ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟ vid

Τα έθνη που πέρασαν το ψήφισμα των ενοποιημένων εθνών κατά του Ισραήλ θα κριθούν πολύ σύντομα από τον Θεό. Αυτό θα πρέπει να είναι πολύ εύκολο να καταλάβουν, διότι