Translate

Η δικτατορία της «πολιτικής ορθότητας»: Στις ΗΠΑ αποβάλλουν λογοτεχνικά βιβλία λόγω... ρατσισμού

Το λέγαμε ως αστείο ότι με τους «αντιρατσιστικούς νόμους» που ψηφίζονται ο ένας μετά τον άλλο στην Πατρίδα μας θα φτάσουν στο σημείο να απαγορεύσουν τον «Δωδεκάλογο του Γύφτου» από τον Παλαμά, τον Εθνικό μας Ύμνο και άλλα
λογοτεχνήματα και φιλοσοφικά έργα του Ελληνισμού ελέω... ρατσισμού. Ουδείς λόγος, βέβαια, να γίνεται για Πλάτωνα ή Αριστοτέλη, των οποίων τα έργα θα πεταχθούν σε αντιρατσιστικές πυρές υπό τον ήχο διεθνιστικής μουσικής, αν θα είναι Μπομπ Μάρλεϋ, Λένον ή ο ύμνος της τετάρτης διεθνούς δεν το γνωρίζουμε.
Τελικώς από ότι φαίνεται όλα τα παραπάνω δεν είναι ούτε μία κακόγουστη φάρσα, ούτε ένα παιδιάστικο ανέκδοτο, αλλά η εικόνα από το μέλλον την στιγμή που πραγματοποιείται. Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ ήδη τέτοια μέτρα άρχισαν να λαμβάνονται, αφού δύο λογοτεχνικά βιβλία, το "Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια" της Χάρπερ Λι και το "Οι Περιπέτειες του Χάκλμπερι Φιν" του Μαρκ Τουέιν... αποβάλλονται από τα σχολεία ύστερα από διαμαρτυρίες «ευαίσθητων αντιρατσιστών» για το... περιεχόμενό τους.
Και μην νομίζει κανείς ότι όλα αυτά φαντάζουν μακρινά, ότι «γίνονται στις ΗΠΑ» και άλλα τέτοια. Ήδη στην Ελλάδα έχουν υπάρξει συζητήσεις μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για το πόσο... ρατσιστικός και βίαιος είναι ο Εθνικός Ύμνος επειδή «με βια μετράει τη γη» και ακόμα περισσότερο τα υπόλοιπα τμήματα του «Ύμνου εις την Ελευθερίαν».
Το γιατί προχωράνε σε τόσο γελοία μέτρα είναι προφανές. Επιθυμούν μία άνευρη Νεολαία, βορά στις ορέξεις τους, να επαναλαμβάνει μηχανιστικά, σαν παπαγαλάκια, την προπαγάνδα τους. Που δεν θα ζει, αλλά απλώς θα πράττει την βούλησή τους μέχρι το τέλος της Ιστορίας.
Μόνο που δεν είναι αυτή η Νεολαία, πόσω μάλλον η Ελληνική Νεολαία και γι’ αυτό παρά την σταλινική λογοκρισία, τους νόμους που ποινικοποιούν απόψεις και τις λοιπές φαιδρότητες, υπάρχει μία... έκπληξη που έρχεται και δεν είναι άλλη από την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων!
                                                                                                                                       πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com