Translate

Σε ποια καταπακτή της Ιστορίας θα κρυφτούν Παυλόπουλος-Τσίπρας;

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΑ ΙΜΙΑ...
Η υπόσχεση που δόθηκε ήταν μια αναγκαιότητα του παρελθόντος. Ο λόγος που δεν κρατήθηκε είναι μια αναγκαιότητα του παρόντος… -Οι άνθρωποι έχουν το ελάττωμα, όταν έχει νηνεμία, να νομίζουν ότι δεν θα έρθει ποτέ καταιγίδα και δεν προετοιμάζονται. (Νικολό Μακιαβέλι)

Καλώς Ηλθατε στην Νέα Εθνική Τραγωδία που φέρει την υπογραφή συγκεκριμένων Εφιαλτών.
-Τα Ιμια είναι τουρκικό έδαφος…,
δήλωσε την Τετάρτη ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου,απαντώντας γραπτώς σε ερώτηση που κατέθεσε άλλος Τούρκος βουλευτής σχετικά με το καθεστώς νησιών, νησίδων και βραχονησίδων στο Αιγαίο.
Η τοποθέτηση αυτή του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών έρχεται λίγο μετά τους δεκάρικους του Παυλόπουλου για το ευρωπαικό και το διεθνές δίκαιο. Απίδια μάντολες δηλαδή_διαβάστε εδώ γιατί.
Πάμε παρακάτω. Λίγες ώρες πριν ο Ντόναλντ Τραμπ, η Ανγκελα Μέρκελ και ο δυτικός κόσμος παρακολουθούσαν άναυδοι τον Τσίπρα να εκφωνεί επικήδειο στον δικτάτορα Φιντέλ Κάστρο ο οποίος φυλάκιζε τους αντιφρονούντες όπως τον ποιητή Αρμάντο Βαγιαντάρες τον οποίο ο Κάστρο έκλεισε 22 χρόνια φυλακή επειδή αρνήθηκε να υπογράψει δήλωση ότι είναι «υπέρ του Φιντέλ».
Πριν ακόμη επιστρέψει στην Αθήνα από την Αβάνα ο Ελληνας πρωθυπουργός η Τουρκία είχε καταγράψει ως τουρκικό έδαφος τα ΙΜΙΑ. Ο Τσίπρας λοιπόν πανικόβλητος επικοινωνεί με την Μέρκελ και ζητεί την προστασία της απέναντι στην επιθετικότητα του Ερντογάν αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Τσίπρας τηλεφώνησε στην “Μαντάμ Μέρκελ” και όχι στον Μαδούρο, τον Ραφαέλ- Αλέξη κρατάτε γερά!- Κορέα, τον Ντανιέλ Ορτέγκα ή τον  Έβο Μοράλες.
Ούτε φυσικά στον Ντόναλντ Τραμπ! Ο Τσίπρας δηλαδή θα τηλεφωνήσει στη Μέρκελ εάν οι Τούρκοι κομμάντος αρχές Ιανουαρίου αποβιβαστούν σε κάποιο ελληνικό νησί ή βραχονησίδα. Και τότε η “Μαντάμ Μέρκελ” που καμάρωνε τον Αλέξη στην πλατεία της Επανάστασης θα στείλει Γερμανούς εφήβους στρατιώτες να πολεμήσουν στο Αιγαίο για να υπερασπισθούν τα ελληνικά νησιά!
To πιο πιθανό είναι σήμερα Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2016 πριν ο Τσίπρας επικοινωνήσει έντρομος με την Μέρκελ να επιχείρησε να βρει στο τηλέφωνο τον Ομπάμα ή τον Τραμπ. Και από τους δύο θα πήρε μην πούμε τι. Ακόμη κι αν η Μέρκελ υπέστη εγκεφαλικό και της γύρισε σαν καψούρα για τον Τσίπρα ο δικός μας δεν έχει να περιμένει τίποτε από δαύτη. Η Μέρκελ έχει εκλογές τον Σεπτέμβριο και δεν θα ρίσκαρε με εκατομμύρια Τούρκους που ζουν στην Γερμανία να εμπλακεί σε μια πολεμική σύρραξη υπέρ της Ελλάδας και κατά του Ερντογάν. Ας αφήσουμε μάλιστα στην άκρη το πυρηνικό όπλο των 3.000.000 εκατ. προσφύγων που διαθέτει ο Σουλτάνος.
Η Ελλάδα λοιπόν δεν έχει να περιμένει ουδεμία βοήθεια από τους Γερμανούς σε περίπτωση σύρραξης με την Τουρκία μια και προς τα εκεί οδεύουμε ολοταχώς. Πάμε παρακάτω. Μήπως θα μας βοηθήσει ο Τραμπ και οι επιτελείς του; Φυσικά και ΟΧΙ. Η συγκυρία είναι πιο ευνοική από ποτέ για τις επεκτατικές βλέψεις του Ερντογάν με φόντο μάλιστα τους δικούς μας κατσιαπλιάδες της κυβέρνησης.
Μόλις το 2012-όπως γράφαμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας– με τη συμμετοχή του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ουρανοξύστη 76 ορόφων στην Κωνσταντινούπολη το οποίο έχει την ονομασία Trump Towers και έγινε σε συνεργασία με τον Ομιλο Dogan. To κτίριο έχει συνολικό εμβαδό 300.000 τμ. και αποτελείται από 39 ορόφους πολυτελών διαμερισμάτων και 37 ορόφους γραφείων. Παράλληλα στην είσοδο υπάρχει εμπορικό κέντρο. Συνολικά μαζί με τα καταστήματα υπολογίζεται ότι στο κτίριο εργάζονται 2000 άνθρωποι. Ο Τούρκος πρωθυπουργός είχε δηλώσει τότε πως η επένδυση αυτή του Τράμπ δείχνει την εμπιστοσύνη των ξένων στην Τουρκία καθώς είναι η πρώτη φορά που ο μεγιστάνας των ακινήτων κάνει μια τέτοια επένδυση στην Ευρώπη.
Ο Ερντογάν δήλωσε επίσης πως η Κωνσταντινούπολη έχει γίνει σημαντικό σημείο αναφοράς σε όλο τον κόσμο «γι’αυτό και όλα τα ξενοδοχεία λειτουργούν με πληρότητα που ξεπερνά το 90% και δεν προλαβαίνουν» ανέφερε ο τούρκος πρωθυπουργός.  Την ίδια στιγμή ο Ελληνας πρωθυπουργός έχοντας άγνοια κινδύνου και με μια εφηβική ιδεοληψία εκφωνεί στην Αβάνα επικήδειο του Κάστρο τον οποίο τόσο οι ΗΠΑ αλλά και η Γερμανία θεωρούν δικτάτορα! Αποτέλεσμα να ξεμένουμε επικίνδυνα από συμμάχους. Οχι, δεν θα υπάρξει ένας Κλίντον ή ένας Χόλμπρουκ να τηλεφωνήσουν (και κυρίως να εισακοσθούν) από τον Σουλτάνο Ερντογάν. Η ελληνική κυβέρνηση δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει. Σκατά!
Ο Τραμπ λοιπόν κάνει μπίζνες στην Τουρκία και σε καμμία περίπτωση δεν θα υπερασπισθεί μια χώρα ο πρωθυπουργός της οποίας εκφωνεί τον επικήδειο στον δικτάτορα και εχθρό των ΗΠΑ Φιντέλ Κάστρο.
Aπό την στιγμή λοιπόν που η Ελλάδα δεν έχει την έμπρακτη στήριξη της Γερμανίας και των ΗΠΑ σε περίπτωση πολεμικής σύρραξης ή θερμού επεισοδίου (για τους λόγους που προαναφέραμε) δεν μπορεί να ελπίζει σε βοήθεια από πουθενά. Ούτε από τον τελειωμένο Ολάντ, ούτε φυσικά από τον Πούτιν. Γι΄αυτό και ο Καμμένος δεν μπορεί να ρισκάρει να στείλει στα Ιμια τις Ενοπλες Δυνάμεις για να πουν στους Τούρκους “Μολών Λαβέ”.
Ο ίδιος ο υπουργός Αμυνας προς τιμή του ξεκίνησε τη θητεία του τιμώντας τους νεκρούς ήρωες των Ιμίων με ρήψη στεφανιού. Ηταν μια κίνηση που την πιστώνεται. Μόνο που πλέον αποχαιρετούμε τα Ιμια που χάνουμε και σε αυτό έχει ευθύνες ο Καμμένος όχι σαν υπουργός Αμυνας ή πολιτικός επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων.Αλλά επειδή στηρίζει μια κυβέρνηση κολλημένων ιδεοληπτών κρατιστών τους οποίους περιθάλπτουν όλοι σχεδόν οι εγχώριοι Ολιγάρχες που μπαινοβγαίνουν στο Μαξίμου από τις μπουκαπόρτες! Ο Καμμένος, εξαιτίας της βουλιμίας για εξουσία, στηρίζει μια αδίστακτη φορομπηχτική κυβέρνηση που αρνείται πεισματικά να αξιολογήσει τον διορισμένο πελατειακό στρατό των εξίσου διεφθαρμένων κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης.
Μια κυβέρνηση η οποία καταρρίπτει το ένα φορομπηχτικό ρεκόρ μετά το άλλο πιστή στην ιδεοληψία της για το κράτος-πατερούλη. Μια κυβέρνηση που μεταχειρίζεται το κράτος όπως την ΕΡΤ για να διορίσει στους δημόσιους οργανισμούς τους μετακλητούς μουτζαχεντίν και πάσης φύσεως χορεύτριες. Μια κυβέρνηση που ενώ βάζει ανηλέητους φόρους εμφανίζει τα παπαγαλάκια της στις τηλεοράσεις να επικοινωνήσουν την ελάφρυνση του χρέους-δηλαδή ένα ψέμμα. Καμμιά ελάφρυνση χρέους δεν μπορεί να γίνει σε ένα βαθιά διεφθαρμένο Δημόσιο με φόντο μια Δικαιοσύνη τίγκα στις “βιβλιοθήκες”. Και μέσα σε όλα αυτά βγαίνει και ο Πρόεδρος Πάκης να μιλήσει για το διεθνές δίκαιο που θα μας προστατέψει μια και εμείς το υπερασπιζόμαστε. Λες και το διεθνές δίκαιο είναι μια στρατιωτική μηχανή που με το πάτημα ενός κουμπιού θα υπερασπισθεί τα ελληνικά εδάφη.
Δυστυχώς βρισκόμαστε ελάχιστα πριν μια νέα εθνική τραγωδία στην οποία μας οδήγησαν οι εγκληματικές καθυστερήσεις όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων που αρνήθηκαν να μεταρρυθμίσουν το αδηφάγο Δημόσιο, να πατάξουν τους ολιγάρχες και να συμβάλλουν στο να δημιουργηθεί μια πραγματικά Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.
Ο Καμμένος λοιπόν στηρίζοντας μια διεφθαρμένη κυβέρνηση κρατιστών κινδυνεύει να έχει την τύχη του Αρσένη της Νύχτας των Ιμίων, όσο για τους Ελληνες ας πρόσεχαν τι ψήφιζαν σε όλη την διάρκεια της μεταπολίτευσης. Για μια ακόμη φορά ο ανώριμος λαός θα πληρώσει με φόρο αίματος την επιπολαιότητά του…
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com