Translate

Τελεσίγραφο Πούτιν προς ΝΑΤΟ: «Θα πάμε σε πόλεμο να συνεχίσετε να μας προκαλείτε» ww3- vid

putin-653362

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε  «σταράτα» ότι θα κηρύξει τον πόλεμο στο ΝΑΤΟ, αν  αυτό συνεχίσει να προκαλεί την Ρωσία τόσο απροκάλυπτα.Κατά την διάρκεια ζωντανής εκπομπής και ερώτησης επί του θέματος  , ο Πούτιν υποσχέθηκε ότι θα  «πνίξει» το ΝΑΤΟ, εάν τα στρατεύματα του συνεχίζουν να παρεμβαίνουν στην Ουκρανία και τη Γεωργία.

Παρά το γεγονός ότι οι διπλωματικές σχέσεις με τις ΗΠΑ βελτιώνονται φαινομενικά  μετά την εκλογή του Ν.Τραμπ , ο Πούτιν έχει εκφράσει την έντονη  περιφρόνησή του στις τελευταίες κινήσεις του ΝΑΤΟ , όπως για παράδειγμα αυτή της  Γαλλίας, η οποία  εκφράζει την ετοιμότητα της να αποστείλει επίλεκτες δυνάμεις της στην Βαλτική .
Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο  πρώην επικεφαλής του ΝΑΤΟ προειδοποίησε για την διεξαγωγή   ενός πυρηνικού πολέμου με τη Ρωσία «μέσα σε ένα χρόνο»
Ο Πούτιν απάντησε σε μια ερώτηση που του έθεσε ο  Ντμίτρι Κισίλιοφ  ο οποίος εξήγησε ότι το ΝΑΤΟ  πραγματοποιεί μια άκρως ανεπιθύμητη παρουσία κοντά στα ρωσικά σύνορα, την οποία την νιώθει ως  «ασφυξία, και σαν κάποιος να τον  στραγγαλίζει». Ο ίδιος μάλιστα  σχολίασε ότι το ΝΑΤΟ  «εξαπλώνεται σαν ένας καρκινικός όγκος» και ζήτησε από τον Πούτιν να μάθει τι σκόπευε να κάνει γι “αυτό.
«Μπορούμε να τους πνίξουμε όλους, γιατί είστε τόσο φοβισμένοι;» ρώτησε ο Πούτιν, μέσα  σε εκστατικά  χειροκροτήματα από το ακροατήριο.
«Δεν είμαστε φοβισμένοι, δεν έχω κανένα φόβο και κανείς δεν πρέπει να φοβάται», πρόσθεσε ο Ρώσος ηγέτης .
Επί του παρόντος, η Ουκρανία δεν είναι σε θέση να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ λόγω της εσωτερικής σύγκρουσης, η έλλειψη της οποίας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τα νέα μέλη.
Ο Ρώσος πρόεδρος σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες , έχει «πολλούς άσσους στο μανίκι του» με την δημιουργία νέων διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων, αεροσκαφών , αρμάτων μάχης και «άλλων μυστήριων  όπλων» πίσω στα εργοστάσια στα Ουράλια με τα οποία μπορεί να ισοπεδώσει χώρες ολόκληρες.
Σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο ( Β.Πούτιν σε ΝΑΤΟ: «Έχω και άλλα μυστικά όπλα πάμε για πόλεμο;» (βίντεο), και έτερο ρωσικό  χθεσινό άρθρο,  δόθηκε  εσπευσμένη εντολή για την επίσπευση της κατασκευής των νέων ρωσικών υπερ-αντιτορπιλικών LEADER, επί των οποίων θα τοποθετηθεί ηλεκτρονικό σύστημα που θα σβήνει τα νατοϊκά ραντάρ αλλά και άλλα οπλικά συστήματα.
Πρόκειται για  το σύστημα οπτικό-ακουστικών  παρεμβολών » Грач».  Το σύστημα αυτό  αναπτύχθηκε  από Ρώσους επιστήμονες , και δύναται με δέσμες  εκτυφλωτικών  λάμψεων φωτός να προκαλέσει  την προσωρινή τύφλωση των πληρωμάτων των ελικοπτέρων και των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας . Το τρομερό αυτό σύστημα απενεργοποιεί επίσης όλα τα οπτικο-ηλεκτρονικά συστήματα του εχθρού.
Αυτά είναι οπλικά συστήματα για τα οποία υπάρχει μια σχετική ενημέρωση , υπάρχουν όμως και άλλα για τα οποία το ΝΑΤΟ θα βρεθεί εντελώς εκτιθέμενο λόγω του ρωσικού δόγματος της «Μασκίροβκα».    
Το θέμα στην προκειμένη περίπτωση είναι εάν αυτό το γνωρίζουν χώρες σαν την Γερμανία, Βρετανία, και Γαλλία και εάν έχουν  σαφή γνώση που ακριβώς πηγαίνουν να μπλέξουν όντας τόσο κοντά στα ρωσικά σύνορα.
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com