Translate

Χτύπησαν το άτρωτο ρωσικό άρμα μάχης και διέλυσαν το Αμερικάνικο αντίστοιχα. Vids


Χτύπησαν το   άτρωτο  ρωσικό  άρμα μάχης και διέλυσαν το Αμερικάνικο αντίστοιχα. Video
© RIA Novosti. Ramil Sitdikov
Tank T-90. Φωτογραφία Αρχείου
Μόσχα, 5 Νοεμβρίου – RIA Novosti.  Ο Δημοσιογράφος της Γερμανικής έκδοσης του Stern [1] σε σύγκριση με τα δύο βίντεο, τα οποία δείχνουν συστήματα αντιαρματικών    Πυραύλων να χτυπούν  το Αμερικάνικο  Μ1 «Abrams» και το  ρωσικό T-90,  διαπίστωσε ότι το  δεύτερο  έδειξε πολύ καλύτερη σταθερότητα στη προστασία θωράκισης.

Κατά την διάρκεια των μαχών για την Μοσούλη, καθίσταται σαφές ότι ο συνασπισμός με  επικεφαλής τις  Ηνωμένες Πολιτείες, έχει υπεροχή στον αέρα, αλλά η επιτυχία στις  χερσαίες επιχειρήσεις απέχει πολύ από το επιθυμητό.
Ένα από τα πιο κοινά βίντεο δείχνει  τους  μαχητές πώς με τον  αντι-αρματικό πύραυλο χτύπησαν  το  Αμερικάνικο  βαρύ  τανκ M1 «Abrams», μετατρέποντάς το σε μια «μπάλα φωτιάς», σημειώνει η εφημερίδα.
» Το Τανκ, το  οποίο αξίζει εκατομμύρια, δεν είχε καμία πιθανότητα έναντι κάποιων  παλιών  πυραύλων, πώς είναι αυτό δυνατόν. »-Αναρωτιέται ο συγγραφέας.
Προφανώς , ο πύραυλος χτύπησε και έπεσε στο πιο ευάλωτο μέρος της δεξαμενής – στο  διαμέρισμα με τα πυρομαχικά.  Ακόμη η δεξαμενή 60-ton ήταν για να  παρέχει  προστασία στο  πλήρωμα της , δεδομένου ότι το Μ1 «Abrams» είναι ακόμα σε υπηρεσία στον  Αμερικανικό στρατό.  Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι από το 1979, αυτή η στρατιωτική μηχανή δεν έχει εκσυγχρονιστεί ποτέ και δεν έχει σύγχρονα μέσα προστασίας, όπως ένα jammer, που χρησιμοποιείται ενάντια στα  καθοδηγημένα όπλα, γράφει η εφημερίδα.
Επίσης , ο συγγραφέας υπενθύμισε αυτό εμφανίζεται πριν από αυτό το βίντεο, το οποίο απεικονίζει  το χτύπημα Αμερικανικών πυραύλωνTOW στο Ρωσικό Τανκ T-90.  Αυτή η πολεμική μηχανή έχει ένα σύστημα ενεργητικής προστασίας, ακόμη και σε περιπτώσεις όπου το πλήρωμα δεν είναι  δυνατόν να επωφεληθεί  από αυτό, το τανκ παρουσιάζει μια  κατασκευή  πολύ δυνατή –  αφού ο πύραυλος  και δεν μπόρεσε  να διεισδύσει την θωράκιση , και ο οδηγός βγήκε από την καμπίνα.

References  Stern
   ( http://www.stern.de/digital/technik/toedlicher-raketentreffer—so-verwundbar-sind-die-schweren-panzer-7132592.html )
https://ria.ru

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com