Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δημόσια προσευχή υπέρ Τραμπ και «παγκόσμιου Μεσσία» στην Ιερουσαλήμ! vid

Image result for Jewish Prayer for President-Elect Donald Trump

Ο Ραβίνος Tuly Weisz, διευθυντής του «Israel365» και εκδότης του «Breaking Israel News»

προσέφερε την πρώτη προσευχή για τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κατά την διάρκεια «συνόδου αλληλεγγύης» την Τετάρτη στις Γέφυρες της Ειρήνης στην Ιερουσαλήμ.
Οι Εβραίοι του Ισραήλ είχαν έρθει σε κόντρα με την κυβέρνηση Ομπάμα αλλά και τον ΟΗΕ, καθώς προωθείται λύση του Παλαιστινιακού εις βάρος του Ισραήλ, ενώ αγνοούνται οι ισραηλινές απαιτήσεις για το όρος του Ναού, το οποίο παραμένει υπό ισλαμική εποπτεία.
Στο Τελ Αβίβ ελπίζουν σε αλλαγή δεδομένων μετά την εκλογή Τραμπ.
«Μέσω των προφητών, ξέρουμε πως ο Γιαχβέ υποσχέθηκε ότι οι Εβραίοι θα μαζευτούν από τις τέσσερις γωνίες του πλανήτη και θα επιστρέψουν στην Βιβλική πατρίδα τους, φέρνοντας πίσω στον κόσμο το θέλημά του, δήλωσε ο  Weisz στο Breaking Israel News.
«Είμαι βαθύτατα πεπεισμένος πως η έλευση του Τραμπ στον Λευκό Οίκο είναι σχέδιο του Γιαχβέ, προκειμένου να έρθει ο Μεσσίας», πρόσθεσε.
 O πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, συνεχάρη τον Τραμπ, αποκαλώντας τον μάλιστα «πραγματικό φίλο του Κράτους του Ισραήλ».
«Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος είναι πραγματικός φίλος του Κράτους του Ισραήλ και αδημονώ να εργαστώ μαζί του υπέρ της ασφάλειας, της σταθερότητας και της ειρήνης στην περιοχή μας», δήλωσε ο Νετανιάχου.
Η σχέση ΗΠΑ-Ισραήλ δε θα μπορούσε να μην επανέλθει με την εκλογή του 71χρονου, καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του συμβούλου του, Ντέιβιντ Φρίντμαν, στην Jerusalem Post «οι Ισραηλινοί στο πρόσωπο του προέδρου Τραμπ θα βρουν ένα φίλο που δεν είχε υπάρξει ξανά για το κράτος Ισραήλ».
Σημειώνεται πως ο εκλεκτός Πρόεδρος της Παλαιάς Τάξης είχε δεσμευτεί, μεταξύ άλλων, να μεταφέρει την πρεσβεία των ΗΠΑ από το Τελ-Αβίβ στην Ιερουσαλήμ.
Η προσευχή υπέρ του Τραμπ:
Μακάρι αυτός που δίνει σωτηρία στους βασιλιάδες και εξουσία σε πρίγκιπες,
του οποίου η βασιλεία είναι βασιλεία αιώνια,
που απελευθερώνει τον δούλο του Δαυίδ από το κακό σπαθί,
που φτιάχνει δρόμο στην θάλασσα και μονοπάτι μέσα από τα δυνατά νερά,
ευλόγησε, προστάτευσε, φρούρησε, βοήθησε, δόξασε, μεγάλωσε, ανύψωσε
τον εκλεγμένο Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ και τον Αντιπρόεδρο του Mike Pence
και όλους τους αξιωματούχους των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
Μακάρι ο ανώτατος Βασιλεύς των Βασιλέων στο έλεός του
Να βάλει μέσα στις καρδιές τους και στις καρδιές όλων των συμβούλων και των υπαλλήλων τους,
να ασχοληθούν ευγενικά μαζί μας και με ολόκληρο το Ισραήλ.
Στις μέρες τους και στις δικές μας να σωθεί ο Ιούδας και το Ισραήλ να στέκεται με ασφάλεια.
Και μακάρι ο Λυτρωτής να έρθει στην Σιών.
Ας πούμε όλοι: Αμήν!

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.