Translate

ΦΙΜΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΔΗΘΕΝ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ FACEBOOK vid

Με επτά διαφορετικά μέτρα θα προσπαθήσει το Facebook να βάλει τέλος στις ψευδείς ειδήσεις που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του.
Αυτό δήλωσε στο Bloomberg, η επικεφαλής των τμημάτων Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, Νίκολα Μέντελσον.
Προσέθεσε ότι είναι ευθύνη των χρηστών η επιλογή των πηγών, από τις οποίες λαμβάνουν την ενημέρωσή τους και η ιεράρχηση των επιλογών τους.
«Μιλάμε για 1,8 δισεκατομμύρια κόσμο (χρήστες του Facebook). O καθένας έχει τη δική του «τροφοδοσία» ειδήσεων, ο καθένας κάνει τις επιλογές του για τον τύπο των πληροφοριών που θέλει να δει. Εμείς δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι είναι ένα ασφαλές περιβάλλον για τους χρήστες, ότι παίρνουν τις πληροφορίες που οι ίδιοι διαλέγουν, είτε από τους φίλους τους, είτε από την οικογένειά τους, είτε απο τις διαφορετικές πηγές ενημέρωσης» δήλωσε η Νίκολα Μέντελσον.
Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Μ. Ζούκερμπεργκ δήλωσε πως ευελπιστεί «σύντομα» να είναι σε θέση να ανακοινώσει τα μέτρα που θα ληφθούν, προκειμένου να σταματήσει η ανάρτηση ειδήσεων που δεν αντιπροσωπεύουν την αλήθεια. 
Πρόσθεσε ότι το 99% των ειδήσεων που αναρτώνται στην ιστοσελίδα «είναι αυθεντικές».
Η Νίκολα Μέντελσον βρέθηκε στο Λονδίνο για το συνέδριο της Συνομοσπονδίας Βρετανικής Βιομηχανίας και ανακοίνωσε την πρόσληψη 500 εργαζομένων για τα νέα γραφεία στη βρετανική πρωτεύουσα.
πηγη
επιμέλεια 7spy

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com