Translate

ΠΕΡΙ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ....ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΔΗΛ.

Ο Πάνος Χικ άρχισε το γλείψιμο

Αμερικανόπαιδο. Μεν. Αλλά με λάθος συμμαχία. Δια αυτό έσπευσε να γλείψει αυτόν που νομίζει ότι θα τον φέρει σε «επαφή» με το κέντρο της νέας Εξουσίας.
Οι «Έλληνες» που έχει στο «πλάι του» ο νέος Αμερικανός πρόεδρος δεν είναι όμως ακριβώς «Έλληνες». Ο Τζώρτζ Παπαδόπουλος, σύμβουλος για θέματα εξωτερικής πολιτικής, γεννήθηκε στο Σικάγο από γονείς που κατάγονται από τη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο University College London, κατέχει διευθυντική θέση σε εταιρεία στο Λονδίνο που ειδικεύεται σε ζητήματα ενεργειακής πολιτικής, και η επαγγελματική του δράση επικεντρώθηκε στη συνεργασία Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ στην Ενέργεια. Μην περιμένετε πολλά.

Ο συμπατριώτης μας συγκεντρωσιάρχης του Τραμπ, ο Τζώρτζ Τζιτζίκοςαπό τη Φλώριδα, είναι ένα καλό ερωτηματικό για το πόσο κοντά θα βρεθεί στην εξουσία και πόσο θα μπορέσει να την επηρεάσει.

Ο πρόεδρος της Εθνικής Ρεπουμπλικανικής Επιτροπής Reinhold Richard Priebus o υιός της Δήμητρας που μιλάει και ελληνικά και έχει κάνει μπάνια ως παιδί στο Σαρωνικό, είναι το καλύτερο βύσμα για την ώρα.
Μέχρι το Γενάρη θα εμφανιστούν και άλλοι. Υπομονή.
ΥΓ, Σημειώνω με ικανοποίηση τη σύμπτωση απόψεων του δελτίου 11 με την ως ανω δήλωση.
Οι πιο χαρούμενοι από όλους για τη Νίκη του λαϊκού κινήματος του Τραμπ είναι οι Σύριοι, οι Σέρβοι στο Κόσσοβο, και οι ρωσοφωνοι της ανατολικής Ουκρανίας.

Η εβραιουργιά συνεχίζει να κλαίει με λυγμούς και αναφιλητά. Οι ρουφιανοι της ναυαρχίδας της εβραιουργιάς του Economist έγραψαν για το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών. «Στην αρχή ήταν αδιανόητο, μετά ήταν εξαιρετικά απίθανο, τώρα είναι η πραγματικότητα».
Ο Ντόναλντ Τραμπ, εξουδετέρωσε όλους «υποψηφίους» του κατεστημένου, και σάρωσε τη διαπλοκή και το κατεστημένο αλλά και τα «όπλα» τους. (Κοινωνικά δίκτυα, Κανάλια και δημοσκόπους).
Ο Ντόναλντ Τραμπ, είναι τώρα πραγματικά πολύ ισχυρός απέναντι στη «διαπλοκή» και το πολιτικό-τραπεζικό κατεστημένο και είναι ο πρώτος πρόεδρος μετά τον Αβραάμ Λίνκολν και τον Τζων Κέννεντυ, που μπορεί να ισχυριστεί το , «η ισχύς μου η αγάπη του λαού».
Ο Τράμπ μίλησε ήδη για ένα λαϊκό Κίνημα που τον στήριξε. Ο Περονισμός αναστήθηκε στις ΗΠΑ.
Η σκηνογραφία της Συναγωγής, της Στοάς, της Ανοιχτής Κοινωνίας, του Τσάι Πάρτι των αδελφών Κοχ, του κόμματος του Πολέμου και της Ρωσοφοβίας, κατέρρευσε μπροστά στην Κάλπη. Μπροστά στον Κυρίαρχο λαό, που ανέκτησε την κυριαρχία του και έστειλε τους χειραγωγούς στο διάολο, μαζί και τα σενάρια για «τη σεξιστική και εθνικιστική ρητορική» του Τραμπ.
Παρά τις προσπάθειες αποδόμησης της καμπάνιας του από όλα τα κυρίαρχα ΜΜΕ των ΗΠΑ, το λαϊκό Κίνημα του Τραμπ κατάφερε να φτάσει στην Νίκη.
Η νίκη του Τραμπ οφείλεται στην άρνηση του τηλεθεατή να εκτελέσει τις οδηγίες των χειραγωγών.
Η επανάσταση κατά των ρουφιάνων είχε ηδη φανεί από το δημοψήφισμα στην Βρετανία και τις προεδρικές εκλογές στην Αυστρία. Στού κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.
Συντριπτική ήταν και η αποτυχία των απατεώνων δημοσκόπων.
Οι εταιρίες που δεν «υπηρετούσαν» οδηγίες προέβλεπαν τη Νίκη του Τραμπ. Με βάση αυτές άλλωστε και εγώ προέβλεπα την πιθανότητα Νίκης.Μόνο για τη Νεβάδα έκανα λάθος.
Το αποτέλεσμα σε παναμερικανικό επίπεδο ήταν πράγματι οριακό όπως το έβλεπαν οι επαγγελματικές δημοσκοπήσεις .
57,948,438 ψήφους ο Τραμπ (47.8%), 57,373,655 η 47.4% η Χίτλερι. Αλλά αυτό έχει πολύ λίγη σημασία. Ο Τραμπ έβγαλε 289 εκλέκτορες. Κέρδισε και στην Πενσυλβάνια με 48.8% (2,911,986 ψήφους). Η Χίτλερι έμεινε στο 47.7% (2,844,084).
Εν τω μεταξύ συνεχίζουν την προπαγάνδα τα πρακτόρια. Απτόητοι.
Αντιγράφω την «είδηση» από την «Ημερησία» του «κεντροαριστερού» Μπομπολιστάν.
«Η πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν έσπευσε να στείλει πρώτη τα συγχαρητήριά της στον Ντόναλντ Τραμπ. «Συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και τους Αμερικανούς πολίτες», έγραψε στο Twitter η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου».

-Θα μάθουν να σέβονται και το Εθνικό Μέτωπο και την Μαρίν και θα κάνουν και "ακροδεξιές" γαργάρες. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

ΔΕΛΤΙΟ11

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com