Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι ''ορθόδοξοι'' Εβραίοι καλούν Πούτιν και Τραμπ να ξανακτίσουν τον Τρίτο Ναό του Σολομώντα

Με την ονομασία Σανχεντρίν φερόταν κατά τους βιβλικούς χρόνους τοπικό δικαστήριο των Εβραίων που έδρευε σε κάθε πόλη. Τα δικαστήρια αυτά ήταν 23μελή.

Το Μεγάλο Σανχεντρίν (Μεγάλο Συνέδριο), ήταν το ανώτατο εβραϊκό νομοθετικό και θρησκευτικό συμβούλιο που λειτουργούσε και ως δικαστήριο το οποίο είχε έδρα την Ιερουσαλήμ, και
αποτελούσε τη μεγαλύτερη θρησκευτική αυθεντία του Ιουδαϊσμού στην όλη περιφέρεια της Γης του Ισραήλ.
Στις μέρες μας γίνεται προσπάθεια της ανασύστασης του Μεγάλου Σανχεντρίν στο Ισραήλ.
Το αναδυόμενο Σανχεντρίν λοιπόν καλεί τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν και τον νέο-εκλεγέντα Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ξανακτίσουν τον Τρίτο Ναό του Σολομώντα στην Ιερουσαλήμ.
Συγκεκριμένα, ο Ραββίνος Hillel Weiss, εκπρόσωπος τύπου του τοπικού Δικαστηρίου, μιλώντας στο Breaking Israel News, έκανε λόγο για την υπόσχεση του Τραμπ να ξανακάνει την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ σε συνδυασμό, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, με την υποτιθέμενη επιθυμία Πούτιν να κτιστεί ο Τρίτος Ναός.
Ως εκ τούτου καλεί το εβραϊκό δικαστήριο να στείλει γράμμα και στους δύο, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να γίνουν μοντέρνοι «Κύροι»: Δύο μη εβραίοι βασιλιάδες που αναγνωρίζουν την σημαντικότητα του Ισραήλ και του Τρίτου Ναού.
Ο Κύρος, Βασιλιάς της Περσίας, τον 6ο αιώνα π.Χ.,  είχε ανακοινώσει τον πρώτο χρόνο της βασιλείας πως του είχε ζητηθεί από το Θεό να κάνει ένα διάταγμα για την ανακατασκευή του Ναού στην Ιερουσαλήμ.
«Είμαστε έτοιμοι να ξανακτίσουμε τον Ναό. Οι πολιτικές συνθήκες σήμερα, κατά τις οποίες οι δύο πιο σημαντικοί εθνικοί ηγέτες του κόσμου υποστηρίζουν το Εβραϊκό δικαίωμα στην Ιερουσαλήμ ως πνευματική κληρονομιά τους, είναι πρωτόγνορες», τονίζει ο Ραβίνος.
Οι ορθόδοξοι Εβραίοι βλέπουν στα πρόσωπα Πούτιν-Τραμπ ευκαιρία για απόλυτη κυριαρχία στο Ισραήλ, σε αντίθεση με τους «προοδευτικούς» των ΗΠΑ, οι οποίοι προωθούσαν «λύση» του Παλαιστινιακού.
Το τι θα γίνει θα το δούμε, καθώς ο Ναός βρίσκεται στα σχέδια της Νέας Τάξης για την στέψη του παγκόσμιου ηγέτη.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Πως η κυβέρνηση μετέτρεψε την μεσαία τάξη σε απατεώνες! Γιατί δεν καταγγέλλουν επωνύμως και με στοιχεία αλλά συκοφαντούν γενικώς;

ΤΟ τελευταίο διάστημα δίνει και παίρνει μια νέα ορολογία, που έχει εισβάλλει για τα καλά στην δημόσια σφαίρα: ο στρατηγικός κακοπληρωτής!

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ vid

Ρώσοι επιστήμονες δείχνουν ότι η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που μας λένε Όλοι έχουμε ακούσει για αυτή την ήπειρο ακραίες θεωρίες! Η Ανταρκτική είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ήπειρος στον κόσμο. Είναι σχεδόν ακατοίκητη από ανθρώπους, με πληθυσμό μόνο μερικών χιλιάδων επιστημόνων που έχουν δημιουργήσει επιστημονικές βάσεις. Οι θαρραλέοι επισκέπτες, που είχαν το θάρρος να επισκεφθούν αυτό το μέρος, ανταμείφθηκαν με ένα μαγευτικό τοπίο και μια μοναδική εμπειρία. Αλλά πρόσφατα, ανακαλύψαμε ότι όλα όσα γνωρίζουμε για την Ανταρκτική μπορεί να φαίνονται λανθασμένα … Κατά τη γνώμη της Ρωσίας, αυτό που πραγματικά διακυβεύεται διατηρήθηκε απόλυτα μυστικό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και τη ρωσική κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μιλήσει γι ‘αυτό! Τώρα η Ανταρκτική έχει απαγόρευση και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή τη σημαντική ανακάλυψη άκρως απόρρητη. Οι επιστήμονες από τη Ρωσία ανακάλυψαν ένα καινούργιο θανατηφόρο-φονικό πλάσμα με την ονομασ…

11/11/11: Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ

Η είδηση ότι η πυραμίδα του Χέοπα, η μεγαλύτερη στην Αίγυπτο, θα παρέμενε κλειστή, την παρασκευή 11 Νοεμβρίου, μετά τις φήμες για τελετές εσωτερισμού με την ευκαιρία της 11/11/11 ήταν εκείνη την

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ 2017-ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ-ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟ vid

Τα έθνη που πέρασαν το ψήφισμα των ενοποιημένων εθνών κατά του Ισραήλ θα κριθούν πολύ σύντομα από τον Θεό. Αυτό θα πρέπει να είναι πολύ εύκολο να καταλάβουν, διότι