Translate

Τρόμος στο παγκόσμιο σύστημα από τον θρίαμβο του Τραμπ: Έρχεται και η ώρα της Ευρώπης και των Ελλήνων Εθνικιστών !

Τρόμος στο παγκόσμιο σύστημα από τον θρίαμβο του Τραμπ: Έρχεται και η ώρα της Ευρώπης και των Ελλήνων ΕθνικιστώνΣε βαριά κατάθλιψη και περισυλλογή έχουν πέσει από τα ξημερώματα οι διεθνείς τοκογλύφοι και τα εγχώρια τσιράκια τους που όλο αυτόν τον καιρό προπαγάνδιζαν υπέρ της Χίλαρυ Κλίντον. (μαύρο κλάμα από το πρωί η SOVIET TV και το ΣΚΑΪ)
Με μια επική ανατροπή και ενάντια σε όλες τις προβλέψεις και τις στημένες δημοσκοπήσεις ο Ντόναλντ Τραμπ εξελέγη 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ εξασφαλίζοντας 289 εκλέκτορες και το 47,8% των ψήφων του αμερικανικού λαού.
Ακόμα και την τελευταία στιγμή, την ώρα που είχαν ήδη ανοίξει οι κάλπες και είχε διαφανεί το ρεύμα της νίκης υπέρ του Τραμπ, τα μεγάλα εκδοτικά και τηλεοπτικά συγκροτήματα παγκοσμίως μιλούσαν για νίκη της Κλίντον και έδειχναν ποσοστά σε πολιτείες όπου προηγούνταν η υποψήφια των Δημοκρατικών.
Τελικά, το πρωί βρήκε τα παπαγαλάκια να κλαίνε με μαύρο δάκρυ! Οι εγχώριοι προπαγανδιστές της Κλίντον που αποκήρυσσαν με βδελυγμίας το ενδεχόμενο να εκλεγεί ο Τραμπ και έκρυβαν επιμελώς το γεγονός πως η Ελληνική Ομογένεια σύσσωμη ψήφισε τον Τραμπ, ξαφνικά ανακάλυψαν τις ανθελληνικές και φιλοτουρκικές θέσεις της Χίλαρυ!
Να τονίσουμε για ακόμη μια φορά πως η μόνη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα που επιδοκίμασε την υποψηφιότητα Τραμπ ήταν η Χρυσή Αυγή λόγω των θέσεων του κατά της λαθρομετανάστευσης, για τις διεθνείς αγορές και την αναθέρμανση των σχέσεων με την Ρωσσία.
Όπως σημειώνει και η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής: "Μία μεγάλη παγκόσμια αλλαγή έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί με την επικράτηση των εθνικιστών στην Αυστρία, της Μαρίν Λεπέν στη Γαλλία, της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα."

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com