Translate

Ο απόλυτος ρατσισμός και η φασιστική Κυνοφοβία

Ο σεξισμός η πουστροφοβία και η Ισλαμοφιλία δεν είναι τίποτα μπροστά στο ρατσισμό κατά των φίλων των Σκύλων. 
Το φασιστικό ευρωπαϊκό-Κράτος Δικαίου με τη σύμφωνη γνώμη των φασιστικών συνδέσμων προστασίας των ζώων, των πράσινων και του Κιότο, ξεκινάει από την φασιστική Κροατία τη φορολογία των Σκύλων για να βρει φορολογικά έσοδα. 

Οι Ούστασι, που προσκυνάνε τον αιμοσταγή άγιο Καρδινάλιο Στέπινατς, αποφάσισαν ότι το έχεις ένα σκυλί θα σου κοστίζει 100 ευρώ. 
Ο ετήσιος φόρος των 100 ευρώ για όλους τους ιδιοκτήτες σκυλιών μπήκε στον προϋπολογισμό και θα εισπραχθεί το 2017 από περίπου 350 000 κυνόφιλους, που πηγαίνουν το σκυλί τους στον κτηνίατρο. 
35 εκ., ευρώ μάνι-μάνι από τα οποία θα τσιμπήσουν «κοινωνικό πόρο» οι «φιλοζωικές» για να τρώνε οι τεμπέληδες της εύφορης Κοιλάδας . 
Το φασιστικό Κράτος Δικαίου έκοψε το αγγελιόσημο σε εμάς , και κόβει την ασπιρίνη από τους δημοσιογράφους , διότι οι Κοινωνική Πόροι είναι βάρος για την ανάπτυξη, αλλά λανσάρει «κοινωνικό πόρο» για τους χαφιέδες της πράσινης ανάπτυξης.
Σύμφωνα με την φασιστική εισηγητική έκθεση, έτσι «θα τεθεί υπό έλεγχο ο πολλαπλασιασμός του πληθυσμού των σκύλων στην Κροατία. 
Ωστόσο το φασιστικό και ρατσιστικό κράτος Δικαίου, άφησε αφορολόγητες της Γάτες, πράγμα που αντίκειται σε όλη την ευρωπαϊκή νομοθεσία του Γιουνκέρ και όλης της Χούντας των Βρυξελλών. 

Λευτεριά στους Σκύλους ρε. Καθάρματα!    
δελτιο11


Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com