Translate

Σαφές το μήνυμα της Νέας Τάξης στον Τραμπ μέσω Κίσινγκερ

Σαφές το μήνυμα της Νέας Τάξης στον Τραμπ μέσω Κίσινγκερ

Από την συνέντευξη του «γεροερπετού» της παγκοσμιοποιητικής εξωτερικής πολιτικής της Νέας Τάξης,

Χένρι Κίσσινγκερ για την εκλογή Τραμπ, στον Jeffrey Goldberg του Atlantic, την οποία δημοσιεύσαμε νωρίτερα, κρατάμε τα εξής λεγόμενα:

Καταρχήν δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τον εκλεκτό της Παλαιάς Τάξης και ανέφερε πως πρέπει να του δοθεί χρόνος.
Για τον Πούτιν εκτίμησε πως θα περιμένει να δει πώς εξελίσσεται η κατάσταση, πράγμα λογικό.
«Η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες αλληλεπιδρούν σε περιοχές στις οποίες κανένας δεν ελέγχει όλα τα στοιχεία, όπως η Ουκρανία και η Συρία», τόνισε.
Το μήνυμα όμως της Νέας Τάξης στον Ντόναλντ Τραμπ μέσω Κίσινγκερ είναι σαφές:
«Αν ο Τραμπ πει προς τον αμερικανικό λαό ‘Αυτή είναι η φιλοσοφία μου στην εξωτερική πολιτική’ και κάποιες από τις πολιτικές του δεν ταυτίζονται με τις προηγούμενες πολιτικές μας, αλλά μοιράζονται βασικούς στόχους τους, τότε είναι δυνατόν να υπάρξει συνέχεια».
Με λίγα λόγια άπαξ και ο Τραμπ αποδεχθεί τους βασικούς στόχους της Νέας Τάξης, τότε θα κυβερνήσει έστω και με την ανοχή της.
Ειδάλλως, όπως τόνισε διπλωματικά ο Κίσσινγκερ, ο οποίος κάνει λόγο για φαινόμενο Τραμπ, κάτι το παροδικό δηλαδή, από την οπτική γωνία της Νέας Τάξης, καθώς δεν τον θέλει:
«Τα γεγονότα θα απαιτήσουν την λήψη αποφάσεων για μια ακόμη φορά. Η μόνη εξαίρεση σε αυτό τον κανόνα είναι οι παρακρατικές ομάδες. Μπορεί να έχουν κίνητρο για να προκαλέσουν μια αμερικανική αντίδραση η οποία θα υπονομεύει την παγκόσμια θέση μας».

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com