Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΗΠΑ: Σοκ! Οι μαθητές πολιτείας που ψηφίζει Δημοκρατικούς επιλέγουν Τραμπ!

Υπάρχει μια αδιάκοπη προσπάθεια από τη βιομηχανία του θεάματος να κάνει πλύση εγκεφάλου στα παιδιά της Αμερικής, ώστε όταν μεγαλώσουν να ψηφίσουν Δημοκρατικούς. Σε ένα μεγάλο ποσοστό των δημόσιων σχολείων οι δάσκαλοι ταΐζουν τα παιδιά πολιτιστικό μαρξισμό σε καθημερινή βάση. Στην πραγματικότητα, οι καθηγητές των δημόσιων σχολείων θεωρούνται μέρος της βάσης του Δημοκρατικού Κόμματος.

Παρ’ όλα αυτά, ο Trump κέρδισε σε μια παρωδία εκλογών μεταξύ 27.000 παιδιών που πάνε σε δημόσια σχολεία σε μία “blue state”,μια πολιτεία δηλαδή που παραδοσιακά ανήκει στους Δημοκρατικούς, στην πολιτεία Maine.

Οι «εκλογές» ήταν ανοικτές σε μαθητές ηλικίας Κ-12 (Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο) σε 155 διαφορετικά δημόσια σχολεία. Οι «εκλογές» διενεργήθηκαν από το υπουργείο εσωτερικών.

Καθώς οι μαθητές ψήφισαν υπέρ των αυξήσεων στους φόρους, υπέρ της ελάχιστης αύξησης των μισθών και υπέρ του μεγαλύτερου ελέγχου στα όπλα (αν και υπέρ της μη αποποινικοποίησης της κάνναβης για άτομα άνω των 21), θα έλεγε κανείς ότι θα επέλεγαν μαζικά την Χίλαρι, σε μία μάλιστα «μπλε πολιτεία», όπου οι γονείς τους ψηφίζουν Δημοκρατικούς. Όμως ήρθε η έκπληξη!

Νίκησε ο Trump με ποσοστό 41.6% έναντι 40.3% της Χίλαρι.

ΚΟ/ Πηγή

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Mε ιλιγγιώδη ταχύτητα αποχωρεί από την Κομοτηνή ο Ερντογαν – Επιστρέφει στην Τουρκία vid

Αποχώρησε με τέρμα τα γκάζια ο Ρ.Τ.Ερντογάν από την Κομοτηνή. Εκνευρισμός, δεν πήγε ο σχεδιασμός όπως ήθελε ή φόβος για κάτι άλλο; Νωρίτερα ο Ρ.Τ.Ερντογάν είπε στους

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Το είπαν και αυτό: «Έγκλημα να θες να γίνεις μάνα ενώ χρωστάς»

Η Ελλάδα μας αλλάζει. Η Νέα Εποχή δεν εξαφανίζει σταδιακά μόνο τον όρο «ιδιοκτησία» αλλά και τον θεσμό της οικογένειας. Στα Ειρηνοδικεία μια Δευτέρα εκδικάζονται δεκάδες υποθέσεις

Η εθνική δεξιά του Τραμπ δείχνει τον δρόμο - Η ΑΛΗΘΕΙΑ πρέπει επιτέλους να ακουστεί και στην Ελλάδα

Είναι μάλλον περιττό να πούμε το πόσο έχει κουράσει η συζήτηση γύρω από τα αίτια της κρίσης στην Ελλάδας, αλλά και στην Ευρώπη και κυρίως το πόσο ΛΑΘΟΣ αποδεικνύονται οι τρόποι αντιμετώπισής της.