Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ιδού οι συνέπειες της Παλαιάς Διαθήκης – Απίστευτο αυτό που συμβαίνει στις ΗΠΑ με χριστιανούς ιερείς

Ιδού οι συνέπειες της Παλαιάς Διαθήκης – Απίστευτο αυτό που συμβαίνει στις ΗΠΑ με χριστιανούς ιερείς

Ο Εβραιό-χριστιανισμός ορίζει την επιβολή του Μωσαϊκού Νόμου στα κείμενα του Χριστιανισμού, ο οποίος από ελληνοκεντρικό μετατράπηκε από το 380 μ.Χ. σε εβραιοκεντρικό, παραγκωνίζοντας το μεγαλύτερο μέρος της διδασκαλίας του Χριστού.

Μάλιστα το κίνημα διογκώνεται στην Ευρώπη και όμως αναφέρουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης,χριστιανοί ψάχνονται, προκειμένου να γυρίσουν στις εβραϊκές ρίζες της Βίβλου, βασισμένοι σε διδασκαλίες που προσφέρονται στην ιστοσελίδα www.TheIsraelBible.com».
Ο Dennis Wenzel, πάστορας στην Λουθηρανική Εκκλησία στο Plymouth της Indiana, άρχισε να ενδιαφέρεται για την εβραϊκή Τορά. Η σύζυγός του, η οποία δούλεψε ως γραμματέας σε εβραϊκή συναγωγή, σύστησε τον Wenzel στον Ραβίνο, με τον οποίο σύναψε ισχυρή πνευματική φιλία, όπως αναφέρεται.
«Διαβάζω κάθε μέρα τμήματα της Τορά», αναφέρει ο πάστορας.
Η Juanita Bequeath από το Οχάιο ξεκίνησε να μελετά την Τορά πριν από 20 χρόνια.
«Είμαστε μία ομάδα από νεαρά μοσχάρια (oxen) από διάφορα θρησκευτικά δόγματα και θέλουμε να επιστρέψουμε στις πραγματικές ρίζες του Χριστιανισμού που είναι φυσικά η Τορά»,σημειώνει στο «Breaking Israel News».
Ο αιδεσιμότατος Charles Hopper υιοθέτησε την ιουδαϊκή πρακτική, χρησιμοποιώντας πολλές εβραϊκές πηγές για την μελέτη του.
«Χρησιμοποιούν μία φρέσκια προοπτική, την οποία μπορεί να μην έχω δει», υπογραμμίζει.
Η Παλαιά Διαθήκη, η οποία επιβλήθηκε και μόλυνε τα γεμάτα αγάπη και μαθηματική λογική Λόγια του Χριστού οδηγεί χιλιάδες χριστιανούς στον Εβραϊσμό και στον Νόμο του Γιαχβέ με τους λιθοβολισμούς, τις κατάρες και την διαρκή αναζήτηση όλο και περισσότερων ανούσιων «αγαθών».
Εξαιτίας της, Χριστιανοί ιερείς ψάχνουν τις ρίζες του Χριστιανισμού στις γραφές εκείνων που Τον σταύρωσαν και όχι στους Έλληνες.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Mε ιλιγγιώδη ταχύτητα αποχωρεί από την Κομοτηνή ο Ερντογαν – Επιστρέφει στην Τουρκία vid

Αποχώρησε με τέρμα τα γκάζια ο Ρ.Τ.Ερντογάν από την Κομοτηνή. Εκνευρισμός, δεν πήγε ο σχεδιασμός όπως ήθελε ή φόβος για κάτι άλλο; Νωρίτερα ο Ρ.Τ.Ερντογάν είπε στους

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Το είπαν και αυτό: «Έγκλημα να θες να γίνεις μάνα ενώ χρωστάς»

Η Ελλάδα μας αλλάζει. Η Νέα Εποχή δεν εξαφανίζει σταδιακά μόνο τον όρο «ιδιοκτησία» αλλά και τον θεσμό της οικογένειας. Στα Ειρηνοδικεία μια Δευτέρα εκδικάζονται δεκάδες υποθέσεις

Η εθνική δεξιά του Τραμπ δείχνει τον δρόμο - Η ΑΛΗΘΕΙΑ πρέπει επιτέλους να ακουστεί και στην Ελλάδα

Είναι μάλλον περιττό να πούμε το πόσο έχει κουράσει η συζήτηση γύρω από τα αίτια της κρίσης στην Ελλάδας, αλλά και στην Ευρώπη και κυρίως το πόσο ΛΑΘΟΣ αποδεικνύονται οι τρόποι αντιμετώπισής της.