Translate

Άγρια επεισόδια στην Σάμο από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες - Επιτέθηκαν και τραυμάτισαν Έλληνα ..τα πράγματα θα πηγαίνουν όλο και πιο χειρότερα ..αν δεν τσακιστούν να φύγουν από την Ελλάδα!

Άγρια επεισόδια στην Σάμο από λαθρομετανάστες - Επιτέθηκαν και τραυμάτισαν Έλληνα
Επεισόδια σημειώθηκαν χθες το βράδυ στο κέντρο της Σάμου, όταν ομάδα λαθρομεταναστών επιτέθηκε σε νεαρούς ντόπιους, όπως υποστηρίζουν οι τελευταίοι, με αποτέλεσμα ένας νεαρός Σαμιώτης να οδηγηθεί με θλαστικό τραύμα στο νοσοκομείο, ενώ ένας λαθρομετανάστης τραυματίστηκε στο κεφάλι.
Οι νεαροί υποστηρίζουν ότι όλα ξεκίνησαν όταν δέχθηκαν επίθεση «από λαθρομετανάστες οι οποίοι κάθε βράδυ κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης πίνοντας και δημιουργώντας επεισόδια», όπως χαρακτηριστικά είπαν, ενώ τόνισαν ότι δέχθηκαν αναίτια επίθεση από τους λαθρομετανάστες την ώρα που συζητούσαν και έπαιζαν έξω από το Δημαρχείο στο Βαθύ. Οι λαθρομετανάστες, βεβαίως, από την δική τους μεριά, κινούνται στο γνωστό μοτίβο καταγγελίας, ότι αυτοί που επιτέθηκαν ήταν οι ντόπιοι, οι οποίοι, μάλιστα είχαν «καλυμμένα τα πρόσωπα».
Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν παρενέβη διμοιρία των ΜΑΤ, ενώ πυροσβεστικό όχημα έσβησε τις φωτιές που είχαν ανάψει οι λαθρομετανάστες. Η ουσία, πάντως, έγκειται στο γεγονός ότι συνέβη ένα ακόμη περιστατικό βίαιης συμπεριφοράς, με πρωταγωνιστές λαθρομετανάστες, το οποίο δεν πρέπει να μας προξενεί έκπληξη από την στιγμή που η πολιτική των hot spot έχει αποτύχει πλήρως και οι περιοχές στις οποίες βρίσκονται άτομα που εισέρχονται παράνομα στην Χώρα μας βλέπουν τα προβλήματα που σχετίζονται με τις επιπλοκές αυτής ακριβώς της παράνομης εισόδου να μεγαλώνουν διαρκώς. 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com