Translate

Αποκάλυψη ΣΟΚ Χρυσής Αυγής: Νεκρός Έλληνας μετά από επίθεση ιρακινού λαθρομετανάστη με μαχαίρι - Είχε καταδικαστεί για άλλη δολοφονία και κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Χθες Δευτέρα 21/11/16 διαπράχθηκε αποτρόπαιο έγκλημα από ιρακινό κατάδικο σε παράρτημα του υπουργείου Εσωτερικών στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο λεγόμενο τμήμα μεταναστευτικής πολιτικής. Ένα ακόμη στυγερό έγκλημα για το οποίο μία ένοχη πολιτεία σιωπά.
Ο   Βουλευτής Β’ Πειραιά, Ιωάννης Λαγός καθώς και ο Βουλευτής Κέρκυρας, Ιωάννης Αϊβατίδης βρέθηκαν στο τόπο του εγκλήματος , ώστε να διαπιστώσουν τα αίτια. Σημειώνεται ότι νωρίτερα το πρωί είχε επισκεφτεί τον χώρο δημοτικός υπάλληλος και του απαγόρευσαν την είσοδο. Όταν φτάσαμε εκεί, προς μεγάλη μας έκπληξη είδαμε την εξής τραγελαφική ανακοίνωση: «Λόγω έκτακτου περιστατικού σήμερα η υπηρεσία θα παραμείνει κλειστή». Αναφερόμενη φυσικά στην δολοφονία του Έλληνα, απλά ως ένα “έκτακτο περιστατικό”.
                  
                       Η πληροφορία έφτασε στην Χρυσή Αυγή λόγω της ιδιότητας του Συναγωνιστή Ι. Αϊβατίδη ως ιατροδικαστή. Ο ιρακινός δράστης εισήλθε στον χώρο με πολύ άγριες διαθέσεις. Εν συνεχεία βρέθηκε σε αψιμαχία με το θύμα, ο οποίος έπασχε από υπέρταση και έπειτα ξεψύχησε από έμφραγμα.
Στην συνέχεια οι συναγωνιστές βρέθηκαν στο Α.Τ. Καμινίων όπου κρατείται προσωρινά ο ιρακινός δολοφόνος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποσπάσαμε από εκεί, ο δράστης είχε καταδικαστεί ξανά σε φυλάκιση 20 ετών για άλλη δολοφονία.
Σύσσωμο το σάπιο πολιτικό σύστημα και τα ΜΜΕ της διαπλοκής σιωπούν! Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, γνωρίζουμε πως η εντολή της σιωπής έχει δοθεί από το ίδιο το Υπουργείο Εσωτερικών.
Η Χρυσή Αυγή ήρθε στην ελληνική κοινωνία για να ρίξει φως μέσα στον “δημοκρατικό” μεσαίωνα που μας έχουν επιβάλλει. Όχι στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων, όχι στην ισλαμοποίηση της πατρίδας μας, όχι άλλο αίμα αθώων συμπολιτών μας! Έξω όλοι οι λαθρομετανάστες!
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com