Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ''ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ'' ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ Συναγερμός για τις 48 ώρες του Ομπάμα στην Αθήνα "Να υποδεχτούμε τον πρόεδρο των ΗΠΑ όπως του αναλογεί"

ΜΕ ένα κείμενο-κάλεσμα “Να υποδεχτούμε τον πρόεδρο των ΗΠΑ όπως του αναλογεί“, που δημοσιεύεται στον ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ G. ΣΟΡΟΣ athens.indymedia.org ο Ρουβίκωνας  βάζει φωτιά (χα,χα,χα) στο ταξίδι του Ομπάμα στην Αθήνα. Τόσο το κείμενο του
Ρουβίκωνα όσο και οι πληροφορίες για θερμή υποδοχή του Ομπάμα έχουν σημάνει συναγερμό στα υπουργεία Εθνικής  Αμυνας και Δημόσιας Τάξης. Στο τελευταίο μάλιστα τρέμουν στην ιδέα ότι οι Ρώσοι πράκτορες του Σχεδίου Πυθία που έσωσαν τον Καραμανλή τον κινητικό και έχουν ξεμείνει να πίνουν βότκες στη μπαρ της Ραφήνας, οργανωθούν και ετοιμάσουν χτύπημα-προβοκάτσια κατά του πρώην πλανητάρχη. Δυο μέρες πριν την άφιξη του Ομπάμα στην Αθήνα θα απαγορευτούν οι διανομές των delivery boys με τα παπιά καθότι αντί για πίτσα στο βαλιτσάκι μπορεί να κουβαλάνε εκρηκτική ύλη και κομμένη γράνα. Επίσης θα απαγορευτούν οι πτήσεις των drones πάνω από την ελληνική επικράτεια και όποιο drone συλλαμβάνεται θα οδηγείται στη φυλακή. Eπίσης θα απαγορευθούν οι “πτήσεις” των freerunners  και λοιπών δαιμονισμένων νεαρών που είναι ικανοί για όλα. Ο μόνος που θα κυκλοφορεί στην έρημη πόλη θα είναι ο Μπαλαφίνιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Η επίσκεψη του Ομπάμα στην Αθήνα θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους Τσίπρα-Καμμένο να εγκαταστήσουν επιτέλους στρατιωτικό καθεστώς και να διαλύσουν το ΣτΕ, το EΣΡ, το Γραφείο Προυπολογισμού της Βουλής και να καταλάβουν επιτέλους την Τράπεζα της Ελλάδος αφού συλλάβουν τον Γιάννη Στουρνάρα.
-Να υποδεχτούμε τον πρόεδρο των ΗΠΑ όπως του αναλογεί.Η επίσκεψη προέδρου των ΗΠΑ πρέπει να οδηγήσει τον κόσμο του αγώνα μαχητικά στους δρόμους όπως έκανε και τις προηγούμενες φορές, όπως έκανε και κατα τη διάρκεια των επεμβάσεων στη Γιουκοσλαβία και το Ιράκ. 
Βρισκόμαστε στο μέσο μιας μεταβατικής περιόδου.(xa,xa,xa...) Η μονοκρατορία των ΗΠΑ που γιορτάστηκε  ως το τέλος της ιστορίας με την κατάρρευση των καθεστώτων του υπαρκτού σοσιαλισμού είναι μια μακρινή ανάμνηση. Ζούμε ήδη σε έναν πολυπολικό κόσμο και, αν οι ΗΠΑ παραμένουν ο ισχυρότερος πόλος, ακόμα κι αυτό σιγά σιγά αμφισβητείται.
Τις συνέπειες της νέας πραγματικότητας τις βλέπουμε χρόνο με τον χρόνο να αποτυπώνονται στα πεδία των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, στη γεωπολιτική σκακιέρα, στις περιφερειακές συγκρούσεις που διαρκώς κλιμακώνονται, στους οικονομικούς πολέμους, τις βλέπουμε ακόμα και στην καθημερινότητα της Ελλάδας στις μέρες των μνημονίων και του πτωχευτικού δικαίου στο οποίο έχει περιπέσει.
Όπως ο ψυχρός πόλεμος, η σύντομη παγκόσμια κυριαρχία των ΗΠΑ που ακολούθησε έτσι και ο σημερινός πολυπολικός κόσμος που έχει ανατείλει, δεν προιωνίζει τίποτα το καλό για τους καταπιεζόμενους και εκμεταλλευόμενους όπου γης. Η γωνιά του πλανήτη που ζούμε, η νότια και ανατολική πλευρά της Μεσογείου, τα Βαλκάνια, η βόρεια Αφρική και η Μέση ανατολή είναι το κέντρο βάρους  αυτής της νέας παγκόσμιας αναδιάταξης και στης σύγκρουσης για μια νέα ισορροπία. Το οικόπεδο το οποίο κατέχει το Ελληνικό κράτος ήταν από πάντα, και όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και περισσότερο, σημαντικό για τους σχεδιασμούς όλων των μεγαλων παιχτών. ΗΠΑ, Γερμανία και ΕΕ, Ρωσία, ερίζουν για την απόκτηση μεγαλύτερου μεριδίου ελέγχου πάνω στο οικόπεδο και κατά συνέπεια πάνω σε αυτούς που το κατοικούν. Τα μέσα που χρησιμοποιούν, τώρα και από πάντα, δεν γνωρίζουν περιορισμό: απο τον πλήρη οικονομικό στραγγαλισμό, τον έλεγχο της εξωτερικής πολιτικής, της άμυνας και των εξοπλισμών, την επικυριαρχία ή την εξαγορά, με οριζόντιο και κάθετο ως προς τα κόμματα τρόπο, τμημάτων του πολιτικού προσωπικού, μηχανισμούς επικοινωνίας, ΜΜΕ,  κλπ.
ΗΠΑ, ΕΕ, Ρωσικό και Κινεζικό κράτος κ κεφάλαιο,  ήδη μάχονται με διάφορους συνδυασμούς συμμαχιών και αντιπαλοτήτων σε όλη τη γη. Στις Νότιες θάλασσες, την Ουκρανία, την Αφρική, την Υεμένη. Αντιπαλεύουν σχέδια αγωγών καυσίμων, κοιτασμάτων,  κυριότητας νησιών και θαλάσσιων περασμάτων, συνάπτονται παγκόσμιες εμπορικές συμφωνίες. Αλλά η καρδιά, ο δοκιμαστικός σωλήνας της νέας παγκόσμιας ισορροπίας (αν αυτή επιτευχθεί) είναι τα μέτωπα της Συρίας και του Ιρακ. Δεκάδες κράτη και οργανωμένες δυνάμεις εξουσίας πολεμούν στο μεγαλύτερο και πιο χαοτικό μέτωπο των τελευταίων δεκαετιών με το σύνολο των αντιμαχόμενων να βρίσκονται σε ιστορική η ευκαιριακή σχέση με τις μεγάλες δυνάμεις και τους περιφερειακούς εκπροσώπους τους. Μέτωπο που πατώντας σε υπαρκτές εσωτερικές αντιθέσεις της περιοχής  κατασκευάστηκε και τροφοδοτήθηκε από τις μεγάλες δυνάμεις. Το Ελληνικό οικόπεδο είναι ακριβώς δίπλα του. Και ο πρόεδρος των ΗΠΑ το επισκέπτεται 15-16 Νοεμβρίου.
Τι θέλει ο Ομπάμα στην Ελλάδα;
Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να θυμόμαστε είναι πως αν και η ΕΕ έχει τον κύριο λόγο, οι ΗΠΑ βρίσκονται βαθιά χωμένες στην Ελληνική κρίση μέσω του ΔΝΤ. Εναν παγκόσμιο μηχανισμό επιτήρησης της καπιταλιστικής οικονομικής τάξης, το ΝΑΤΟ της παγκοσμιοποιημένης  νεοφιλελεύθερης ατζέντας.  Στην εποχή των μνημονίων, αν το κυρίαρχο στην ΕΕ Γερμανικό κράτος είναι αυτό που προωθεί την λιτότητα και την απομύζυση ακόμα περισσότερου πλούτου απο τον κόσμο της εργασίας προς όφελος του χρέους, είναι το ΔΝΤ που παλεύει λυσσασμένα για την κατάργηση κάθε εργατικού δικαιώματος, κάθε προστασίας της εργασίας, κάθε υπολλείματος του πάλαι ποτέ κοινωνικού κράτους. Ο Ομπάμα έρχεται στην Ελλάδα και ως μέρος της οικονομικής της επιτροπείας. Με όχημα την πρόταση για διακανονισμό (και βέβαια όχι διαγραφή, ούτε καν απομείωση) του χρέους, οι ΗΠΑ στριμώχνουν τον ανταγωνιστή τους, το Γερμανικό κράτος και συντηρούν τις συνθήκες διάλυσης της ΕΕ, χωρίς όμως να την διαλύουν, ενώ κανουν χαρούμενο και τον ΣΕΒ με τις μεταρυθμίσεις στα εργασιακά. Γιατί δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ότι συμφωνηθεί για το ελληνικό χρέος θα αφορά και τα τεράστια χρέη των υπόλοιπων χωρών του Νότου της ΕΕ, η απελευθέρωση των απολύσεων και η εξόντωση του συνδικαλισμού θα γίνει δεδικασμένο για όλες τις κοινωνίες υπό οικονομική επιτροπεία στην Ευρώπη.
Να τι σημαίνει το “ανήκωμεν εις την Δύση” όταν η  “Δύση” έχει πλέον ανταγωνισμούς στο εσωτερικό της ξανά μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Η αριστερή ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στη μέση ενός τέτοιου ανταγωνισμού και παριστάνει ότι μπορεί να τον εκμεταλλευτεί.
Ο σύριζα προ εξουσίας κατέγραφε τον εαυτό του σαν φιλοευρωπαϊκή και αντιαμερικανική δύναμη. Το πρώτο το απέδειξε. Το δεύτερο, ο  αντιαμερικανισμός, τελειώνει πάντα μετά από ένα χρονικό διάστημα στην κυβέρνηση, το εμπεδώσαμε  με την «πρώτη φορά αριστερά», το ΠΑΣΟΚ. Για την κυβέρνηση του Τσίπρα μάλιστα, αυτό το χρονικό διάστημα ήταν ελάχιστο. Με την βοήθεια μιας εξωραϊσμένης εικόνας των ΗΠΑ με τον πρώτο αφροαμερικάνο πρόεδρο (στη χώρα που αφροαμερικάνοι δολοφονούνται καθημερινά από την αστυνομία) και την ευκαιριακή στήριξη στους αγωνιστές Κούρδους της Συρίας (που τώρα εγκαταλείπονται μόνοι απέναντι στον Τουρκικό επεκτατισμό) ο αντιαμερικανισμός του σύριζα την εποχή της επίσκεψης Κλίντον, μεταμορφώθηκε σε ανοιχτή προσπάθεια να φάει τη θέση του εκλεκτού των ΗΠΑ από τη δεξιά. Ο Σύριζα στην ανάγκη του να ριζώσει στο βαθύ ελληνικό κράτος, να σταθεροποιηθεί στον δικομματισμό, επιχειρεί να εναγκαλιστεί όσο μπορεί με τον ιστορικό μεταπολεμικό  πάτρωνα και την τόσο δραστήρια πρεσβεία του. Αναζητά τρόπους να φανεί χρήσιμος.
Πέρα από μία ένεση κύρους στο καθεστωτικό του προφίλ, η επίσκεψη Ομπαμα δεν κομίζει τίποτα άλλο για την «δεύτερη  φορά αριστερά», τίποτα τουλάχιστον που να την έχει λάβει υπόψη ως παράγοντα. Οι αποφάσεις αυτού του επιπέδου, ποτέ στο παρελθόν δεν έλαβαν υπόψην τους ντόπιους περιστασιακούς διαχειριστές του οικοπέδου, όσο συνεργάσιμοι κι αν δείχνουν, και ποτέ δεν θα τους λάβουν. Γερμανία και ΗΠΑ, ΕΕ κ ΔΝΤ αν καταλήξουν σε κάποια λύση για το Ελληνικό πρόβλημα, αν αποφασίσουν για τα ποσοστά επιρροής τους μέσω του οικονομικού ελέγχου, θα το κάνουν μόνες τους.
Αλλά δεν είναι μόνο η οικονομική επιτροπεία στην ατζέντα του προέδρου των ΗΠΑ. Από την αρχή των ΝΑΤΟικών επεμβάσεων στα μέτωπα της Βόρειας αφρικής, μετά την ήττα και το σάπισμα των τοπικών λαικών εξεγέρσεων, το ελληνικό κράτος έχει εμπλακεί ενεργά. Η βάση της Σούδας χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται για τους βομβαρδισμούς στη Λιβύη, το ΝΑΤΟ είναι ήδη στο Αιγαίο με δικαιολογία τα προσφυγικά κύματα, ο 6ος στόλος στον Πειραιά. Η ελλάδα, είναι πλέον μέρος του παιχνιδιού και θα χώνεται όλο και βαθύτερα όσο οι κρίσεις αυτές, ειδικά η κρίση σε Συρία-Ιρακ χειροτερεύουν. Την ίδια στιγμή το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία (άλλο ένα δείγμα της παρακμής των ΗΠΑ, να μην μπορούν να στήσουν ένα πραξικόπημα της προκοπής) και η πλήρης κυριαρχία του τυχοδιωκτικού Ερντογανικού καθεστώτος  κάνει την διασφάλιση του ελλαδικού χώρου, ως γεωστρατηγική βάση, ακόμα πιο επιτακτική για τις ΗΠΑ. Και ο Σύριζα, είπαμε, ψάχνει τρόπους να τους φανεί χρήσιμος.
Τέλος, δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα παραδοσιακά νταραβέρια για όπλα. Ο Ομπάμα δεν χρειάζεται αυτή τη φορά να επισκεφτεί παράλληλα  και την Τουρκία όπως κάνουν πάντα οι Αμερικάνοι πρόεδροι με τους καλούς πελάτες τους και από τις 2 πλευρές του Αιγαίου. Το Τουρκικό κράτος έχει ήδη κάνει τις παραγγελίες του σε αεροσκάφη και πολεμικό υλικό για αυτή την δεκαετία. Είναι η ώρα και το ελληνικό κράτος να βάλει πάλι το χέρι στην τσέπη για να επαναφέρει το οπλικό ισοζύγιο εκεί που είθισται. Κι όλα αυτά στο όνομα μιας υποθετικής πολεμικής ρήξης που δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ αν αυτοί που πουλάνε τα ίδια όπλα και στους δύο δεν το επιλέξουν.  Ας αναρωτηθεί ο καθένας και η καθεμιά σε πόσες συντάξεις που δεν θα πάρουμε ποτέ, αντιστοιχεί το κάθε μαχητικό αεροσκάφος των δεκαδων εκατομυρίων ευρώ…
Από την άλλη η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση στην ακόρεστη διάθεσή τους να συγκρουστούν οπουδήποτε αλλού εκτός από το πλέον σημαντικό ζήτημα, αυτό των μνημονίων και της μεγάλης επίθεσης του κεφαλαίου που βιώνουμε, βρίσκουν στην επίσκεψη Ομπάμα μια καλή ευκαιρία για επικοινωνιακές κοκορομαχίες και βολικές αφηγήσεις. Από την μεριά του Σύριζα προσφέρεται μια ακόμα δόση «ελπίδας» στην κοινωνική βάση.  Ένεση αξιοθρήνητης αισιοδοξίας για μαγική λύση από τα πάνω. Αισιοδοξία και “ελπίδες”  που πουλήθηκαν ξανά και ξανά όλα αυτά τα χρόνια, από όλους όσους κυβέρνησαν,  με αφορμή τις εκλογές στη Γαλλία, την Γερμανια, τις ΗΠΑ, με αφορμή τον Πούτιν, τα μέτωπα του Νότου ή και τον Αρτέμη Σώρρα.
Η επίσκεψη προέδρου των ΗΠΑ πρέπει να οδηγήσει τον κόσμο του αγώνα μαχητικά στους δρόμους όπως έκανε και τις προηγούμενες φορές, όπως έκανε και κατα τη διάρκεια των επεμβάσεων στη Γιουκοσλαβία και το Ιράκ. Αγώνες που να θυμίσουμε ότι δικαιώθηκαν όχι μόνο στο ηθικό πεδίο της καταγγελίας των σφαγών αλλά και στις πολιτικές προβλέψεις τους  για τα νέα δεινά που θα ακολουθήσουν. Το κάλεσμά μας για κινητοποίηση δεν εχει αναφορά στο πολιτικό περιεχόμενο του εθιμικού και αντανακλαστικού αντιαμερικανισμού της αριστεράς, καθεστωτικής και μη, προηγούμενων καιρών. Και φυσικά ούτε ρητά ούτε  εξ αντιδιαστολής δεν αναφέρεται στο αίτημα της «εθνικής ανεξαρτησίας». Μέσα στην ιεραρχία της παγκόσμιας κυριαρχίας το Ελληνικό κράτος ουδέποτε ήταν ή θα μπορούσε να είναι ανεξάρτητο. Είναι και ήταν (με εξαίρεση το μικρό διάστημα της φενάκης περί ισχυρής Ελλάδας – Βαλκανικής υπερδύναμης)  χαμηλά στη λίστα, ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει υποβαθμιστεί δραματικά.  Οι  πολιτικές λογικές  που ευαγγελίζονται την «εθνική ανεξαρτησία» είτε ζουν σε ένα φανταστικό κρατικίστικο ιδεολογικό κόσμο,  είτε,  συνήθως, προμοτάρουν  την πρόσδεση σε άλλον ιμπεριαλισμό. Τους εκμεταλλευόμενους όμως δεν τους αφορά η επιλογή ιμπεριαλισμων, γιατι δεν τους αφορά η διαχείριση κρατών και συνόρων αλλά η κατάργησή τους.
Αυτό που έχει σημασία για εμάς με την επίσκεψη Ομπάμα είναι να αναδειχτεί η κοινωνική ετοιμότητα, το συλλογικό αγωνιστικό αντανακλαστικό να καταγγελθούν όσα οι ΗΠΑ και οι ανταγωνιστές τους  προκαλούν αυτή τη στιγμή στις ζωές εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων. Αλλα και τα όσα μπορούν νά έρθουν το αμέσως επόμενο διάστημα. Ο καπιταλισμός είναι σε περίοδο κρίσης. Οι εξελίξεις στα ανοιχτά μέτωπα είναι ανησυχητικές. Τίποτα δεν βεβαιώνει ότι θα βρεθεί σημείο ισορροπίας στον νέο πολυπολικό κόσμο. Τίποτα δεν βεβαιώνει ότι εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί, εκατομμύρια πρόσφυγες, μια ολόκληρη γωνιά του πλανήτη, η Μέση Ανατολή, να έχει γίνει ερείπια επαρκούν για τις γεωπολιτικές ορέξεις  των μεγάλων δυνάμεων και την αρπακτικότητα του παγκόσμιου καπιταλιστικού ανταγωνισμού. Η πιθανότητα επέκτασης της αστάθειας και του πολέμου σε μεγαλύτερη ακτίνα από το κέντρο της κρίσης, ή ακόμα και η πιθανότητα ενός ευρύτερου πολέμου είναι μπροστά μας. Θα ήταν μάλιστα ο πιο ριζικός και δοκιμασμένος τρόπος επιστροφής στην οικονομική ανάπτυξη και την σοβαρή κερδοφορία των νικητριών αστικών τάξεων. Το να μην μείνουμε απλοί θεατες στο ζοφερό μέλλον που σιγά-σιγά σχηματοποιείται, είναι το πρώτο απαραίτητο βήμα για να το σταματήσουμε και να το ανατρέψουμε.
Ως αναρχικοί, το δικό μας πρόταγμα δεν έχει σημεία επαφής με καρικατούρες τριτοκοσμικών επιλογών της δεκαετίας του 70. Η αντίσταση που προτάσουμε στις επιλογές  που επιβάλουν ιμπεριαλισμοί όπως ο αμερικανικός, είναι μέρος της αντίστασης στην κυριαρχία ως σύνολο. Είναι επιλογή αγώνα  που αντιλαμβάνεται  και ονοματίζει τους μηχανισμούς  αυτής  της  κυριαρχίας, που επιχειρεί να βρει τα υπαρκτά σχέδια και τα τρωτά τους σημεία, που δεν γαληνεύει με ιδεολογικές ιδιοκατασκευές και αφορισμούς. Μεσα κι έξω απο εθνικά σύνορα το κράτος και το κεφάλαιο στέκονται απειλητικά απέναντι στους ανθρώπους της δικής μας κοινωνικής θέσης. Ηγεμονεύουν τη μεγάλη πλειοψηφία, τον κόσμο της εργασίας που παραμένει με το κεφάλι κάτω, την οδηγούν στην φτώχεια και στην αλληλοσφαγή.
Η κινητοποίηση αυτής της πλειοψηφίας στην κατεύθυνση της ταξικής και πολιτικής της απελευθέρωσης είναι  η μόνη δύναμη που μπορεί να αντιπαρατεθεί με  το ιεραρχικό σύμπλεγμα εξουσίας, μέσα κι έξω από τα σύνορα εθνικών κρατών. Η αλληλεγγύη των αγώνων και η ζωτική σύνδεση των αγωνιζόμενων κομματιών στην Ελλάδα, την Τουρκία, την Συρία, όλη τη Μέση ανατολή είναι ό μόνος τρόπος να συγκροτηθεί ένα διεθνιστικό αντίπαλο δέος στην παγκόσμια εξουσία κράτους και κεφάλαιου.
Αυτό που λέμε πάντα, ισχύει και εδώ: Η υποταγή, η παθητικότητα κοστίζει. Απέναντι στα χειρότερα που έρχονται η υποταγή είναι συλλογική αυτοκτονία. Όλοι στον δρόμο. Η αλληλεγγύη όπλο των λαών.
Να υποδεχτούμε τον πρόεδρο των ΗΠΑ όπως του αναλογεί.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Πως η κυβέρνηση μετέτρεψε την μεσαία τάξη σε απατεώνες! Γιατί δεν καταγγέλλουν επωνύμως και με στοιχεία αλλά συκοφαντούν γενικώς;

ΤΟ τελευταίο διάστημα δίνει και παίρνει μια νέα ορολογία, που έχει εισβάλλει για τα καλά στην δημόσια σφαίρα: ο στρατηγικός κακοπληρωτής!

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ vid

Ρώσοι επιστήμονες δείχνουν ότι η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που μας λένε Όλοι έχουμε ακούσει για αυτή την ήπειρο ακραίες θεωρίες! Η Ανταρκτική είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ήπειρος στον κόσμο. Είναι σχεδόν ακατοίκητη από ανθρώπους, με πληθυσμό μόνο μερικών χιλιάδων επιστημόνων που έχουν δημιουργήσει επιστημονικές βάσεις. Οι θαρραλέοι επισκέπτες, που είχαν το θάρρος να επισκεφθούν αυτό το μέρος, ανταμείφθηκαν με ένα μαγευτικό τοπίο και μια μοναδική εμπειρία. Αλλά πρόσφατα, ανακαλύψαμε ότι όλα όσα γνωρίζουμε για την Ανταρκτική μπορεί να φαίνονται λανθασμένα … Κατά τη γνώμη της Ρωσίας, αυτό που πραγματικά διακυβεύεται διατηρήθηκε απόλυτα μυστικό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και τη ρωσική κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μιλήσει γι ‘αυτό! Τώρα η Ανταρκτική έχει απαγόρευση και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή τη σημαντική ανακάλυψη άκρως απόρρητη. Οι επιστήμονες από τη Ρωσία ανακάλυψαν ένα καινούργιο θανατηφόρο-φονικό πλάσμα με την ονομασ…

11/11/11: Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ

Η είδηση ότι η πυραμίδα του Χέοπα, η μεγαλύτερη στην Αίγυπτο, θα παρέμενε κλειστή, την παρασκευή 11 Νοεμβρίου, μετά τις φήμες για τελετές εσωτερισμού με την ευκαιρία της 11/11/11 ήταν εκείνη την

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ 2017-ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ-ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟ vid

Τα έθνη που πέρασαν το ψήφισμα των ενοποιημένων εθνών κατά του Ισραήλ θα κριθούν πολύ σύντομα από τον Θεό. Αυτό θα πρέπει να είναι πολύ εύκολο να καταλάβουν, διότι