Translate

Δελτίο των 11: Τουρκία-Ισραήλ και πάλι φίλοι - Η Τοκογλυφική οικονομία των Τσιφούτ-Τσιφούτ...

Η Ελλάδα ο μεγαλύτερος στόχος των τρομοκρατών μετά τη Γαλλία

Το υπουργείο Προ-Πο κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και το Κρατικό Μόρφωμα ανακουφίζεται με αλβανικό χασίσι. Αποτέλεσμα εικόνας για ισις εναντιον ελλαδα

Το Ίδρυμα για την Οικονομία και την Ειρήνη, (Institute for Economics and Peace), με βάση τα στοιχεία του «National Consortium for Terror Studies and Reaction to Terror», του πανεπιστημίου του Μέρυλαντ, δημοσίευσε τον Παγκόσμιο Οδηγό της Τρομοκρατίας , "GLOBAL TERRORISM INDEX 2016"που αναλύει τις πιθανότητες να εκδηλωθούν τρομοκρατικές επιθέσεις σε 143 χώρες. 

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 43η θέση με 4218 βαθμούς. 
Πριν από εμάς είναι η Γαλλία στην 29η θέση με 5.603 βαθμούς, η Ρωσία στην 30η με 5.430 η Σαουδική Αραβία στην 32η με 5.404 το Ισραήλ στην 33η με 5.248, το Ηνωμένο Βασίλειο στην 34η με 5.080 και η ΗΠΑ στην 36η με 4.877. 
Η Τουρκία είναι στην 14η Θεση. 
Η Αλβανία για να καταλάβετε είναι 92η, το Κοσσυφοπέδιο στην 70η και η πΓΔΜ στη 78η
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε ότι διόρισε τον Κεμάλ Οκέμ ως πρέσβη της Τουρκίας στο Ισραήλ, ο οποίος, μέχρι τώρα ήταν σύμβουλος διεθνών υποθέσεων του πρωθυπουργού της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ. 

Ο Ερντογάν ανακοίνωσε και ότι το Ισραήλ θα διορίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα πρεσβευτή στην Άγκυρα . Λόγω της κρίσης στις διμερείς σχέσεις, που ξεκίνησε τον Μάιο του 2010, με την επίθεση των ισραηλινών ειδικών δυνάμεων στο πλοίο «Mavi Marmara», κατά την οποία σκοτώθηκαν εννέα τούρκοι πολίτες, οι πρεσβείες των δυο χωρών εδώ και έξι χρόνια είχαν επικεφαλής τους Επιτεταμένους. 

ΥΓ. Όπως το έλεγε και ο αμερικανόπαις Mίστερ 
Πάνος (Χίκ). Ελλάδα-Κύπρος-Ισραήλ! 
Και Τουρκία παιδιά. Και Τουρκία.
Ο παγκόσμιος πλούτος και το παγκόσμιο χρέος σε αριθμούς

Σύμφωνα με μελέτη της εταιρείας οικονομικών εμπειρογνωμόνων «Markus Schuler» που δημοσιεύτηκε στην αυστριακή «Kurier», ο παγκόσμιος λογιστικός πλούτος, (Κεφάλαιο η ενεργητικό) αποτιμάται σε 512 τρισεκατομμύρια δολάρια. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται ο άυλος πλούτος (κεφάλαια), η αξία των εμπορικών ακινήτων, οι αποταμιεύσεις, τα αποθέματα, και τα μετρητά. 

Το μερίδιο των αποθεμάτων εκτιμήθηκε σε 67 τρις δολαρια. Τα χρήματα σε μετρητά αντιπροσωπεύουν μόνο το 8% του παγκόσμιου κεφαλαίου.

Το 2008, με την εκδήλωση της κρίσης των στεγαστικών δανείων, ο παγκόσμιος πλούτος από 411 τρις μειώθηκε σε 369 τρις και έκτοτε παρά τη φτωχοποίηση όλου ντο πλανήτη ο παγκόσμιος πλούτος που συγκεντρώθηκε σε λιγότερα ‘χέρια αυξήθηκε κατά 100 τρις δολάρια. 

Το παγκόσμιο χρέος των Κρατών υπολογίστηκε σε 95 τρισεκατομμύρια δολάρια και τα ιδιωτικά δάνεια υπολογίστηκαν σε 99 τρις δολάρια. Συνολικά τα χρέη είναι 194 τρις, ο πλούτος 512 τρις, και το Παγκόσμιο Ακαθάριστο Προϊόν (ΑΕΠ) εκτιμήθηκε σε 740 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Η μελέτη δεν υπολόγισε τους τόκους που αποδίδουν τα χρέη, (κρατικά και ιδιωτικά), το ποσοστό του ετήσιου Παγκόσμιου ΑΕΠ που αποτελούν οι ετήσιοι τόκοι, και το σύνολο των καθαρών κερδών που αντιστοιχούν στο παγκόσμιο ΑΕΠ αφαιρουμένων των Τόκων.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com