Translate

Οι χαμένοι των αμερικανικών εκλογών ...Η ήττα της Χίτλερι ήταν θέλημα του Αλλάχ και η νίκη του Τραμπ θέλημα θεού ..κ.ά, από το Δελτίο των 11

Οι χαμένοι των αμερικανικών εκλογών

Η ήττα της Χίτλερι ήταν θέλημα του Αλλάχ 
και η νίκη του Τραμπ θέλημα θεού 
Αποτέλεσμα εικόνας για LOST USA HILLARY

Η αλλαγή βάρδιας στην Ουάσιγκτον, έφερε σε μειονεκτική θέση σε όσους ποντάρισαν στο κουτσό άλογο. Με αναφιλητά ο «κεντροαριστερός» Αλβανός, Έντι Ράμα ανακοίνωσε ότι « η πολύ αγαπητή φίλη της Αλβανίας, του Κοσσυφοπεδίου και όλων των Αλβανών, η Χίλαρι Κλίντον, δεν κατάφερε να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών».
Θρήνος για την ήττα της Χίλαρι, διότι ο Ράμα είχε δηλώσει , «ο Αλλάχ να φυλάξει να μην εκλεγεί πρόεδρος ο Τραμπ. Γιατί εάν, ο μη γένοιτο, εκλεγεί θα καταστρέψει την Αμερική και θα είναι μια πραγματική απειλή για τις σχέσεις της Αλβανίας με την Αμερική».
Τώρα βέβαια φωνάζει ότι η Αλβανία είναι πολύτιμος σύμμαχος του λαού και της κυβέρνησης των ΗΠΑ, αλλά η στρατηγική σχέση με το Σοσιαλιστικό Κόμμα , πάει περίπατο και ο Λουζλίμ Μπάσα γυαλίζει τα παπούτσια του.
Ο Αλλάχ θα βάλει το χέρι του.
Στους χαμένους και το αμερικανόπαιδο στην Ποντγκορίτσα, που έχτιζε το «Κράτος Δικαίου». Οι «ρωσόφιλοι» του Δημοκρατικού Μετώπου εύχονταν και ανέμεναν τη Νίκη του Τραμπ, την οποία υποδέθηκαν με ενθουσιασμό.

Ρε Ουστ καθάρματα (2)

Οι ρουφιάνοι, τα «πρακτορεία¨μας ενημερώνουν τώρα ότι «οι εξτρεμιστές ισλαμιστές» υποδέχτηκαν στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης με χαρά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ.
«Πρέπει να χαίρεστε, εκείνος (ο Τραμπ) θα δείξει το άσχημο πρόσωπο της Αμερικής»,σύμφωνα με έναν χρήστη. «Η νίκη του Τραμπ είναι κάτι καλό για το μουσουλμανικό έθνος», έγραψε με ενθουσιασμό ένας άλλος, προτού εξηγήσει: «Είμαι αισιόδοξος (…) η χυδαιότητα του Τραμπ θα φέρει σε δύσκολη θέση τους Άραβες τυράννους και θα ενισχύσει το στρατόπεδο του τζιχάντ».

Αυτά αποτελούν ενημέρωση από τους «ειδικούς» των «πρακτορείων» που παρακολουθούν τους αραβικούς στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης για να μας «ενημερώσουν».
Εμείς δεν ξέρουμε εάν αυτά τα έγραψαν επαγγελματίες ή όχι. Ανώνυμοι και αφανείς είναι οι Τζιχαντιστές του διαδικτύου, που είχαν πρόβλημα με την μετριοπάθεια του ομπαμα και της Χίτλερι που τους έσπρωξαν με την Αραβική Άνοιξη, τη Λιβύη, το Ιράκ και τη Συρία.
Το μήνυμα των μυστικών υπηρεσιών προς τους ηλιθίους τηλεθεατές, δια των πρακτόρων της ενημέρωσης είναι ότι οι δημιουργοί και χρηματοδότες του Ισλαμικού Κράτους ήσαν στην πραγματικότητα «εχθροί» τους ενώ η πολιτική Τραμπ που θέλει να κόψει τους δεσμούς με το Ισλαμικό (παρα)Κράτος θα τους ευνοήσει.
Επαγγελματίες διαδηλωτές, υποκινούμενοι από τα media, παριστάνουν τον λαό. Η αντεπανάσταση βγήκε στους δρόμους με σπόνσορα τον Σόρος 
Η τεχνολογία των πλακάτ δείχνει τους επαγγελματίες. 4η Διεθνής. Τρότσκι.
Αντί-ΦΑ, απελάστε το Ρατσισμό, ανταρΣια και δεν συμμαζεύεται. Και από πίσω ο φιλάνθρωπος ιουδαίος της Ανοιχτής Κοιωνίας ο Σορος που χρηματοδοτεί τη σκηνογραφία την οποία προβάλει ως είδη ο μηχανισμός των ελεγχόμενων ΜΜΕ, σε όλο τον κόσμο.
Μέχρι και τα εδώ υπο-πρακτορεία ΣΚΑΑΑΑΙΙΙΙ, ΑΛΕΦ, ΑΝΤ2, μας ενημερώνουν για τις «διαδηλώσεις» των κομμουνιστών της Νεας Υόρκης. Μέχρι και για τις βρωμοπούσυ μας «ενημέρωσαν». Οι καλλιτέχνιδες του κω…. Οι δημοσιογράφοι του κω…. Και η ενημέρωση του κω…….

Ο νέος Αμερικανός Πρόεδρος είπε ότι «επαγγελματίες διαδηλωτές, υποκινούμενοι από τα media, διαδηλώνουν εναντίον μου».

Οργανωτής των διαδηλώσεων η τροτσκιστική MoveOn.org που χρηματοδοτείται από το «Ιδρυμα» OpenSociety, από το 1998. Η MoveOn.org οργανώνει διαδηλώσεις «για να εκδηλώσουν οι αμερικανοί εκδηλώσουν την αντίθεσή τους στον «μισογυνισμό, τον ρατσισμό, την ισλαμοφοβία και την ξενοφοβία». Στην κυριολεξία πρόκειται για ένα αντεπαναστατικό κίνημα των «εβραϊκών ιδεών» από τους κομμουνιστές της Νέας Υόρκης που επιτίθενται στο λαϊκό επαναστατικό Κίνημα.

Η φράξια Δαβίδ

Εάν δεν είχε και ιουδαϊκές άκρες ο Ντόναλντ, και εβραίο γαμπρό δεν θα έμπαινε στο Άσπρο Σπίτι.

Ρε Ουστ καθάρματα

Οι υπάλληλοι των ηττημένων συνεχίζουν την προπαγάνδα!
Διαβάζω, τον τίτλο των πρακτορίσκων, που υπερασπίζονται μαζί με τους τροτσκιστές του Σόρος, το Κράτος (Εβραϊκού) Δικαίου: «Στροφή ΗΠΑ υπέρ της Τουρκίας». Δηλαδή τώρα το …στρίψανε.
Πριν, ήταν υπέρ ποίου;
Ρε σεις μήπως είχε αποχωρήσει ο Αττίλας από την Αμμόχωστο επί Ομπάμια και δεν το πήρα χαμπάρι;

Νεο φολς-φλαγκ

Μη χαίρεστε και μη μασάτε. Ο Τζέιμι ο τραπεζίτης δεν είναι Ελληνας. Ούτε καν ρωμιός. Εβραιόπουλος από τη Σμύρνη ήταν ο παππούς του. Έπαιζε και για υπουργός του Ομπάμια.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com