Translate

δελτίο των 11 ...Τελειώνει το το κεράκι τους ...Μπρος γκρεμός και πίσω Koulis

Αποτέλεσμα εικόνας για κουλησ τσιπρασΤελειωνει το το κεράκι τους

Η ιταλική "κεντροαριστερά" που ενέπνεε τον υιό Μποτόπουλο, στις 4 Δεκεμβρίου θα μπεί στο χρονοντουλαπο. μαζί με τον αέρα-πατέρα της ευρω-κεντροαριστερά Κλίντον. Θυμίζω τι έγραφα  το 2009 και το 2007.
 «Τα Νέα δημοσίευσαν στις 16 Οκτωβρίου 2007 ένα άρθρο του ραγδαία ανερχόμενου συνταγματολόγου και ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κ. Μποτόπουλου , που ήταν ένα μικρό «ποίημα» για τον Βελτρόνι, και τον « τόσο αδικημένο κόσμο της ευρωπαϊκής Κεντροαριστεράς», που, «ξανάκουσε ανθρώπους να αποκαλούνται «σύντροφοι», να μη μαχαιρώνονται στην πλάτη και να μιλάνε πραγματικά για πολιτική» , «Οι κομμουνιστές έγιναν σύντροφοι με τούς χριστιανοδημοκράτες», και «Τώρα θα τα βάλουν με την Αντίδραση», και το οποίο κατέληγε: «Τώρα που μιλάμε, το μήνυμα περνάει τα Απέννινα και την Αδριατική και πλησιάζει στις ακτές μιας χώρας με ούνα φάτσα και ίδια ράτσα. Θα ακουστεί;»
Σπύρος Χατζάρας.http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=1725 στις 17/10/2007, με τίτλο «Ρε μπας και είναι δεξιοί;».

Το μήνυμα ,πέρασε βουνά και θάλασσες και το «πείραμα Βελτρόνι», κατέληξε εκεί που έπρεπε. Στα σκουπίδια. Αυτό το μήνυμα άραγε θα.. ακουστεί;
Το πείραμα του Μπούλη Ματέο, καταλήγει και αυό στα σκπουπίδια. Εκεί θα καταλήξει και το πείραμα  Οβριόπουλος-ΕΚΟΥΜΟΥ.
Μετράνε βδομάδες.
ΥΓ. Άντε καλή ψυχή

«Θα περάσουμε απέναντι και θα βγάλουμε τη χώρα από την κρίση, όχι για τους αριθμούς, αλλά για τους πολίτες», του εγραψαν οι επικοινωνιολόγοι του.

Ο στόχος του είπε, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να μην είναι μια ακόμα κυβέρνηση που την εφαγε η κρίση , αλλά, να γίνει «η κυβέρνηση που έβγαλε τη χώρα από την κρίση».
Καλά, και ο φον Αντωνάκης ακόμα περιμένει την…. Ανάπτυξη.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com