Translate

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΕΣ! ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, vid

putin-igetis (1)Οπαδοί του Β. Πούτιν κρέμασαν γιγαντοαφίσα του προέδρου στη γέφυρα του Μανχάταν!

Οι Αμερικανοί κρέμασαν τον «ειρηνοποιό» Πούτιν από τη γέφυρα του Μανχάταν. Τι δουλειά έχει όμως μία αφίσα με τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας και τον χαρακτηρισμό «Ειρηνοποιός» να ανεμίζει σε γέφυρα στη Νέα Υόρκη;
Μπορεί η αστυνομία να την απομάκρυνε λίγη ώρα μετά από την τοποθέτησή της, ωστόσο, προσπαθεί να λύσει το μυστήριο. Ποιος και πώς μπορεί να την κρέμασε από τη γέφυρα;
Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι η αφίσα κρεμάστηκε από τη γέφυρα ανήμερα των γενεθλίων του Βλαντιμίρ Πούτιν.poutin

Καθώς πλησιάζει η κάλπη για τον Λευκό Οίκο, κι ενώ οι σχέσεις ΗΠΑ και Ρωσίας έχουν επιδεινωθεί σημαντικά, με τις δύο δυνάμεις να αντιπαρατίθενται για τη συριακή κρίση, το τεράστιο πανό προκάλεσε την έντονη δυσφορία αρκετών Αμερικανών πολιτών.
Αστυνομικοί κατέβασαν την αφίσα μετά από καταγγελία αν και πλήθος Νεοϋορκέζων είχε προλάβει να απαθανατίσει το πανό και να ποστάρει το μυστήριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κι έτσι ο πρόεδρος της Ρωσίας, ο οποίος σήμερα σβήνει 64 κεράκια, έγινε το θέμα της ημέρας στα chat της Νέας Υόρκης.
Προς το παρόν, δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη και οι έρευνες για τον εντοπισμό του… δράστη συνεχίζονται. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί το 2014, όταν οργανώσεις αλληλεγγύης για το παλαιστινιακό κρέμασαν τη σημαία των Παλαιστινίων στη γέφυρα που συνδέει το Μανχάταν με το Μπρούκλιν.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com