Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι Ρώσοι robo-στρατιώτες θα είναι εξοπλισμένοι με σύστημα εξωσκελετού vids

Image result for Russia's Enhanced Soldiers: Military ExoskeletonΜεγαλώνει το τεχνολογικό χάσμα η Ρωσία σε διάφορους τομείς. Έτσι, ο εξοπλισμός του ρωσικού στρατού αν και υπερσύγχρονος μέσα από το πρόγραμμα Ratnik φαίνεται να πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο καθώς όπως δηλώνει ο αρχηγός του ρωσικού στρατού Αντιστράτηγος
Σαλιούκοβ μέσω της έκδοσης Ratnik-3 οι Ρώσοι στρατιώτες θα είναι εξοπλισμένοι με σύστημα εξωσκελετού ενσωματωμένου σε συνδυασμό με ένα νέο σύστημα σκόπευσης που θα αυτοματοποιεί την διαδικασία ενώ θα παρέχει προειδοποίηση 360ο.
«Πιστεύω ότι οι πιο επιτυχημένες τεχνολογίες από το σύστημα σύγχρονου στρατιώτη Ratnik θα ενσωματωθούν με την χρήση όσων έχουν ολοκληρώσει πλήρως τις δοκιμές ιδιαίτερα στα ζητήματα υποστήριξης ζωής, προστασίας, ενέργειας και η χρήση του εξωσκελετού θα ανεβάσει το επίπεδο χρήσης τους ενώ ο στρατιώτης πλέον θα είναι πλήρως αφοσιωμένος στην πραγματική του αποστολή την οποία θα μπορεί να εκπληρώνει απρόσκοπτα» ανέφερε ο στρατηγός.

Ταυτόχρονα επανάσταση στην σμίκρυνση φέρεται να έχει κάνει η Ρωσία καθώς η εταιρεία United Instrument Manufacturing Corporation (UIMC) η εταιρεία που ηγείται του χώρου των νανοεπεξεργαστών ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την μαζική παραγωγή UAV σε μέγεθος όχι μεγαλύτερο από μια λιβελούλα παρέχοντας έτσι την δυνατότητα αθέατης αναγνώρισης κάτι που μπορεί να βρει ευρεία εφαρμογή σε αποστολές ειδικών δυνάμεων, μυστικών υπηρεσιών αλλά και προστασία ζωτικών εγκαταστάσεων.
Το ρωσικό υπουργείο άμυνας θα ξεκινήσει από αυτό το μήνα να παραλαμβάνει τα πρώτα υποδείγματα με τα οποία θα ενισχύσει τις ικανότητες αποκάλυψης στόχων.

Το μη επανδρωμένο ουσιαστικό ελικόπτερο δεν έχει μέγεθος μεγαλύτερο από την παλάμη ενός χεριού ενώ είναι πρακτικά αθόρυβο ενώ θα είναι εξοπλισμένο με θερμική κάμερα και θα μπορεί να μεταδίδει video κατηγορίας HD σε πραγματικό χρόνο.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

Άλλοι Κόσμοι Πέρα από το Χάρτη; - MORE Land Beyond the Map? (GRsubs) vid

Το συγκεκριμένο βίντεο μετά από 5 μήνες και 2.567 προβολές
το έριξαν. 
think Outside the glObe
(https://www.youtube.com/watch?v=5v57s...)
Το ξανα ανεβάζω λοιπόν, μιας και κρίνω ότι είναι από τα πιο σημαντικά του καναλιού! Άλλα 2 που έπεσαν, απλώς δεν θα ασχοληθώ.

Ο γελωτοποιός του μεγαλοκαναλάρχη – Τον γνωρίζετε όλοι

Οι γελωτοποιοί του βασιλέως είναι ένα είδος παρα-δημοσιογραφίας «επιπέδου», που άνθισε παράλληλα με τη σήψη, τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Σαν τα λάχανα που τρέφονται από την κοπριά. Πχ στο