Translate

O επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» Ηλίας Κασιδιάρης καταγγέλλει στο “Εμπρός”: Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων!

O επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» Ηλίας Κασιδιάρης καταγγέλλει στο “Εμπρός”: Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων!
Μονίμως προκλητικές είναι οι αποφάσεις των υπαλλήλων των Μνημονίων εναντίον των Ελλήνων. Σε κάθε ευκαιρία, όποτε έχουν επιλογή, διαλέγουν τους ξένους έναντι του λαού τους. Είναι επιλογή τους να υπηρετούν τα ξένα συμφέροντα προκειμένου να παρατείνουν την παραμονή τους στην εξουσία ή να εξασφαλίσουν την άνοδό τους.
Αποτελεί επιλογή τους να προκρίνουν τα συμφέροντα των ξένων δανειστών των χρεοκοπημένων κομμάτων τους, παρά την επιβίωση και την ευημερία του Ελληνικού Λαού.
Για τους αργυρώνητους υπαλλήλους των Μνημονίων, ήταν «συσσίτια μίσους» οι διανομές τροφίμων που πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή γυρίζοντας τα χρήματα της κρατικής χορηγίας που εδικαιούτο, στον κυρίαρχο ελληνικό λαό. Γι’ αυτό και φρόντισαν να σταματήσουν την κρατική χορηγία που λαμβάνουν ως σήμερα κόμματα-σφραγίδες, αντιτιθέμενοι ξεκάθαρα στην προτεραιότητα στον Έλληνα που έδινε και δίνει το εθνικιστικό κόμμα. Να θυμίσουμε ότι αρκούσε να επιδείξει κανείς την αστυνομική του ταυτότητα για να ωφεληθεί από δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Καθημερινά οι υπηρέτες των Ξένων αποφασίζουν εναντίον των Ελλήνων, ορμώμενοι από έναν πρωτοφανή στην σύγχρονη Ιστορία μίσος εναντίον του Λαού μας, ένα μίσος που μόνο μπορεί να συγκριθεί με αυτό των Γενιτσάρων και των άμεσων ιδεολογικών συγγενών τους σταλινικών που οδήγησαν την χώρα σε έναν εγκληματικό εμφύλιο σπαραγμό για να καταλάβουν την εξουσία.
Μια τέτοια απόφαση του Δήμου Αθηναίων φέρνουμε σήμερα στο φως, για να αποδείξουμε πως δεν είναι μόνον τα μεγάλα εθνικά ζητήματα, δεν είναι μόνον η εξωτερική πολιτική και η οικονομική πολιτική, αλλά κάθε βήμα τους που αποδεικνύει την εθνοπροδοτική αντίληψή τους και τον ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων.
Απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, ο οποίος αδυνατώντας να αντιμετωπίσει την κριτική της «Ελληνικής Αυγής», κατά πάγια τακτική του αποχωρεί από την αίθουσα, όταν ομιλούν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των Αθηναίων, ο επικεφαλής της εθνικής δημοτικής παρατάξεως, Ηλίας Κασιδιάρης, κατήγγειλε τον συνεργάτη των λαθρολάγνων ΜΚΟ για ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων. Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πριν από μία εβδομάδα, συγκεκριμένα ρώτησε: «Γνωρίζει ο Δήμαρχος πόσα πληρώνει ένας Έλληνας για να πάει το παιδί του στο κολυμβητήριο;» Η απάντηση φαίνεται από τα στοιχεία που παραθέτουμε σήμερα και που δείχνουν πως ένας Έλληνας χρειάζεται από 70 κατ’ ελάχιστον ως 350 ευρώ τον μήνα για να χρησιμοποιήσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις των κολυμβητηρίων του Δήμου Αθηναίων. Αντιθέτως, όπως φαίνεται από το ντοκουμέντο της απόφασης της 5 Οκτωβρίου 2016 του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του

Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), αποφασίστηκε η ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ εγκαταστάσεων του ΟΠΑΝΔΑ στην ΜΚΟ PRAKSIS «για χρήση από ασυνόδευτους ανήλικους φιλοξενούμενους του Κέντρου Φιλοξενίας Στέγη Plus (+) στην Αθήνα.

Αυτήν την απόφαση κατακεραύνωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης τονίζοντας πως «Έναν Αθηναίο πολίτη που πληρώνει δημοτικά τέλη και φόρους, τον αναγκάζετε να πληρώσει άλλα 130 ευρώ τον μήνα για την υπηρεσία που παρέχετε δωρεάν σε λαθρομετανάστες. Αυτό είναι ρατσισμός κατά των Ελλήνων πολιτών. Το μόνο κήρυγμα μίσους και ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει σε αυτήν την πόλη και σε αυτήν την χώρα είναι το μίσος κατά των Ελλήνων!». Ποιος μπορεί να διαφωνήσει μετά την αποκάλυψη της αποφάσεως του Δήμου Αθηναίων;
Ο Ηλίας Κασιδιάρης συνέχισε την καταγγελία των ανθελληνικών, ρατσιστικών πολιτικών λέγοντας ότι «Πρέπει να σεβαστούμε τους πολίτες που δεν θέλουν να συγχρωτίζονται τα παιδιά τους με λαθρομετανάστες», τονίζοντας ότι τα παιδιά του Πρωθυπουργού πηγαίνουν σχολείο σε αποστειρωμένο περιβάλλον στην Σχολή Χιλλ, ενώ τα παιδιά στον Κολωνό είναι αναγκασμένα να συμβιούν με λαθρομετανάστες. Για δε τον Δήμαρχο Αθηναίων κατήγγειλε ότι «πουλάει εκ του ασφαλούς αντιρατσισμό» και αναρωτήθηκε «γιατί δεν παίρνει στο σπίτι του είκοσι προσφυγόπουλα;».
«Μας λέγατε ρατσιστές γιατί δεν θέλαμε να γίνουμε μειοψηφία στην χώρα μας. Τώρα λέτε ότι είναι ρατσιστής όποιος δεν θέλει να κολλήσει ελονοσία και ηπατίτιδα», είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, αναφερόμενος σε συγκεκριμένα κρούσματα της νόσου που έχουν αναφέρει εργαζόμενοι στα κέντρα υποδοχής, νοσοκομεία αλλά και στο στράτευμα. Ρατσισμός και μίσος εναντίον των Ελλήνων είναι η πολιτική του Καμίνη, του Τσίπρα, του καταστροφικού μνημονιακού τόξου. Οργάνωση, αντίσταση, απαλλαγή από τους υπαλλήλους των ξένων κέντρων εξουσίας είναι και θα είναι η απάντηση των Ελλήνων με μπροστάρηδες τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής. Μέχρι την Νίκη!
(Για την εκλεκτή του Δημάρχου Καμίνη ΜΚΟ PRAKSIS και τα προγράμματα υποδούλωσης των Ελλήνων, διαβάστε περισσότερα στο "Εμπρός"¨που κυκλοφορεί στις σελίδες 12-13)






Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com