Translate

Με ιλιγγιώδεις ρυθμούς η εικονική πραγματικότητα κατακτά τα πάντα. NWO

Πλησιάζει η μέρα που η Εικονική Πραγματικότητα θα αποτελεί μία πλήρη, απόλυτα ρεαλιστική εμπειρία από κάθε άποψη,

καθώς η Νέα Τάξη επιθυμεί τεράστια παρέμβαση στον νου των ανθρώπων, ώστε εκείνοι σταδιακά να μην είναι σε θέση να γνωρίζουν τι είναι «αληθινό» και τι όχι.

Κοινωνία ζόμπι που δεν θα ξεχωρίζουν την πραγματικότητα

H Oculus ανακοίνωσε ότι ανέπτυξε μια τεχνολογία, που επιτρέπει στους χρήστες συσκευών εικονικής πραγματικότητας όπως είναι το Samsung Gear VR, να αλληλεπιδρούν με τα βίντεο 360 μοιρών στο Facebook.
Μάλιστα, όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης, η μέρα αυτή φαίνεται ότι πλησιάζει όλο και πιο γρήγορα, λαμβάνοντας υπόψη τους την στολή που σχεδίασαν ερευνητές του Royal College of Art στο Λονδίνο, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να «νιώσει» μέσω της αφής εικονικά αντικείμενα!!!
         
 «Η εφαρμοστή στολή του προγράμματος Skinterface παραπέμπει σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ωστόσο μάλλον δεν είναι μακριά η στιγμή που (αυτή ή κάποια άλλη παρεμφερής) θα καθιερωθεί. Οι εμπειρίες Εικονικής Πραγματικότητας μέχρι τώρα περιορίζονταν στον ήχο και την εικόνα, αλλά δεν είναι πλήρως απορροφητικές, επειδή δεν μπορείς να νιώσεις πράγματα, και στον πραγματικό κόσμο το δέρμα είναι το interface μέσω του οποίου αλληλεπιδρούμε με τα πάντα.
 Είναι ο τρόπος με τον οποίο νιώθουμε τα πάντα στον πραγματικό κόσμο» αναφέρει, σύμφωνα με την Ναυτεμπορική, η σχεδιάστρια και φοιτήτρια του RCA (Innovation, Design and Engineering), Σαρλότ Φουρέτ.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com