Translate

Τεχνολογία αναγνώρισης προσώπων «επιβάλει» ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης NWO


                   Αποτέλεσμα εικόνας για SCANNER FACE  gif

Η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπων που έχουμε δει σε τηλεοπτικές ταινίες τώρα θα γίνει και πραγματικότητα.

Εμπνευσμένος προφανώς από τις κινηματογραφικές ταινίες, ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Andrew Cuomo, θέλει να το κάνει πραγματικότητα, να μπει σε εφαρμογή δηλαδή η χρήση τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπων, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με την πρόταση που έχει καταθέσει, θα μπουν κάμερες, αισθητήρες και συστήματα αναγνώρισης προσώπων, σε αεροδρόμια, κόμβους συγκοινωνιών, γέφυρες και τούνελ!
Αποτέλεσμα εικόνας για SCANNER FACE  gifΕπιβάλουν τον γενικευμένο τρόπο παρακολούθησης λέγοντας ότι όσο περισσότερη τεχνολογία εγκατασταθεί στην πολιτεία, τόσο πιο εύκολη θα είναι η σύλληψη τρομοκρατών και εγκληματιών, λύνοντας ένα πρόβλημα που αποκτά ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις.
Ο κυβερνήτης αναφέρει: «Σε κάθε πέρασμα, και κάθε ευαίσθητο κατασκευαστικά σημείο σε γέφυρες και τούνελ, θα εγκατασταθούν εξελιγμένες κάμερες και αισθητήρες ώστε να «διαβάζουν» τις πινακίδες κυκλοφορίας και να τεστάρουν το αναδυόμενο software και την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπων. Αυτή η τεχνολογία θα εγκατασταθεί επίσης σε αεροδρόμια και κόμβους συγκοινωνιών, συμπεριλαμβανομένου του Penn-Farley Complex- δημιουργώντας τελικά ένα ευρύ σύστημα».

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com